Ergenekon"Da Yeni Gözaltılar
-
Ergenekon Soruşturması kapsamında İstanbul ve Ankara'da 4 kişi gözaltına alındı.
Tuncay Özkan'ın 3 çalışanı ve gazeteci Merdan Yanardağ'ın gözaltına alındığı bildiriliyor.Gözaltına alınan Merdan Yanardağ bir süredir özellikle Zaman gazetesi ve ona yakın bazı internet siteleri tarafından hedef gösteriliyordu. Yanardağ bu suçlamalara karşı bir internet sitesinde "Fethullahçı saldırılar beni yıldıramaz" demişti.
Merdan Yanardağ'ın Fethullah Gülen Hareketinin Perde Arkası adlı bir de kitabı var.
Kaynak:odatv.com
Hadi bakim hayırlı olsun.
-
Bakalım daha kimler Ergenekon'cu(!) :).
-
Vay vay vayki ne Vay Yahu Dava Duruşması Başladı Dahada Yakalanmaları Devam Ediyor Mensuplarının Olacak İş Değil Vallahi. Bu Dava Yıllarca Sürecek demedi Demeyin. Sürekli Doğuruyor yahu. :)
-
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ykında bizim siteyide kapatcaklar fetullahçı olmadığımız için :D
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------chelishky bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ykında bizim siteyide kapatcaklar fetullahçı olmadığımız için :D
-----------------------------Adnan Oktar abimiz yapar onuda.
-
Toplumun bi görüşteki kesimi göz göre göre linç ediliyor ve herkes seyrediyor. Saka gibi amk!!
-
Ergenekon Gitsin Yerine Bu Gelsin Öylemi :)
TOYYİq SEN ANCAK ÇARŞAFI ÜZERİNE KEFEN OLARAK GİYERSİN...!
-
gelen yada gelecek olan birşey yok kardeşim.
mevcut gelmiş olanlar ortada savcı polis yakalayıp duruyor.
-
memleketi her köşesini ele geçirmiş şerefsizler kökleri kazınır diye umuyoruz.
-
Bak sen ;
Eski bir Yüzbaşı ' Türk Silahlı Kuvvetlerinin bana verdiği görev demek terör sayılıyor!' diye itiraz edince, hakim bey ' Saygısız sus sen,atın bunu dışarıya!!' diyebiliyor.
Türk Silahlı Kuvvetleri hiç bir zaman personeline bu tavrı sergileyeni affetmez benim bildiğim.
Ordumuz sağolsun,başka diyecek bişeyim yok!
Geldikleri gibi gidecekler,geldikleri gibi... -
bundan yıllar önce fetullahngülen ve saz ekibi harıl harıl askeriyeye elaman sokmak için çalışıyolardı eminim şu an çoğunluktalardır orda yavaş yavaşta meyverlini alıyo gibi gözüküyolar allha sonumuzu hayır etsin.