Epson L3150 Çevrimdışı Sorunu
-
Merhabalar.
2 tane macbook air var birisi baglanıyor digeri yazıcıyı cevrim dışı olarak görüyor baglanmıyor.
Sildim tekrar yükledim butun hepsini ama aynı sorun devam ediyor.
araştırdım biraz ama bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
-
Merhaba, Yazıcı ağa kablolu mu bağlı kablosuz mu hocam. bir de uyku güç tasarrufu vs. modları açıksa kapanması faydalı olur
-
ruhi bunu yazdı
Merhaba, Yazıcı ağa kablolu mu bağlı kablosuz mu hocam. bir de uyku güç tasarrufu vs. modları açıksa kapanması faydalı olur
Kablosuz baglantı yapıyoruz. herhangi bir kablo kullanmıyoruz bilgisayarla yazıcı arasında. kontrol edeyim hocam soyledigini.
Onla alakası yok sanırım hocam.
Şuan yazıcıyı goruyor ama yazdırmıyor
Yazıcı kafası temizleme işleme falan yapılıyor ama cıktı alınmıyor. çevrim içi gorunuyor şuan.
userneyime tarafından 21/May/25 16:23 tarihinde düzenlenmiştir -
güncelleme gelmiş olabilir mi? en son 1 hafta önce başıma geldi güncelleme yaptım düzeldi hem makine hemde uygulama güncellendi
-
DJ_Alper bunu yazdı
güncelleme gelmiş olabilir mi? en son 1 hafta önce başıma geldi güncelleme yaptım düzeldi hem makine hemde uygulama güncellendi
Güncelleme yarım kalıyor. Bi şifre istiyor ama ne şifresi sonunda anlayamadım.
-
userneyime bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Güncelleme yarım kalıyor. Bi şifre istiyor ama ne şifresi sonunda anlayamadım.
mac açılış şifresi ister genelde güncelleme devam etmek için.
-
Epson Türkiye müşteri hizmetlerini arayıp yardım istesene hocam
-
Çok basit gelebilir ama aynı kablosuz ağa mı bağlı bi kontrol edin, access point falan varsa belki ondan da olabilir.
-
hocam dün kardeşimin L3151 de yazdırmıyordu, uzaktan bağlanıp yerel ağ ayarlarında yazıcıya paylaşıma açınca düzeldi. yazıcıya herkes erişebilir duruma getir, yerel ağ kısmında da açık konuma getir. bu şekilde bi dene bakalım olcak mı?
-
bizim bilader halletmiş ama nasıl hallettigini oda bilmiyor :)
-
sanki epsonda ilk kurulum kablolu sonrasında kablosuza geçiliyordu