folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En Ünlü Seri Katiller



En Ünlü Seri Katiller

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    -----------------------------
    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------
    shockman bunu yazdı:
    -----------------------------
    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------

    Uğursuz şerefsiz bir gurup sefilden baska bir sey degil su yukardaki resimdekiler.Bunların bazılarına evlenme teklifi bile gelirmiş,hatta bazıları evlenmiş bile nedir yani bu serefsizleri çekici klan ki millet way ooo gibi tepkiler veriyor.İnsan öldürmek bir insanı güçlümü kılıyo ki onu yapanlara güce tapan dilenci kılıklılar gibi tapanlar var.Manson diye bir katil var bu adama o kadar ilgi varmıs ki gercekten mide bulandırıcı bu serefsiz ünlü bir yönetmenin hamile karısını bile öldürtmekte sakınca görmemişken bu ilginin sebebi ne ? Bunlara ilgi gösterenlerin ogrishin formlarında 5 yasında ki bir cocgun cesetinin fotografı altına güzel bir vucudun var bebegim gibi mesaj yazan serefsizlerden ne farkı var ?


    -----------------------------

    BAAL Hocam İşkenceye Evet diyen Sen burada bunlarımı diyorsun, Doğrusu Tatlı bir tebessüm çektim okuyunca, Alnından Öperim, İnsan olan inanlara kıymamalıdır, Tüm insanlar İnsanın ne kadar Değerli bir varlık olduğunun bilincine Ulaşsa idi Dünya Suni de Olsa Güzel Bir Cennet olacaktı. Sanırım Bizimkisi Hayalperestçe ama Kimbilir Belki Bir gün anlaşılabilir, Çok Geç olmadan. Saçma Sapan Demogojilerden Savaş Türetiyoruz, Saçma Sapan nedenlerle Birbirimizi Gırtlaklıyoruz. Ben olan bitenin Dışında Durmaktan Onur Duyuyorum.

    Korkak değiliz, Sadece İnsancılız. Bana Dokunanı yaşatmam Yaşamak için ama Bana Dokunan Bana Dokunmamasını bilse, Bana Değer verse bende ona değer versem Onun kaybı ne olabilirki.


    -----------------------------

    Hocam hiç bir masum insanın ne ölmesi nede işkence cekmesini elbette istemem bunları yapanlarada hayranlık duymam,simdi bana işkence taraftarı birisin demişsin bunu bu konu altında söyleyince ben zan altında kalıyorum halbuki onu ben bebek ölduren askerlerimize kursun sıkan pkklı teröristler için söylemiştim ve halada söylediklermin arkasındayım.Birde tecavüz edenin seyi kasarlanmıs hırsızların kolu kesilse buda işkenceye girer ama keske bunlar yapılsa ben bu noktada burda da işkenceyi desteklerim sonucta söz konusu elinde bir demet gul cevreye barıs mesajları veren humanistler degil söz konusu pkklı terörist söz konusu baskasının namusuna göz dikenler söz konusu baskasının malını calanlar simdi bunlar insan bende bu sucları işleyenlerin az önce belirttigim sekilde cazalandırmalarını istemem beni işkence taraftarı yapıcaksa evet işkence taraftarıyım.


    -----------------------------

    Tamamda Değerli Kardeşim işkence etmeye gerekçe ne olabilir ben Orasını Anlayamıyorum, Öldürürsün Etkisiz hale gelir, Canimidir her ne halt sa o Pis herif. Ne gerek varki işkenceye. Yalnız şu mantıklı gelebilir bana Örneğin Çok Önemli bir konuda Bilgi alınamıyorsa, Bilgi almak pek çok hayatı kurtaracaksa O zaman Herif Konuşmamasının Karşılığı İşkence Görmüşse Bunun yinede insancıl bir tarafı vardır kanaatimce, Yalnız Nefret ediyorsun diye bir insana işkence edilmesi Doğrumudur Sencede, Bir mantık çerçevesinde Değerlendiriyorum olayı, Aydınlatırmısın beni yani Gerekçe tam olarak Hırsmı almaktır nedir. ?

