folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Engelliliğe Bir Bakış

Engelliliğe Bir Bakış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

18. soruda "normal hareket ederim" gibi bir seçenek olması iyi olmaz mı?
    Okuduklarımın hepsinde bir dışlanmışlık sezinledim, boş bırakmak istedim ama sistem izin vermedi.

25. sorunun da cevaplaması zordu, normal şartlarda engelli bir çocuğu evlat edinebilirim ama engel durumu hakkında soruda bilgi verilmesi yerinde olurdu.
    Verilecek eğitimle kendini idare edebilecek biri evlat edinilebilir ama ileri derecede zihin engelli birinin evlat edinilmesi o kadar da kolay değil. Sen belki bu bireye iyi bakabilirsin ama ya sen öldükten sonra?

Uzun lafın kısası soruların biraz daha dikkatli hazırlanması gerekirdi.
    Yeterli zamanın varsa Eğitim Bilimlerindeki çoktan seçmeli soruların hazırlanması konu başlığını okuyabilirsin.  

Column count doesn't match value count at row 1 - insert into cevaplar3926k2a values('','3','2','3','2','3','3','2','4','2','2','2','3','1','1','2','3','3','5','4','2','4','2','3','4','2')

vatandaşa kafam girsin!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

Column count doesn't match value count at row 1 - insert into cevaplar3926k2a values('','3','1','2','2','3','3','1','4','2','2','2','3','2','2','2','2','3','6','4','2','2','2','2','4','2')

veritabanında herhalde 1. sutun auto_increment olarak düşünmüşsün ama işaretlememişsin bir kontrol et istersen 

asiminnesli tarafından 05/Ağu/12 11:32 tarihinde düzenlenmiştir

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

Column count doesn't match value count at row 1 - insert into cevaplar3926k2a values('','3','2','3','2','3','3','2','4','1','2','1','4','1','1','1','1','3','4','4','1','4','2','2','1','2')

le le le sakine
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

la doldurduk 2 saat hata verdi

Column count doesn't match value count at row 1 - insert into cevaplar3926k2a values('','3','1','3','2','3','1','2','4','2','2','2','3','2','2','1','1','2','6','3','1','1','2','2','4','2')

sql sorgunda syntax hatası yapmışsın sanırsam. 1 tane virgül fazladan var values() kısmında.

Espo tarafından 05/Ağu/12 12:44 tarihinde düzenlenmiştir

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ephimerid
    ephimerid's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Sorularınız oldukça iticiydi toplumun engelliler hakkında bakışını araştırmak gibi bir niyetiniz yokmuş da bak bu toplum böyle dışlıyor diyebilmek için oluşturulmuş bir anket sanki. Yalnızca sizin verdiğiniz seçenekler var. Halbuki o soruların hepsini paragraflarla anlatabilirdim. Kendi düşüncelerim kendi fikrim açıklamaya ihtiyaç duyarım. Ama siz tutmuşsunuz sizce hangisi zor sorusuna bile radio eklemişsiniz. Yazık.

Ayrıca hata verdi

Column count doesn't match value count at row 1 - insert into cevaplar3926k2a values('','3','1','2','2','3','3','2','4','2','2','2','3','1','2','2','5','3','6','3','1','4','2','3','5','2')

öcelikle hata sanırım sitenin kendi sisteminden kaynaklanıyor galiba. ilgileniyorum...

ve... eleştiriler olumsuzda olsa, anket etkisini gösteriyor anlaşılan... ilginize teşekkürler...

Sevgimle... www.moguzmucurluoglu.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ephimerid
    ephimerid's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Doldurdum fakat şu hatayı verdi

Column count doesn't match value count at row 1 - insert into cevaplar3926k2a values('','3','2','3','2','3','2','2','2','1','4','1','3','2','2','3','1','3','1','3','1','4','2','2','3','2')

hocam, hata için uğraşıyorum...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    ephimerid bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı

Sorularınız oldukça iticiydi toplumun engelliler hakkında bakışını araştırmak gibi bir niyetiniz yokmuş da bak bu toplum böyle dışlıyor diyebilmek için oluşturulmuş bir anket sanki. Yalnızca sizin verdiğiniz seçenekler var. Halbuki o soruların hepsini paragraflarla anlatabilirdim. Kendi düşüncelerim kendi fikrim açıklamaya ihtiyaç duyarım. Ama siz tutmuşsunuz sizce hangisi zor sorusuna bile radio eklemişsiniz. Yazık.

Ayrıca hata verdi

Column count doesn't match value count at row 1 - insert into cevaplar3926k2a values('','3','1','2','2','3','3','2','4','2','2','2','3','1','2','2','5','3','6','3','1','4','2','3','5','2')

öcelikle hata sanırım sitenin kendi sisteminden kaynaklanıyor galiba. ilgileniyorum...

ve... eleştiriler olumsuzda olsa, anket etkisini gösteriyor anlaşılan... ilginize teşekkürler...

benimde dine karşı olan yobazca sorularınız dikkatimi çekti bu bir inanç karşı çıkar gibi bir soru okumuştum o neyin nesi
    inanmıyosan inanmıyosundur yani sen buna bişey diyemezsin :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ephimerid
    ephimerid's avatar
    Erkek
    Kahramann bunu yazdı

soruların bazılarında benim cevap verebileceğim şıklar olmadığı için tamamlamadım forumu.

samimiyetle belirtiyorum, en doğruya yönlendiren yaklaşım sizinkisi hocam...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ephimerid
    ephimerid's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı
    ephimerid bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı

Ayrıca hata verdi

benimde dine karşı olan yobazca sorularınız dikkatimi çekti bu bir inanç karşı çıkar gibi bir soru okumuştum o neyin nesi
    inanmıyosan inanmıyosundur yani sen buna bişey diyemezsin :|

o sorudan nasıl öyle bir sonuç çıkardığınızı anlayamadım... toplumda öyle düşünen insanlarla karşılaştığım böyle bir soru yazdım... ayrıca 'yobaz' kelimesi 'aşırı dindar' demektir...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ephimerid
    ephimerid's avatar
    Erkek
    telekom bunu yazdı

18. soruda "normal hareket ederim" gibi bir seçenek olması iyi olmaz mı?
    Okuduklarımın hepsinde bir dışlanmışlık sezinledim, boş bırakmak istedim ama sistem izin vermedi.

25. sorunun da cevaplaması zordu, normal şartlarda engelli bir çocuğu evlat edinebilirim ama engel durumu hakkında soruda bilgi verilmesi yerinde olurdu.
    Verilecek eğitimle kendini idare edebilecek biri evlat edinilebilir ama ileri derecede zihin engelli birinin evlat edinilmesi o kadar da kolay değil. Sen belki bu bireye iyi bakabilirsin ama ya sen öldükten sonra?

Uzun lafın kısası soruların biraz daha dikkatli hazırlanması gerekirdi.
    Yeterli zamanın varsa Eğitim Bilimlerindeki çoktan seçmeli soruların hazırlanması konu başlığını okuyabilirsin.  

Column count doesn't match value count at row 1 - insert into cevaplar3926k2a values('','3','2','3','2','3','3','2','4','2','2','2','3','1','1','2','3','3','5','4','2','4','2','3','4','2')

hatayı gidermek için uğraşırken soruları tekrar gözden geçireceğim...

Toplam Hit: 7011 Toplam Mesaj: 65