Erkek Lazer Tecrübe
-
@EmiRReiS yaa sen ne pis birisin nasıl bir ahlaksızsın ,:D
@Prometheus gel sana ağda yapalım :D
-
Yaptıranlara bir şey sorayım, her atışta olan yanma sıcaklık hissi sürülen jelin yoğunluğu arttıkça daha mı az hissediliyor ?
diyelim ki daha fazla jel sürünce daha az hissediliyor, o zaman çok jel sürünce alacağımız verim azalıyor mu değişmiyor mu ?
-
-
FiL3MAN bunu yazdıesinti bunu yazdı
Hocam ben yüz bölgesine yaptırdım.
Yanaklarım önceden bildiğin sakal gibi çıkıyordu ama şimdi temizlendi. Ama ensemde sanki daha çok çıkmaya başladı ve koltukaltı da yine aynı şekilde çıkıyor seanslarım bittikten sonra.
koltuk altına faydası olmadı mı çıkıyor mu yine
Evet hocam çıkıyor yine. Bu arada 12 seans gittim.
-
Bazı sorulara açıklık getirelim.
Öncelikle sadece 8 seansta kıllar tamamen bitmeyebilir. O kıl yapısına göre değişmektedir. Ben 11 seanstir gidiyorum, 10 seans daha gideceğim. Muhtemelen %90 oranında tamamen bitmiş olacaktır.
Kemer altı bölgesi dediğimiz genital alan ve popo kısmı ve bacak ile popo arasında kalan kısımdır.
Burada popo ve içindeki kıllar lazer ile yakılır.
Genital bölge içinde süreç şu şekildedir. Billur yapan kişi görmez çünkü size havlu verilir. Siz skinizi saklarsiniz. Uzman kişi de, üst kısım, alt kısım ve yanları lazer ile temizler. Yani alete dokunmaz. Eğer dokunursa, erken bosalma sorunu yaşanıyormuş.
Birde bu kemer altını genelde erkeklere yine erkekler yapıyor, kadın bulmak zor, çok zor. Olanlarda yüksek rakam ister.
-
DJ_Alper bunu yazdı
Basgan bu aletle popo arası rahat alınabiliyor mu? Birde taştaşlarda kullanımı rahat mı? Jiletteki gibi kesme, kaptırma oluyor mu?
1000 liraydı 2 ay önce şimdi 1.929,99 ₺ biz bitmişiz yahu
-
-
raul bunu yazdı
Tahribat müridleri öncesi - sonrası
kardeş umarım gerçek degildir yoksa pm kutun dolar :D
-
Testesteron seviyenizle çok alakalı bir konu..
Ben spora ara verip geri döndüğüm için tekrar başladığımda libidom ve testesteronum ciddi fırlıyor ve kıllanıyorum.
Lazer vs yaptırmış olsam da o bölgeler tekrar birden orman oluyor.
Erkek dediğin kıllı olur.
Göğüslerim ciddi seviyede kıllı. 18yaşında turizm işi yapmaya başlamıştım. Onlarca ilişkim oldu, gecenin sonunda oovv playfull yorumları aldım. İğrenç amk diyenler bile hoşnuttu.
Hepsine sordum keseyim mi diye, hiç kes diyen olmadı desem yeridir. Sadece amerikalılardan ikisi kessen daha iyi olabilir demişti.
Az kaslıysanız absorbe ediyor.
Testesteron seviyeniz yüksekse elleşmeyin arkadaşlar, geri çıkacaktır..
-
KaptaN bunu yazdıraul bunu yazdı
Tahribat müridleri öncesi - sonrası
kardeş umarım gerçek degildir yoksa pm kutun dolar :D
Ben değilim bro bu :) İnternetten örnek . Ben kıllarımla mutluyum