En Uygun 5000 Tl Kredi Nereden Alınır
-
evet arkadaşlar yaklaşık 5000 tl kredi ihtiyacım var hangi bankadan alırsam iyi olur taksiti 400'u gecmicek şekilde 12 veya biraz üstü kredi alabilirmiyim tecrübesi olanlardan bilgi almak icin açtım konuyu,şu zamanda alırsan daha uygun olur gibi önerilerde gelebilir çalıştığım fabrika akbank ile calisiyo oraya daha sormadim ama bi güzellik yapacaklarını sanmıyorum
-
benim bildiğim en uygunu emekli birine kredi çektireceksin.ama şubelere sormak ta fayda var
-
Arkadas garantiden 5000 lirayi 12 ay vade ile cekti. 5750 lira civari geri odeyecekti sanirim.
-
Tnrsk bunu yazdıevet arkadaşlar yaklaşık 5000 tl kredi ihtiyacım var hangi bankadan alırsam iyi olur taksiti 400'u gecmicek şekilde 12 veya biraz üstü kredi alabilirmiyim tecrübesi olanlardan bilgi almak icin açtım konuyu,şu zamanda alırsan daha uygun olur gibi önerilerde gelebilir çalıştığım fabrika akbank ile calisiyo oraya daha sormadim ama bi güzellik yapacaklarını sanmıyorum
Dostum acelen yoksa söyle bir taktik vereyim sana Garantiden hesap kartı açtır ve 3 ay boyunda aynı gün aylık kendi hesabına dışardan aylık alıyor diye 1000 lira öde 3 ay bitmeden sana mesaj geliyor Garantiden 9 bin lira kredi limitiniz vardır ve faızsız gibi bi olay geliyor Şuanda bundan 4 5 ay önce 5 lira çektim yanlış hatırlamıyorsam 120 lira falan + 40 liramı tam hatırlamıyorum dosya masrafı bide kendilerini güvenceye almak için sana sigorta yapıyolar .
-
GARANTİ
-
Bütün bankalar aynıdır. Devlet Bankalarından alda para içerde kalsın bari :)
-
5000 tl limitli kredi kartı ve sanalpazar...
gerisini kendin araştır
-
66albay bunu yazdı
gerisini kendin araştır
Varya yemın edıyorum TBT murıdlerının kafası CANAVAR :D
Bak bu cok dogru 5.000 - 6.000 tutar ne olursa olsun %5 kesıntıyle 12 Taksıt yaparsın :)
Butun bankalardan ucuza gelır :) -
suhatuna bunu yazdı66albay bunu yazdı
gerisini kendin araştır
Bak bu cok dogru 5.000 - 6.000 tutar ne olursa olsun %5 kesıntıyle 12 Taksıt yaparsın :)
Butun bankalardan ucuza gelır :)biraz daha açıklayabilecek varmı ?
-
samaccc bunu yazdısuhatuna bunu yazdı
66albay bunu yazdı
gerisini kendin araştır
Butun bankalardan ucuza gelır :)
biraz daha açıklayabilecek varmı ?
daha açık nasıl yazsın adam :) -
66albay bunu yazdı
gerisini kendin araştır
kart bulursan sağlam fikir