Encrypted Virüsü İle Başım Derte
-
Mycity bunu yazdıUTHO bunu yazdıMycity bunu yazdırappermcs bunu yazdı
Bizde şirkette bu bela ile uğraşıyoruz :)
Allahtan kullanıdığımız erp linux üzerinde de ona bişey olmadı :)
Bunun için sağlam bi yedekleme çözümü geliştirmem gerekicek :( allahtan bazı önemli şeyleri kurtardım onlara bulaşmamıştı virüs şöyle çalışıyor dosyaları açtıkça bulaşıyor
Gelirştirmene gerek yokkki.
Senin Disksiz sistemin vardı ne oldu ?
onadamı bu virüs bulaştı.
yok hocam o farklı bu dışarıda iş yaptığım firma için
Nasıl farklı hocam.
Kendin kullanmadığın bir yazılımı müşterilerine önerip satıyorsun.
Sonra buraya gelip bu virüsü yedim yardım edin diyorsun.
Sıkıntın bireysel olsa anlarım eyvallah.
Ticari olarak önlemini alamıyorsan, senin ticaret anlayışın zayıf demektir.
-
UTHO bunu yazdıMycity bunu yazdıUTHO bunu yazdıMycity bunu yazdırappermcs bunu yazdı
Bizde şirkette bu bela ile uğraşıyoruz :)
Allahtan kullanıdığımız erp linux üzerinde de ona bişey olmadı :)
Bunun için sağlam bi yedekleme çözümü geliştirmem gerekicek :( allahtan bazı önemli şeyleri kurtardım onlara bulaşmamıştı virüs şöyle çalışıyor dosyaları açtıkça bulaşıyor
Gelirştirmene gerek yokkki.
Senin Disksiz sistemin vardı ne oldu ?
onadamı bu virüs bulaştı.
yok hocam o farklı bu dışarıda iş yaptığım firma için
Nasıl farklı hocam.
Kendin kullanmadığın bir yazılımı müşterilerine önerip satıyorsun.
Sonra buraya gelip bu virüsü yedim yardım edin diyorsun.
Sıkıntın bireysel olsa anlarım eyvallah.
Ticari olarak önlemini alamıyorsan, senin ticaret anlayışın zayıf demektir.
Ula ne alaka knk oraya benim kullandigim progmi sarmadimki baska is orda yaptigim benim kullandigimla bi alakasi yok boyle bi virus bulasmis cozum ariyorum bende yada yeni.cozum gelistircem
-
r10 da biri böyle bir konu açmış.ama buda ücret istiyor.
http://www.r10.net/alisveris-bolumu/1403845-crypto-locker-li-dosyalarinizi-kurtaralim.html
-
aşağıdaki yöntemler belki yardımcı olur.
http://uzmanim.net/soru/cryptolocker-virusu-nasil-temizlenir-sifrelenmis-dosyalar-nasil-acilir/19913
-
mrkps bunu yazdı
Bu yeni nesilmiş hocam :( ama biri acarim dedi test icin bitane yolladim
r10 da biri böyle bir konu açmış.ama buda ücret istiyor.
http://www.r10.net/alisveris-bolumu/1403845-crypto-locker-li-dosyalarinizi-kurtaralim.html
-
Benim merak ettiğim antivirüs programları yakalayamıyor mu bunu ? Şimdi ben avirayı satın alsam,güncellemeleri yüklesem,bu encrypted virüsü indirip açmaya çalışsam yakalayamayacak mı ? Sonuçta 1 senedir var olan bir virüs.
-
obie bunu yazdı
Benim merak ettiğim antivirüs programları yakalayamıyor mu bunu ? Şimdi ben avirayı satın alsam,güncellemeleri yüklesem,bu encrypted virüsü indirip açmaya çalışsam yakalayamayacak mı ? Sonuçta 1 senedir var olan bir virüs.
Devamlı olarak. fud Veya ud luyorlarsa yajalanması zor hocam
antiler tarafından tanıdıkça güncellerler
BU sebeptende Antilleri Aşar
-
Alıcan bitane zyxel nsa325v2 koyucan içine 2×4TB wd Red diskleri, recycled özelliğinide açacaksın, ağında olacak gigabit sonra diyeceksin ki no problema.
Ben böyle yaptım kafam rahat. Bu ve benzeri onlarca küçük! sorunla uğraşmıyor, üzerinede dlna dan gdisk yedeklemesine kadar başka kolaylıklarıda yaşıyorum.
(Para hic sorun değil diyenlere nas540 ve 4×6TB wd red tavsiyemdir)
-
Benim anlamadığım hadi diyelim yedeksiz çalışıyorsunuz yada yedeklerde bulaştı ama windows u niye admin yetkileri ile kullanıyorsunuz?
-
Olgunisik bunu yazdı
Alıcan bitane zyxel nsa325v2 koyucan içine 2×4TB wd Red diskleri, recycled özelliğinide açacaksın, ağında olacak gigabit sonra diyeceksin ki no problema.
Ben böyle yaptım kafam rahat. Bu ve benzeri onlarca küçük! sorunla uğraşmıyor, üzerinede dlna dan gdisk yedeklemesine kadar başka kolaylıklarıda yaşıyorum.
(Para hic sorun değil diyenlere nas540 ve 4×6TB wd red tavsiyemdir)
Bunu araştırcam hocam diyer soruna gelince ben bu şirket ile yeni anlaştım o yüzden yep yeni bir düzen kurucam