En Uzun Dayanan Elektronik Eşyanız?
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
doğal dildo 19 yıl
-----------------------------ahahhahahah ne güldüm yaa :)
Bi tane sony 55 ekran tv var mk. benden 4 yaş büyük
-
rahmetli dedemin radyosu en az 30 yıllık, belki de daha yaşlı emin değilim ama halen duruyor ve çalışıyor. Volume ayarı çıktı ama yine elle çevrilebiliyor :|
-
MMB bunu yazdı:
rahmetli dedemin radyosu en az 30 yıllık, belki de daha yaşlı emin değilim ama halen duruyor ve çalışıyor. Volume ayarı çıktı ama yine elle çevrilebiliyor :|
-----------------------------ananın ebenin dedenin değil kendi malınız eşyanız yazıyorum oraya...
hala daha evdeki buzdolabı bilmem nerdeki bilmem ne
böyle yazarsanız bi boka yaramaz bu konu bırakın sidik yarıştırmayı diyorum hala daha ne yapıyoruç
-
Ogatech 250MB mp3 playerım üzerinde o kadar amelliyat yaptığım halde çalışıyor 5 yıllık... UUv casio hesap makineli saatim 1993te mi almıştım daha mı eski tam hatırlamıyorum... Şu an abimde ve hâlâ çalışır vaziyette...
-
Arçelik Tv 17-18 yıl civarı..
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Arno bunu yazdı:
bebim babam var bildim bileli çalışıyo amk
-----------------------------20 yıl önce boşa çalışmış demekki
-----------------------------Sakin ol şampiyon relax
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
doğal dildo 19 yıl
-----------------------------kullanmazsan bozulmaz tabii.
-
1997 model yu-ma-tu marka vcd hala calisiyor :)..
El radyosu sene 1990 dan kalma hala calisir..
-
bu modelden yaklaşık 20 senedir var ama kullanılmıyor :D
-
Elektronikçi olmamın nedenlerinden biri elektronik aletlerin bana fazla dayanamamasıdır. Ben bozmak için özel birşey yapmıyorum normal kullanıyorum insan evladı gibi ama gel gör ki bana dayanmıyorlar. Bende tamir edeyim fln derken bu mesleği seçtim.
Neyse şu an rekor kol saatimde oda Swatch 5 yıllık birde Zoom X5 modemim var 7 senelik ama 4 senedir kullanmıyorum oda sayılmaz. 4 senedir Airties modemimi kullanıyorumki bu benim gibi biri için uzun süre sayılır. Sürekli kullandığım birşeyler uyar ancak bu kriterlere. Onun dışında her eşyamı birkaç senede bir yeniliyorum. Beyaz eşyaları tüketim elektroniğinden saymadığım için onları konu dışı bırakıyorum.
Not: Başarılarım; Linüx'ü kitledim, E65 telefona mavi ekran verdirdim, 2. günde yeni telefon bozdum.