Erkek Giyim ?
-
S.a müridler gittigidiyor hariçi
ucuz erkek giyim&aksesuar ürünleri alabilecegim online bi site biliyormusunuz (güvenilir)
-
trendyol limango markafoni vipdukkan vs vs ucuz erkek ürünleri geliyor.
-
Hocam niye netten istiyosun özel bi sebebimi var ? Ben üstümde denemeden hiç birşey almam , ondan sordum..
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam niye netten istiyosun özel bi sebebimi var ? Ben üstümde denemeden hiç birşey almam , ondan sordum..
-----------------------------Hacı gittim bugun alacak hiç bişi bulamadim 6 7 defa netten gördügümü aldim begenerek giyiyorum
hem netten alacaksin fifti olmayacaksin
-
byeren bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Hacı gittim bugun alacak hiç bişi bulamadim 6 7 defa netten gördügümü aldim begenerek giyiyorum
Fifti derken ?
Birde bilindik mağazalaramı baktında beğenmedin , sanamı hitap etmiyodu ? Niyeyse merak ediyorum :) -
Smirnoff bunu yazdı:
byeren bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
Fifti derken ?
Birde bilindik mağazalaramı baktında beğenmedin , sanamı hitap etmiyodu ? Niyeyse merak ediyorum :)
-----------------------------pardon pişti olacakti o : )) aga hem ucuz hem kaliteli ürünler o yüzden tercih ediyorum
-
bende bir çok ihtiyaçımı netten alıyorum kardeş bu güne kadar hiç sorun yaşamadım yani bilindik markaların zaten beden ölçülerinde sorun olmuyor ki hiç bir zaman
-
byeren bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
byeren bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
Fifti derken ?
Birde bilindik mağazalaramı baktında beğenmedin , sanamı hitap etmiyodu ? Niyeyse merak ediyorum :)
-----------------------------pardon pişti olacakti o : )) aga hem ucuz hem kaliteli ürünler o yüzden tercih ediyorum
pişti olmak zaten fena bi durum. -
Gittikçe testesteron seviyesi aşağı geliyor galiba, yahu kadınlar yapardı bunu, pişti olmak çok fena falan n'oluyoruz ? :D daha geçen gün bu konu evde konuşuluyordu smir, başına gelen herkesin tepkisi (baylar için) : "oo hacı ne güzel tişörtün varmış senin" vs bilimum muhabbet hatta işi abartılı kısma sokup aynı kıyafeti giyen biri görünce adını vs öğrenip facebookta ekliyen bile varmış.. pişti olunca noluyor hakkaten ben onu daha çözemedim siz bir yardımcı olun.
-
sir bunu yazdı:
Gittikçe testesteron seviyesi aşağı geliyor galiba, yahu kadınlar yapardı bunu, pişti olmak çok fena falan n'oluyoruz ? :D daha geçen gün bu konu evde konuşuluyordu smir, başına gelen herkesin tepkisi (baylar için) : "oo hacı ne güzel tişörtün varmış senin" vs bilimum muhabbet hatta işi abartılı kısma sokup aynı kıyafeti giyen biri görünce adını vs öğrenip facebookta ekliyen bile varmış.. pişti olunca noluyor hakkaten ben onu daha çözemedim siz bir yardımcı olun.
-----------------------------piştinin aciklamasini biliyorsundur hacım senin gocundugun taraftan anlatacagim konuyu anlayabildigin kadar anlatabildigim kadar
Diyelim kızla geziyon ucuz yollu bi kazak yapiştirmişssin üstüne karşi taraftanda aynisini giymiş biri veya cafedesin hiç fark etmez .d onunla ayni ortamda olmak
seni sıkmıyorsa senlik bi problem yok
yani bunlar neki
adamlar ayni parfümü kullanan kişilerle bile yan yana gelmiyor : ))
-
Pişti olmak beni fazlasıyla rahatsız eder..