EPICURUS"Ün Sözü...
-
Zxone bunu yazdı:
-----------------------------
Sana bi ton küfür ediyorum içimden Hissediyormusun iliklerinde .
Yazamıyorum buraya ban geliyor admin siliyor olmuyor.
Adam olacaksan dur olmayacaksan miktir git ey konuyu açan ipne.
SEn kim bu vatanın milletin inançlarının aksine konu açmak kim.
---------------------------
Şiir kısmı biter..Yorum başlar
---------------------------
Zxone bu şiir miydi :D:D:D
Epıcurus hepinizi kutsasın diyerek bitiriyorum postumu :)
-
Sen sanattan anlamıyorsun adamım :)
EPICURUS yanında yaptığım hiç bi şey aslında....
devede kulak
-
Antikky bunu yazdı:
ucan spagetti canavarına inanıyorum.sizlerida hak yolunda bu dine deavet ediyorum.
-----------------------------Artık uçan spagetti canavarı dininin bir inananıyım :D
-
Z-CHAN bunu yazdı:
@YaSevYaTerkEt:
-----------------------------Bence bu resim yerine, bu resmi koysan seni daha iyi ifade ederdi:
Sana ne kadar açıklama da yapsam boş olacağını bildiğim için niye açıklama yapayım ak :D
-
zaaaaa :D
Z-CHAN
istersen krem peynire tap
-
Z-chan'a (ya da herhangi bir ateiste) sorsan genellikle cevapları aynı; Kur'an ı okumuştur. İslam'ı Türkiyedeki çoğu müslümandan daha iyi bilir ve onun içinde ateist olmuştur. Ama bu kadar iyi biliyolarsa cevabı olan şeyler yerine cevabı olmayan şeyler arasalar ya da cevabı zor bulunucak falan. En azından daha çok zorlarlar müminleri :) Bu konu benim dinimi gr sallamadı çünkü cevabını biliyorum. Hatta iyice bağladı.
Dipnot: Belki z-chan da bizdendir. Müminler daha bi mümin olsun diye böyle uğraşıyodur :)
-
tarihte geçen her düşünürün söylediği söz geçerlilik mi kazanmıştır :S
ben işte bunu anlamıyorum :| yok madem geçerli hergün bilmem kaç yılında yaşamış bir insan evladının sözüyle hop ortaya atlamayın :F hepsinin sözlerini toplayın öyle ortaya atlayın :|
hee bi de böyle çok iddaalıysan bu konularda dünya üzerinde dinin tartışıldığı tek yer türkiyede değil git bakam yabancı forumlara hristiyanlığa museviliğe falan bişeyler salla gör bak ne diyolar :)
ama senin işin gücün herhalde elinden gelebilen sadece türkçe kendini ifade edebilmek olduğundan burda atıp tutabiliyorsun :)
hadi git dünya üzerindeki bütün dinleri incele ödew sana :F
-
sirpence bunu yazdı:
Z-chan'a (ya da herhangi bir ateiste) sorsan genellikle cevapları aynı; Kur'an ı okumuştur. İslam'ı Türkiyedeki çoğu müslümandan daha iyi bilir ve onun içinde ateist olmuştur. Ama bu kadar iyi biliyolarsa cevabı olan şeyler yerine cevabı olmayan şeyler arasalar ya da cevabı zor bulunucak falan. En azından daha çok zorlarlar müminleri :) Bu konu benim dinimi gr sallamadı çünkü cevabını biliyorum. Hatta iyice bağladı.
Dipnot: Belki z-chan da bizdendir. Müminler daha bi mümin olsun diye böyle uğraşıyodur :)
-----------------------------bizi sınamak için tanrı tarafından gönderilen bir melekde olabilir :D Tanrı demiştir sen aşşa inde şunları bi benden soğutmaya çalış diye :D
-
konu başlığı ve içeriğine bakarsak arkadaş sizleri bir felsefi tartışma içine sokmaya çalışmış...
ama siz direk kılıçla - taşla - sopayla kovalamışsınız...
şurada edebi bir şekilde şu söz üzerinde durulup tartışılsa kim bilir kaç kişi kendinde ne cevherler farkeder...
bu söze katıl veya katılma ama düşündüklerinizi güzel bir dille söyleyin; savunun - tartışın...
felsefeden korkmayın :|
-
Şimdi hocam uzayı okumuşsundur Aklın ne kadarını alabiliyo uçsuz bucaksız bi yer demi?
Peki 510.065.284 km²lik dünyada 1m² Yer kaplıyosun ne kadarını anlayabilirsin ben söylim mi hiç.. Eğerki insan aklı anlayabilseydi zaten ilah olmazdı.. Ama aklının aldığı herşeye inanıyosun ateşe soksana elini mümkün mü yaktığını biliyosun yakacağınıda biliyosun bu yüzden geri çekiliyosun Buda onun gibi bişey..