folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Erhan Göksel Hakkında Görüşleriniz

Erhan Göksel Hakkında Görüşleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek
    Sevgili Müridler Bildiginiz Üzre Flash tvde Her Pazar 22 :45 de Gerçek Gündem Diye Bir Program Yapıyodu Bu ADam Elindeki Her iddayı Belgelerle Dogruluyordu Ve Ne zaman Fişi Çelideck diye Bekliyodum Geçen Pazar Yayından Kaldırıldı Sırf Gerçeklerle Birilerini Yüzleştirmek İçin En Son Programda M.Vekilleri ve Başbakanın Oglunun Neden Gemi işinde Olacagını Gelecek Hafta açıklayacagım Dedi Ve Adam Gelecek Haftaya Kalmadı Neden Ülkemizde Basın Ve Medya Özgürlüğü Yok İnsanlara Sınırlama Getiriliyor Ve Göz Göre Göre Gerçekler Saklanıyor Sizin Bu Konudaki Yorumlarınız Nelerdir?

De Get Yalan Dünya...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Halk dogruyu duymak pekte istemiyor. Dogruyu duydugu halde gerekeni yapmiyolar. Basinla baya barisik bi halkimiz var. Ne versen yiyolar.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

ne zaman denk gelsem oturup severek dinlerdim erhan gökseli, düşünüyodum acaba fişini çekeceklermi diye sonunda gerçekleri duymaya dayanamamış bazı kişiler yayından kaldırılmış  programı :/

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

kurtlar vadisinin son bölümünde daha neler gösterilecekti biliyor musunuz.ama işte bazı kesimler razı olmadı ve diger cogu bölüm gibi bu da sansürlenerek verilmek zorunda kalındı.tek fark bunun cogu yeri sansürlendi.

sala hoca,sahip çıkan yok.adam istedigini istedigi anda öttürüyo...biri de çıkıp da hoop birader burası benim çöplüğüm biraz agır ol bakalım diyemiyoo..

copy
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    evet yaw bu adam harika ekonomi konusuyor.. insallah bu pazar tekrar yayina girebilir..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

bunu bulduğuna dua et :)

yakında tbtde mantıklı konuşan insanları reelde yakalayıp şişleyecekler :D 

bu ülke böle abi, tamamen halkın salaklığı. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    adam gibi adam

sırıtma la.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek
    hoca asıl sebebi reyting rekorları kırmasıydı millet uyanıyordu az kalsın son anda Tayyip Bey yırttı Adam En Son Tum Parti Merkezleri Dinleniyor olablir Dedi Ve akabinde Butun Parti Genel Merkezlerinde Dinleme Olaylarına Şahit Olduk

De Get Yalan Dünya...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Malesef doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bu böyle..

Tayyeap ın Açığını bulursan Seni değil Susturmak Ülkeden bile sürdürür..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oRJiNaL
    oRJiNaL's avatar
    Erkek

Erhan Göksel bizim okula geldi. Çok acayip bi adam aslında doktormuş.

Babası bürokrat annesi öğretim görevlisi sanırım. Arkası çok sağlam bi adam ne zaman fişi çekilecek demişsin ya onun fişi çekilmez çünkü ABD destekli.

Abd ile iş yapıyomuş kendi de açık açık sölüyo burda sölenecek bi sürü şey var ama Abd de işlerim var bu yüzden bunları söleyemem dedi. Tüm üst düzey insanlarla Tayyipten Erbakana Özaldan Çillere herkese etkisi var.

Zaten Özalın özel danışmanı olarak çalışmış eski Abd başkanlarından birine Özel danışmanlık yapmış.

versohaber.com diye de bi sitesi var biliyosunuzdur belki ama bilmeyenler için sölim kendi videolarını filan da ordan bulabilirsiniz.

Bize Kosova bağımsızlık ilan edince aradım başbakanı ilk tanıyan müslüman ülke olmayın dedim filan dedi. Yani tel telefonla herkese ulaşabilecek güce sahip acayip bir çevresi var

Yani bence çok tehlikeli bir adam ben bu zamana kadar hiç yanılmadım asla da yanılmam diyebilecek kadar kendinden emin enteresan olanı ne derse de çıkıyo.

Yani bence onun söledikleri tahminden öte bilmem anlatabildim mi.

Ne geçmiş vardır ne gelecek sonsuz bir "şimdi" vardır hiç bitmeyecek.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    konuştkları konulara verdiği ve gösterdiği belgeler çok mantıklı izlemeye balayınca kanalı değiştiremediğim yayın.

NEDEN? (soru olarak)
Toplam Hit: 2385 Toplam Mesaj: 18