Enpara League Of Legends Kampanyası
-
yeni gördüm sanırım onlarda yeni eklemiş kampanya detaylarına tesadüf eseri denk geldim.
50 liraya kadar yapılan lol alışverişlerinde diğer ay yüzde 50'sini iade ediyormuş kampanya yıl sonuna kadar geçerli.
kaynak: http://www.finansbank.enpara.com/kampanyalar/uygulamaindirimi.aspx
güzel iş yapmışlar. 1780rp parasına 3620rp alıyon.
-
Kreyzi bunu yazdı
yeni gördüm sanırım onlarda yeni eklemiş kampanya detaylarına tesadüf eseri denk geldim.
50 liraya kadar yapılan lol alışverişlerinde diğer ay yüzde 50'sini iade ediyormuş kampanya yıl sonuna kadar geçerli.
kaynak: http://www.finansbank.enpara.com/kampanyalar/uygulamaindirimi.aspx
güzel iş yapmışlar. 1780rp parasına 3620rp alıyon.
lol steam diye mi geçiyor bilmiyorum
ancak steam olayında vardı %50 indirim.
Lol oyunu farklı bir şey ise yeni eklenmiştir.
-
adamlar çoştu
-
riot paraya doyamadı
paragöz pezevenkler
o kadar para kazanıolar -tiğimin oyunundan ama kaç yıl oldu sorunlara bak:
1- TR server'ı Almanya'da. Siktir git derler adama.
2- Son oynadığın 10 oyunun (en azından ranked) demosu sunucuda tutulmalı. İstediğini indirip, istediğin zaman izleyebilmelisin.
LOLRecorder diyeni döverim. Zira patchlerle birlikte eski demolarına bay bay de :)
CS GO ele alalım, 1 sene once oynadıgım oyunun demosunu dahi oynatabilirim şu an :)
3- TR'de tribunal'a bakan yok, reportlar boşa, o kadar para kazanıon, adam tut incelesin, banlasın.
4- Hiçbir boka yaramayan, sırf küfürbaz haydo olan adamları kickleme özelliği gelmeli.
Kickleyince yerine bot geçer en azından feedlemez :)
Okumak istemeyenlere özet: Bu şerefsiz riot o TR üzerinden o kadar para kazanmasına rağmen, hem TR için hem global anlamda hizmet sıfır! Oynamayın, oynatmayın şu salak oyunu, ben bıraktım.
Riot anca skin çıkarsın, yeni op karakter çıkartıp milletin ağzına sıçtırsın, sonra nerflesin.
Para, para, para.
YekteranBaymedir tarafından 04/Haz/15 16:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Daft bunu yazdı
riot paraya doyamadı
paragöz pezevenkler
2- Son oynadığın 10 oyunun (en azından ranked) demosu sunucuda tutulmalı. İstediğini indirip, istediğin zaman izleyebilmelisin.
LOLRecorder diyeni döverim. Zira patchlerle birlikte eski demolarına bay bay de :)
CS GO ele alalım, 1 sene once oynadıgım oyunun demosunu dahi oynatabilirim şu an :)
3- TR'de tribunal'a bakan yok, reportlar boşa, o kadar para kazanıon, adam tut incelesin, banlasın.
4- Hiçbir boka yaramayan, sırf küfürbaz haydo olan adamları kickleme özelliği gelmeli.
Okumak istemeyenlere özet: Bu şerefsiz riot o TR üzerinden o kadar para kazanmasına rağmen, hem TR için hem global anlamda hizmet sıfır! Oynamayın, oynatmayın şu salak oyunu, ben bıraktım.
Riot anca skin çıkarsın, yeni op karakter çıkartıp milletin ağzına sıçtırsın, sonra nerflesin.
Para, para, para.
kaç aydır euw'deydim geçen diğer konuda yazdığım boktan sorun yüzünden tr geri geldim böyle bi olay yok yeminle. dün akşam misal morgana ile harbiden takım taşıdım belki de ilk kez öyle iyi oynadım supp olarak tüm takıma destek verdim 9 9 39 oynadım ki takımın toplam 53 54 killi vardı.
adc bana sövdü git supp öğren diye ki oyun başı 1 6 oynadı. /all'dan herkes birbirine saydırıyor o barona vs'ye çağırıyor diğeri başka yere. ticket açtım başka bi konu için 5 gün sonra döndüler. report desen kimse siklemiyor zaten ss alıp atsan fayda etmiyor. rito tr ise zaten akıllı 13 15 yaş aralığına hitap ediyor sürekli ki parayı böyle topluyor.
bırakmak mantıklı ama benim gibi akşamları 2 oyun atıp stres atmak isteyen eu vb. geçsin abi en azından orada 5 oyunda 1 böylesi denk geliyor tr'de fix. 1 haftadır tr'de instalock yüzünden ciğerim soldu.
yeni hero diye bu ekko'yu alanların mk ben ya. resmen millet alıp kendini yenilmez sanıyor her oyun feedlemeyen ekko yok sanırım tr'de bugünlerde.
