Erkek Giyim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

S.a müridler gittigidiyor hariçi

ucuz erkek giyim&aksesuar ürünleri alabilecegim online bi site biliyormusunuz (güvenilir)

asdasdsa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

trendyol limango markafoni vipdukkan vs vs ucuz erkek ürünleri geliyor.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Hocam niye netten istiyosun özel bi sebebimi var ? Ben üstümde denemeden hiç birşey almam , ondan sordum..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam niye netten istiyosun özel bi sebebimi var ? Ben üstümde denemeden hiç birşey almam , ondan sordum..

Hacı gittim bugun alacak hiç bişi bulamadim 6 7 defa netten gördügümü aldim begenerek giyiyorum

hem netten alacaksin fifti olmayacaksin

asdasdsa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

byeren bunu yazdı:

Smirnoff bunu yazdı:

Hacı gittim bugun alacak hiç bişi bulamadim 6 7 defa netten gördügümü aldim begenerek giyiyorum

Fifti derken ?

Birde bilindik mağazalaramı baktında beğenmedin , sanamı hitap etmiyodu ? Niyeyse merak ediyorum :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:

byeren bunu yazdı:

Smirnoff bunu yazdı:

Fifti derken ?

Birde bilindik mağazalaramı baktında beğenmedin , sanamı hitap etmiyodu ? Niyeyse merak ediyorum :)

pardon pişti olacakti o : )) aga hem ucuz hem kaliteli ürünler o yüzden tercih ediyorum

asdasdsa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trubulans
    trubulans's avatar
    Erkek

bende bir çok ihtiyaçımı netten alıyorum kardeş bu güne kadar hiç sorun yaşamadım yani bilindik markaların zaten beden ölçülerinde sorun olmuyor ki hiç bir zaman 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

byeren bunu yazdı:

Smirnoff bunu yazdı:

byeren bunu yazdı:

Smirnoff bunu yazdı:

Fifti derken ?

pardon pişti olacakti o : )) aga hem ucuz hem kaliteli ürünler o yüzden tercih ediyorum

pişti olmak zaten fena bi durum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    Gittikçe testesteron seviyesi aşağı geliyor galiba, yahu kadınlar yapardı bunu, pişti olmak çok fena falan n'oluyoruz ? :D daha geçen gün bu konu evde konuşuluyordu smir, başına gelen herkesin tepkisi (baylar için) : "oo hacı ne güzel tişörtün varmış senin" vs bilimum muhabbet hatta işi abartılı kısma sokup aynı kıyafeti giyen biri görünce adını vs öğrenip facebookta ekliyen bile varmış.. pişti olunca noluyor hakkaten ben onu daha çözemedim siz bir yardımcı olun.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

sir bunu yazdı:
    Gittikçe testesteron seviyesi aşağı geliyor galiba, yahu kadınlar yapardı bunu, pişti olmak çok fena falan n'oluyoruz ? :D daha geçen gün bu konu evde konuşuluyordu smir, başına gelen herkesin tepkisi (baylar için) : "oo hacı ne güzel tişörtün varmış senin" vs bilimum muhabbet hatta işi abartılı kısma sokup aynı kıyafeti giyen biri görünce adını vs öğrenip facebookta ekliyen bile varmış.. pişti olunca noluyor hakkaten ben onu daha çözemedim siz bir yardımcı olun.

piştinin aciklamasini biliyorsundur hacım senin gocundugun taraftan anlatacagim konuyu anlayabildigin kadar anlatabildigim kadar 

Diyelim kızla geziyon ucuz yollu bi kazak yapiştirmişssin üstüne karşi taraftanda aynisini giymiş biri veya cafedesin hiç fark etmez .d onunla ayni ortamda olmak 

seni sıkmıyorsa senlik bi problem yok 

yani bunlar neki 

adamlar ayni parfümü kullanan kişilerle bile yan yana gelmiyor : ))

asdasdsa
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Pişti olmak beni fazlasıyla rahatsız eder..

Toplam Hit: 1690 Toplam Mesaj: 13