Engellenmiştir! - Kısa Film
-
Ekşi Sözlük, 22 Ağustosta uygulanmaya başlanıcak olan "filtre" ile ilgili kısa bir film hazırlamışlar.
https://www.youtube.com/watch?v=yaAVa1RKStA
Sadece internette yapılan sansürle kalmayıp, normal hayatında engellerini anlatmışlar.
Gerçekten çok başarılı bir çalışma. Tebrikler, Ekşi Sözlük. -
bakalım indiriyorum. bu tür kısa filmleri daha sık paylaşmak lazım
çok başarılı çok güzel. parlak bi adam bu orçun baş
-
içerik hakkında bilgi ver hocam nedir ne değildir.Direkt adres yapıştırma onun için profl paylaşımları var
-
ekşi sözlüğün katkılarıyla çekilen bi film. internet sansürünü eleştirmek amaçlı
-
gayet başarılı.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
ekşi sözlüğün katkılarıyla çekilen bi film. internet sansürünü eleştirmek amaçlı
-----------------------------internet sansüründen ziyade her iki engeli de aynı anda işlemiş harmanlamış, gayet başarılı.
-
süper yapmışlar . helal olsun ekşi
-
Bu çocuğu haberlerde izlemiştim , azmine hayran kalmıştım , oyunculuk en büyük hayalim diyordu. bunuda başarmış... düzenleme : adı sefa gültekin
-
ağzınızı ayırıp bakın işte
sansürden en çok çeken tbt en sessiz kalan tbt
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ağzınızı ayırıp bakın işte
sansürden en çok çeken tbt en sessiz kalan tbt
-----------------------------iyide alperim diceyim, adamların reklam gelirlerinden elde ettikleri bi havuzları var. istedikleri önemli projelere destek verebiliyorlar.
aksiyon yapıorlar. en iyi imkanlarla, en büyük organizasyonları yapıyorlar.
imkan yok bu konuda sidik yarıştıramayız
-
rebellisch bunu yazdı:
Bu çocuğu haberlerde izlemiştim , azmine hayran kalmıştım , oyunculuk en büyük hatyalim diyordu. bunuda başarmış...
Başarması ve Ekşi Sözlüğün o kişiye sahip çıkması. Gerçekten çok iyi. Birilerine gider bu mesaj umarım.