En Yararlı Bulduğunuz Android Uygulamaları?
-
telefonu sıfırladıktan sonra deli gibi APK'lara saldırıyorum, sebebini bilmiyorum açıkcası. çoğu forumda geziyorum. sizin favori olarak kullandığınız uygulamarınız nedir?
-
Favori uygulamam: Google Play
-
ilk kullandığım işe yarar uygulamaları söyleyim;
"arayanın ismini söyle" diye uygulama bu isimde çok uygulama var simgesini anlatmaya çalışayım; bi bayanın ağzından ufak bi içinde telefona aramasına benzer bir şekilde kutucuk var. diğerlerinin değişik eksikleri yanlışları var.
büyüteç; ismi gibi telefonu tuttuğumuz yeri 10 kata kadar büyütüyo.
text to speech; isminden anlaşılacağı gibi yazdıklarımızı bi bayanın sesiyle söylüyo.
flashlight; el feneri uygulaması bunun gibi çok uygulama var bunun esprisi ana ekrana widget atabiliyon yani ana ekranda bi tane widgetinden fener butonu koyuyon dokunuyon feneri açıyo dokunuyon kapatıyo.
spor ekranı; adı gibi tüm spor müsabakalarının tarihi saati yeri falan yazıyo.
keep notları; google keepe kayıt ettiğimiz herşey anında orda gözüküyo aynı şekilde telefondan kayıt ettiklerimizi anında bilgisayardan görebiliyoz.
swiftkey; klavye uygulaması normal yazı yazarken klavyeyi çıkarıyo kelime tahminleri var.
konuşma saati; bunun gibide çok uygulama var amblemini anlatmaya çalıışayım minik siyah ekranda yuvarlak bir saat çerçevesi düşün saat 5'i gösteren kırmızı bir çubuğu var bu uygulamanın esprisi şu; saati söylemeden önce ve sonra ne diyeceğini biz belirliyoz örneğin; ismim yağız ilk "yağızcığıııım" yazdım bunu diyo sonra otomatikman "saat" diyo sonra saat kaçsa onu diyo sonra "görüşürüüüz kolay gele" yazdım bunu söylüyo (;
konuşan alarm; ismi gibi alarm kuruyoz alarmda ne diyeceğini biz belirliyoz hem ne diyeceğini yazabiliyoz hemde ne diyeceğini sesli olarak kayıt edebiliyoz. ben annemin sesini kayıt ettim. her sabah namaza kalkarken annemin sesiyle kalkıyom (;
gece konuşan saat; bu programın esprisi şu üstte ortada yakınlık sensörü varya oraya elimizi geçiriyoz otomatikman "saat" diyo sonra saat kaçsa onu söylüyo,
facebook, messenger, instagram, telegram, whatsapp, bip, okey, batak gibi standart şeyleri söylemiyorum :D
-
truecaller
-
-
eyuperol bunu yazdı
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.svm_graf.Sowaproguide
-
Open Camera - HDR için mükemmel
Opera GX - Mükemmel ve hızlı
SD Maid - CC cleaner gibi ama çok daha iyi optimizer
Vanced Youtube & Music - Crackli Youtube & Music ve gayet iyi çalışıyor.Drivvo - yakıt takip programı, şu anlık öneririm.
-
eyuperol bunu yazdı
APK şekilde yükleyebiliriz hocam, pro sürümleri oluyor.
-
DroidCamApp - çep telefonunu webcam'e çeviriyor şuan an çok kullandığım.
-
Reminder Pro: Elim ayağım.
ColorNote: Nedense bunu çok seviyorum.
FX File Explorer: Çok severim.
Vanced söylenmiş zaten.
Bouncer: Uygulama izinlerini kontrol eden güzel program.
tTorrent
Powertunnel
-
Google Keep
Letgo
Dolap
Papara
QR Code Okuyucu
Whatsapp
Telegram
Yandex.Maps
Microsoft TODO