Enstürman Müzik Arşiv
-
selamların en güzeliyle hayırlı akşamlar diliyorum ;
sitenizi dışardan girip bakıyodum acaba müridler neler yapıyor diye her gün olmasada haftada 3 gün nerdeyse
sizin böyle konuşmalarınız insana moral vermiyor değil yani herneyse ,
arkadaşlar 2GB yakın enstürman var CD arşivimde hatta daha fazlası olabilir bilmiyorum
eğer aranızdan mesela ben şu müziği şurda duydum enstürmanı nerden bulacağım derse hemen araya ben girebilirim yardım edebilirim
hayırlı paylaşımlar diliyorum tekrar
edit: konunun paylaşım ve download bölümüne taşınması uygun görüldü (bölüm mod:tgrlbb)
-
isteyen olmadı henüz her zaman bekliyorum
ilk enstürmanı veriyorum kazım koyuncu dido nana enstürmanı 5dk
-
merhaba arkdasım...elınde klarnet,ney,kaval falan bu tarz seyler varsa bızımle paylasabılırmısın??
-
mrtctn_ bunu yazdı:
-----------------------------
merhaba arkdasım...elınde klarnet,ney,kaval falan bu tarz seyler varsa bızımle paylasabılırmısın??
-----------------------------gitarla neyin buluştuğu nokta uyan ey gözlerim uyan beğenirsiniz umarım
http://dosyam.net/?id=bra8cd
-
arkadsım bunlar cok guzel yaa..ben arıyorum soyle ıyı bulamdım nerden buldugunu soyle barı de senı rahatsız etmiiim..
-
yaylı tambur taksimleri, keman taksimleri iyi gider.
-
Enstürman Dediğin Bizim bildigimiz Fon muzik mi :D ? eğer oysa.. bi ricam olucak senden :)
Gitarlı Slow Bir Fon muzik Gönderirmisin ?
-
Kardeş sadece kaval kullanılarak yapılmış mizikler varsa elinde rica edim.
-
Mızıka Veya Ney Varsa Hocam rica etsem
-
mızıka varsa ; )
-
aslında şarkıları sözlerinden süzüp sadece müziklerini ayıklıyabileceğimiz bi program olsaydı çok güzel olurdu bu konuda bi bilgisi yada paylaşımı olan varsa sevinirim