Enstürman Müzik Arşiv

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

selamların en güzeliyle hayırlı akşamlar diliyorum ;

sitenizi dışardan girip bakıyodum acaba müridler neler yapıyor diye her gün olmasada haftada  3 gün nerdeyse

sizin böyle konuşmalarınız insana moral vermiyor değil yani herneyse ,

arkadaşlar 2GB yakın enstürman var CD arşivimde hatta daha fazlası olabilir bilmiyorum

eğer aranızdan mesela ben şu müziği şurda duydum enstürmanı nerden bulacağım derse hemen araya ben girebilirim yardım edebilirim

hayırlı paylaşımlar diliyorum tekrar

edit: konunun paylaşım ve download bölümüne taşınması uygun görüldü (bölüm mod:tgrlbb)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

isteyen olmadı henüz her zaman bekliyorum

ilk enstürmanı veriyorum kazım koyuncu dido nana enstürmanı 5dk

http://dosyam.net/?id=jjowdq

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    merhaba arkdasım...elınde klarnet,ney,kaval falan bu tarz seyler varsa bızımle paylasabılırmısın??

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

mrtctn_ bunu yazdı:
    -----------------------------
    merhaba arkdasım...elınde klarnet,ney,kaval falan bu tarz seyler varsa bızımle paylasabılırmısın??
    -----------------------------

gitarla neyin buluştuğu nokta uyan ey gözlerim uyan beğenirsiniz umarım

http://dosyam.net/?id=bra8cd

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    arkadsım bunlar cok guzel yaa..ben arıyorum soyle ıyı bulamdım nerden buldugunu soyle barı de senı rahatsız etmiiim..

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yaylı tambur taksimleri, keman taksimleri iyi gider.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Enstürman Dediğin Bizim bildigimiz Fon muzik mi :D ? eğer oysa..  bi ricam olucak senden :)

Gitarlı Slow Bir Fon muzik Gönderirmisin ?

Yetim düşler bekçisi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Kardeş sadece kaval kullanılarak yapılmış mizikler varsa elinde rica edim.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    Mızıka Veya Ney Varsa Hocam rica etsem

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    mızıka varsa ; )
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    askin_terzisi
    askin_terzisi's avatar
    Erkek
    aslında şarkıları sözlerinden süzüp sadece müziklerini ayıklıyabileceğimiz bi program olsaydı çok güzel olurdu bu konuda bi bilgisi yada paylaşımı olan varsa sevinirim

Sevgiler ürkütsün seni, Aşk ayrı
Toplam Hit: 4816 Toplam Mesaj: 38