Erkek Arkadaşım Tarafından Aldatıldım
-
Arkadaşım geçmiş olsun adına üzüldüm ama şunuda bilmeni isterimki erkekler boş bırakıldığı an başka gülleride koklayıp bal almak isterler. erkeklerin %90 böle diyebilirim. hele evli erkeklerin gözleri daha fazla dışarda olur bu konuda yani bi sürü arkadaşım var evli olanlarda bekar olanlarda ama evliler bekarlardan daha fazla kızlara bakıp takılmak yeni birini ayarlamak istiyolar bekarlarda yapıyo kaç kişiyi ayarlayabilse okadar kızla çıkar ve balının tadına bakmak ister bunun önüne geçebilmen için her zaman tetikte olman vede çaktırmadan sıkmadan kontrol etmen gerekir bunu unutma ok tekrardan geçmiş olsun
-
sevgi yalan olmuş nası erkekler var a.k :| hahaha
-
her genç kızın başına gelir tabi erkeklerinde gelir :)
-
Neyi genetik abi ya , ben iliskim surecinde disi sinege bakmadim nan.Guven abi hersey guven,simdide kimseye karsi birsey hissedemiyorum,guven duygusu yikilinca insaasi zor oluyor :|
-
Yeteri kadar ilgi gösteremediysen aldatmı$tır eleman :F ben mesela o sebbten aldatırım yani :|
-
4 s kuralı daima işliyo :|
en güzel intikam unutmak hiç düşünmemek yapabilirsen tabi.
-
Bundan doğal bişey yok üzülme , her erkek aldatır zaten.
-
la 4 s ne :S
-
tarikatta böyle bir konu açılacağı 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi:D
-
bende aldatıldım üzülme zamana bırak acı çeksende zamanla unutursun.en azından unutmak zorunda olduğunu bilirsin.
boşver o kendini aldatmıştır sadece seni değil.erkek milleti işte....
Toplam Hit: 6057 Toplam Mesaj: 45