folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Enez - Lüleburgaz Tarafında Kamp Yeri

Enez - Lüleburgaz Tarafında Kamp Yeri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

DÜZENLEME : Kime sorduysak bayrama nabıyorsun abi kafayımı yediniz falan dediler. Bok kokusu dağlara çıkıyormus falan korktum. Deniz planını sonraya erteledik.

göl dere kenarı fazla insan olmayan mekan önerisi varsa onları alalım :/

Selamlar dostlar,

Bayram dolayısı ile fırsat bildik hanım ile kamp yapalım dedik. İlk kampımız olucak ve tecribe falan 0 + çocuk da var.

l.burgaz da hanımın ailesi var cumartesi ellerini öpelim oradanda bi yere kaçalım kampa dedik.

Lüleburgaz civarı enez yakın diye düşündük bu bölgede yada civarında kamp yapmış tavsiyesi olan var mıdır ?

Ailenin düzgün güvenlik sıkıntı olmayan biyer olrusa çok iyi olur. 

Tulum almadık. Tulum almalımıydık gözüme çok para gibi geldi. Araca bi yorgan atarım dşye düşündüm kötümü yaptık.

Not: Bayram sonrasıda İstanbul civarında nerdeyse 2 haftada bir kamp yapma planımız var bu kafada aile olarak gidicek olursa birlikte gidilebilir muhabbet döner.

Absolut tarafından 18/Haz/17 01:48 tarihinde düzenlenmiştir

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

Eriklide danisment orman kampi var hocam, aileyle oraya gidebilirsiniz.

aileyle doganin tam icine gitmek olmuyor bide tecrube 0 demissin hepten olmaz:)

guvenlik falan dert degil orda, kamp alani zaten. cadir basi 40 tl ucreti vardi sanirim.

yorgan aliyosan uyku tulumuna gerek yok bu mevsimde sorun yasamazsin.

bayramda kalabalik olur gibime geliyor haberin olsun bide.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    Metanet bunu yazdı

Eriklide danisment orman kampi var hocam, aileyle oraya gidebilirsiniz.

aileyle doganin tam icine gitmek olmuyor bide tecrube 0 demissin hepten olmaz:)

guvenlik falan dert degil orda, kamp alani zaten. cadir basi 40 tl ucreti vardi sanirim.

yorgan aliyosan uyku tulumuna gerek yok bu mevsimde sorun yasamazsin.

bayramda kalabalik olur gibime geliyor haberin olsun bide.

Oraları araştırdım da yorumlarda bayramda falan vahşet yaşanıyormuş oralarda gözüm korktu :D 

Yine kalabalık ama bir nebze herkezin bilmediği bir yer çıkar umudum var :) Oradan başka + olarak gökçetepe diye bir mekan varmış orası sitesi resimleri falan daha bir prof gibime geldi.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLdPriNCe
    coLdPriNCe's avatar
    Erkek

burgaz'da bi bok yok çadır kamp namına maalesef. zaten burgaz'da ne var ki :D danişment orman kampı geçen yıl şöyle bir yerdi: doblolar transitler ailecek gelmişler; bütün yaz orada kalıyorlar. kablolar falan çekilmiş, çadırların önünde uydu antenler, buzdolapları falan. denizden çıktığında duş var ama yarım parmak pvc boru çekmişler; duş başlığı yok. incecik bir su akıyor ve onunla işini görmelisin. tuvalet ise epey kirli ve uzuuuun sıralar oluyor. ha erkekler için her yer tuvalet olabiliyor o ayrı... akşam olduğunda da mangallar kuruluyor ve tavuk, sucuk köfte kokusu hakim oluyor... hani böyle kafa dinlemelik kamp yeri istiyorsan danişment'ten uzak dur bence...denizi de taşlıktı. kıyıköy tarafını düşündün mü hiç?

De genio e de louco, todos temos um pouco!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    coLdPriNCe bunu yazdı

burgaz'da bi bok yok çadır kamp namına maalesef. zaten burgaz'da ne var ki :D danişment orman kampı geçen yıl şöyle bir yerdi: doblolar transitler ailecek gelmişler; bütün yaz orada kalıyorlar. kablolar falan çekilmiş, çadırların önünde uydu antenler, buzdolapları falan. denizden çıktığında duş var ama yarım parmak pvc boru çekmişler; duş başlığı yok. incecik bir su akıyor ve onunla işini görmelisin. tuvalet ise epey kirli ve uzuuuun sıralar oluyor. ha erkekler için her yer tuvalet olabiliyor o ayrı... akşam olduğunda da mangallar kuruluyor ve tavuk, sucuk köfte kokusu hakim oluyor... hani böyle kafa dinlemelik kamp yeri istiyorsan danişment'ten uzak dur bence...denizi de taşlıktı. kıyıköy tarafını düşündün mü hiç?

Hocam şuanda denize girebileceğim bayramda beni üzmeyecek her noktayı düşünür hale geldim :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLdPriNCe
    coLdPriNCe's avatar
    Erkek

enez'e yakın gülçavuş ve vakıfköy alternatif olabilir. gülçavuş'a geçen yıl gitmiştim; aslan otel diye bi yer var; sakin güzel. ama çadır kuruluyor mu orda bilmiyorum; ben görmemiştim. arkadaşlar vakıfköy'de çadır yapmışlar ama...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    coLdPriNCe bunu yazdı

enez'e yakın gülçavuş ve vakıfköy alternatif olabilir. gülçavuş'a geçen yıl gitmiştim; aslan otel diye bi yer var; sakin güzel. ama çadır kuruluyor mu orda bilmiyorum; ben görmemiştim. arkadaşlar vakıfköy'de çadır yapmışlar ama...

Bir araştırayım hocam teşekkürler. Bakalım şeytan diyor karart gözünü git.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLdPriNCe
    coLdPriNCe's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı
    coLdPriNCe bunu yazdı

yazları hiç kumbağ'da denize girdin mi? eğer girdiysen danişment onun çadırlı hali.. gitme.. :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    coLdPriNCe bunu yazdı
    Absolut bunu yazdı
    coLdPriNCe bunu yazdı

yazları hiç kumbağ'da denize girdin mi? eğer girdiysen danişment onun çadırlı hali.. gitme.. :)

Hay allah yaylaya çıkarıcaklar zorla :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

Kıyıköy veya Dereköy olabilir bi araştır hocam :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

geçen yıl ramazanda yine erikliye kamp attık bu kadar kalabalık ve bokluk hiç görmemiştim denemeyin derim hocam.. normal zamanda gayet iyi zaten belediye yasakladı millet adamın balkonuna kamp atıyordu eriklide :D .. askeriye yetkiniz varsa mecidiye öneririm, onun dışında yayla iyidir. lüleburgaz tarafını pek bilmem.. yayla sahil tarafında uygun yerler var daha sakin oluyor.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 2248 Toplam Mesaj: 15
kamp