@myblack
yok hacı ayrı steam epeydir vardı bu ibareyi yeni koymuşlar.
-
Daft bunu yazdı
riot paraya doyamadı
paragöz pezevenkler
Para, para, para.
başından beri farkındayım fakat oyunda para artı bir yükseltme vermiyor 3 yıldır oynuyorum gram para vermedim üstelik 4 skinde (daha fazlada olabilir ) hediye geldi aram oynayıp çıkarım karışmam kimseye basarım engeli ergenle mi uğraşcam dediğin doğru hizmet anlayışı sıfır engellediğim adam 3 oyun üst üste takımıma geldi report diyorlar kimse sallamıyor sezon sonuna doğru dereceliye 10 maç atar çıkarım kafam rahat olur para mevzusuna gelecek olursak biz oyunu bile dvd-cd ile sahte alan millettik ne ara yeni nesil oyuna bu kadar para verir oldu anlamadım arkadaş gerçi son zamanlarda steam para karşılığı alınan oyunlarda hizmet kalitesini yükselttiğini görüldü eskiden steam olsa bizde oradan alırdık fakat riot'a para vermek nedir arkadaş hiç mi acımıyorsunuz
-
şeyi söylemeyi unuttum
lol'e mikrofon desteği gelse (bas konuş) bu kadar küfür olmaz diye tahmin ediyorum
en azından 20 yaşında üniye yeni girmiş veled bana veled diyemez boru gibi sesimi duyunca :)
-
lolu bıraktım eskisinden daha mutlu ve huzurluyum tavsiye ederim
-
Daft bunu yazdı
şeyi söylemeyi unuttum
lol'e mikrofon desteği gelse (bas konuş) bu kadar küfür olmaz diye tahmin ediyorum
en azından 20 yaşında üniye yeni girmiş veled bana veled diyemez boru gibi sesimi duyunca :)
Bence 20 yaşında bulursan öp başına koy. :) Türkiye serverında oynuyorsan kimlerle oynadığını görmek için RiotGames Türkiye'nin turnuvalarındaki videolara bakmanı öneririm. Genelde 10 yaş civarında olmak üzere her telden insan var. İlkokul 3'e geçen çocuğun bile oynadığını gözlerimle gördükten sonra özellikle Türkiye serverında oynamamaya karar verdim.
Avrupa daha mı iyi? Hayır. Onların da ergenleri oyunu rezil ediyor. Oyunda mute all yapmadan oynadığım oyun sayısı azdır.
Ayrıca şu rezil oyun bu kadar parayı topluyor ya tebrik etmek lazım. Gerçi marketlerde dergileri satılırken "annnee, babaaa dergi all" diye ağlayanları da görmüştüm. :) Ellerine geçen paraları havaleyle vs. gönderip ward vs. satın alıyorlar. Bu tipler oldukça Riot şu sikko oyundan daha çok zengin olur.
-
Para vermek yine normal tabi dozunda. Yeni ben 40 liraya hesap aldim ugrasadim ip kasmakla 70 hero 40 skin vardi 40 liraya aldim bu kampanya ile yine rp alacam (2 kere euw gececem mk riot senin desteginin) totalde 100 lira vermis oluyorum oyuna ki herhalde artik 1 kurus daha vermem verecek bisi yok cunku.
Sevdigin hero olur hosuna giden 1 skin alirsin eglence sonucta ama goruyorum 100+ skinli hesaplar satiliyor toplamda r haneli rakamlar bayilmis adamlar hesaba hayret ediyor insan. 100 lira gitti diye icim yaniyor benim
-
benim bi tutunacak dalım CS GO kaldı.
başka hiçbir oyun oynamıyorum.
günlük fiks bikaç ranked atıyorum.
LOL'deki benzer sorunlar burada da var, özellikle hile ve smurf konusunda.
ama vazçgemiyorum bağımlıyım.
MGE'yim uzun süredir.
bi ara DMG'ye çıktım, bikaç maç attım, hile ve smurftan adım atılmıyor :) hemen düştüm
hile olmasa takımın mal çıkıyo zaten
ama CS GO'da LOL'deki gibi değilim, çok sabırlıyım.
adam mikrofondan ana bacı kaysa dahi cevap vermem, yaptığım şeyi neden yaptığımı bir defa açıklarım, anlamazsa susarım.
maçın başından beri bana kafayı takıp sürekli tartışan biri çıkarsa da raund başı hs'mi çekerim 30 dakka ban yerim :)