    DipNot : Zan altı bırakmak değil gayem, yanlış Anlaşılma olmasın BAAL Hocam Son derece Değerli fikirlere Sahip bir insandır, Bazı Hususlar çerçevesinde Geçmiş bir konuya atıf olmuştur. Aklıma Gelmiş işte. İncitme olmuşsa patavatsızlığım tutmuştur, Özür.


    -----------------------------

    Hocam bazı insanları öldürmek mukafattır yapılan bazı yanlıslarda asla ama asla affedilmemesi gerekir.Benim işkanceden kastım belirttigim üzere acılar cekerek gebersin surunsun degil orda tecavuzcunun o tecavuzu gerceklestirdigi organı kesilsin diyorum ama o kesimin önunu acık bırakıyorum kişiden kişiye degişir bazısı steril ortamda son derece temiz bir operasyonla bu eylemi gerceklestirir bir digeri acı cektirerek fakat ortak nokta bazı kişilerin öldurulmekten daha agır ceza vermektir.Önceden farkılı konularda bazı seyler yazmıs olabilirm onlar o anlık sinirimden kaynaklanan seylerdir biz Türküz bizim tarihimizde işkence yoktur bize yakısmaz.Ama benim işkenceden kastım genel anlamıyla kanlar içinde bırakıp işte filmlerdeki gibi uzun uzun can cekişmesini izleyerek ölmesini saglamak olmadıgını kesin bir dille işkence su sekilde yapılmalı demidigimden anlasılır umarım benim kastım psikolojiktir son derece acı cektirmeden yapılan operasyonla kolu kesilen hırsız tum hayata boyunca onun acısını cekip pişmanlık duyuacak bununla kalmayıp baskalarına ibret olucak diger insaların ona bakısı artık hayattaki konumu sucu işleyen kişiye en buyuk işkence olucak ben neden serefsiz bir insanın pis kanı ve haykırıslaryla ustumu ve kulaklarımı kirtletiyimki zaten o toplumda kendi basını yer böylelik işkencenin dik alası gerceklesir.

    mesela hamile bir kadının cantasını calan serefsizler o kadının kardındaki bebegin ölemsini saglamıslardı gecenlerde görmüştüm haberlerde.bu tip adamlar bu eylemi gerceklestirecek kadar serefsiz erdemsiz yasıyorlarsa zaten hayat ölum vb insani erdemler ve terbiyelerden yoksun bir sekilde ölmeleri hiç bir sekilde ceza degildir.Düşünün bi bu adamın bi bacagını bi kolunu kesip gönderip onu toplum içinde fişlemek hem ona vericek bir ceza hemde bu görup ibret alan baska seresfizlerin harekete gecmesini engellerek daha dogmamıs bebeklerin hayatlarını kurtarmak akıllıca degilmidir hem bu tip fişlenmiş sahıslar toplumun ruhunu oksar onları tatmin eder ve kendileri adalete ve sisteme daha az sitemkar davranmaya iterek yasadıkları hayatı daha yasanır kılmaz mı ? 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek
    Hımmm Sanırım anladım, Topluma Acı Kusana Acı Mustahaktır diyorsun. Güzel sanırım şimdi Anlaşılır bir düzleme Oturdu Olay. Ancak çarpıcı bir iki nokta peydahlıyor burada, Hırsızın Kolunun Kesilmesi ile fişlenmesi konusunda şu çarpıcı netice Doğuyor, Trafik kazasında Kolu kesilmiş bir insanda O tip ceza Kesilen bir Ülkede Farklı bir şehirde Bulunuyorsa Uzunca bir zaman iş bulamama gibi Sorunları yaşayacaktır, Kolu ve bacağı kesik bir sürü Masum insanın varlığının da olduğunu hesaplarsak Masum olduğu halde Fişlenmiş muamelesi göreceklerdir, Şeriat yasalarında ya kimlikte fişleme yapılır tanınır bu şahsiyetler yada dediğin şekilde ise Dünyevi nedenlerden hasara uğramış bu insanlara Büyük bir haksızlık olacaktır kanaatimce.

    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    cica_608 bunu yazdı:
    -----------------------------
    işin yok bunlarla uğraşıyon yani
    -----------------------------
    adı üstünde paylaşım ne ilgisi var işle filan beğenmiyosan bakma olur biter

    VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
Toplam Hit: 3945 Toplam Mesaj: 24