Enes Olgun > Bu Adamı Tanıyan Varmı ?
-
kaygusuz bunu yazdıYasamaK bunu yazdı
sadet zinciri abi yalan uyma sen bu takım işlere
yok zaten çalışıyorum bu nasıl oluyor milyarlardan filan bahsediyorlar.
kek olmak bizim kitabımızda yok merak etmeyin yıl 2012 kimse kimseye 1 lira vermiyorkenvallah bilmem abi sen kendini garantiye al gerisinin taaa :)
-
kakaO bunu yazdı
bizim arkadaşlarda var uğraşan. girince alt kollara falan alıyoşar para kazanman için seninde adam bulum kendi alt kolunu oluşturman lazım yoksa kazanamassın. alt kollarda adam oluşturdukça yukseliyosun onların bi adı vardı ama aklımda değil. bu enes olgunda bu işe ilk girenlerden heralde. bu işe giren herkez tanır onu. en çok para kazananlardan biride odur. sen adam yerleştirdiğinde alt koluna o yine para kazanır.
beginner
presenter sunum yapan
trainer eğitimci
resercher kaynakçı ( amele :D )
leader lider
bildiğin ingilizce kelimeler işte bi artistliği falan var zannedenle ingilizceyi zaten pek bilmeyenler ;) -
zone bunu yazdıkakaO bunu yazdı
bizim arkadaşlarda var uğraşan. girince alt kollara falan alıyoşar para kazanman için seninde adam bulum kendi alt kolunu oluşturman lazım yoksa kazanamassın. alt kollarda adam oluşturdukça yukseliyosun onların bi adı vardı ama aklımda değil. bu enes olgunda bu işe ilk girenlerden heralde. bu işe giren herkez tanır onu. en çok para kazananlardan biride odur. sen adam yerleştirdiğinde alt koluna o yine para kazanır.
beginner
presenter sunum yapan
trainer eğitimci
leader lider
bildiğin ingilizce kelimeler işte bi artistliği falan var zannedenle ingilizceyi zaten pek bilmeyenler ;)trainer'ın yanına instructor ekle :D
-
Bir arkadaşım girmişti bu işe hala devam ediyor sanıyorsam,bir gün benide cagırdı kafeye 6-7 eleman kız erkek karışık her kafadan bir ses yok şöyle güzel böyle güzel.Sadece host sağlıyorlar,onun fiyatıda 350 tl.Sana kalanda 35 filan oluyodu heralde.Satış yapabilmek için wp filan kuruyorlar müşteriye onuda çat pat bilenler var bazıları hiç bilmiyor işi.Adamların üstüne gittiğinde de tek savunmaları,para durmadan akacak oluyor.Yani sözde adamlar işi bıraksa bile o sattıkları ürünlerin geliri kesilmiyormuş(Tabi müşteri firma ile çalışmaya devam ederse.).Bu işten para kazanmanın tek yoluda alt kollarını oluşturacaksın,alt kolların kendi kollarını filan.Bu eneste en güzel parayı götüren kişi.Hiç yanaşmayın derim.
edit: Ayrıca adam sözde firma içi eğitim veriyor.Eğitim otelde ve otelin girişi 15 tl :D çalışanına ücretli eğitim güzel iş la :D
onparlak tarafından 09/Eyl/12 23:17 tarihinde düzenlenmiştir -
zone bunu yazdıkakaO bunu yazdı
beginner
presenter sunum yapan
trainer eğitimci
leader lider
bildiğin ingilizce kelimeler işte bi artistliği falan var zannedenle ingilizceyi zaten pek bilmeyenler ;)hee işte öle bişiler işte ya hafız :D
-
ama şaka bir yana arkadaşlar Türkiyede ne enayi adam varmış.. bizde böyle bişey mi kursak napsak :D ama biz site yapalım diyince adamlar sittir çekiyo ne iş anlamadım..
bal tutan parmağımızı veriyoruz yalamıyorlar
adamlar şeylerini veriyor herkes yalıyor anlamadım :) -
adamlar her yerde, yalandır dolandır, uzak durulmalıdır, 5 para etmez dandik ürünleri dünya kadar paraya satıp kazıklayıp dolandırma üzerine kurulu (özellikle akraba ve yakınları)
banad qnet'ten birşeyler zırvaladılar,
yok vodafone'un alt yapısı bunlara aitmiş yok bill gates yapıyormuş.... zırva
-
u235 bunu yazdı
ben bu tür şeylerin gerçekliğine inanmıyorum abi.Üretim yoksa nasıl para kazanılır amk.
adamlar uretim yerine enayi bulmayi secmisler
-
u235 bunu yazdı
ben bu tür şeylerin gerçekliğine inanmıyorum abi.Üretim yoksa nasıl para kazanılır amk.
fabrika değil ya üretim olsun :)
bu enayi avı.. büyük umutlarla girip sonra "a.q'um giden 325 dolar olsun" diyen eneyiler muhakkak oluyordur ki bizzat tanıdığım arkadaşlarım var :D
kaymagını bu enes denilen kişi ve onun alt kolu (1 kişi 2 kişiyi 2 kşi 4 kişiyi... bu işe katıp 325 dolar alıyor) olan sistemin ehli (oruspusu) olmuş kişiler yiyor...
-
bi çok arkadaşım bu işte, ama zırvalıktan başka bi şey değil, videoları izleyince kendinizi 2 yıl sonra başbakan olarak bile görebilirsiniz :D