Erkekleri Sinir Eden Huylar!
-
teşekkürler beni siz yarattınız :D
-
he valla harbiden doğru iyide bunlar zaten bayanların genetiğinde var :D
-
dumanemre bunu yazdı:
-----------------------------
MaliAcikgoz bunu yazdı:
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------o6u2 bunu yazdı:
mortyr516 bunu yazdı:
evet evet chok doqru :D
hocam sana ne dersen haksız sayılmazsın ama, bu ne biçim türkçe yahu, forumda düzgün türkçe kullanımını teşvik edelim derken bu tip şeyler çok göze batıyor kusura bakma..
-----------------------------katılıyorum.
bende katılıyorum...
-----------------------------+rep verseydiniz birde ...hey Allahım yaaa..klasik forum sitesi gibi katılıyorum ,+rep..katılın ama açıklayın birde!
-----------------------------ne var arkadaşım? kendi kafandan uydurduğun sacmalıklarla gelme ben yazıcaktım ilk arkadaşın yazdığını ama yorumu yapan kişi bozulmasın diye yazmadım.başka biri yazmış bende katılıyorum dedim.
hee madem cok kızdın tamam o zaman
+ rep. nasıl ?
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------dumanemre bunu yazdı:
MaliAcikgoz bunu yazdı:
Kaligula bunu yazdı:
mortyr516 bunu yazdı:
hocam sana ne dersen haksız sayılmazsın ama, bu ne biçim türkçe yahu, forumda düzgün türkçe kullanımını teşvik edelim derken bu tip şeyler çok göze batıyor kusura bakma..
bende katılıyorum...
-----------------------------+rep verseydiniz birde ...hey Allahım yaaa..klasik forum sitesi gibi katılıyorum ,+rep..katılın ama açıklayın birde!
-----------------------------ne var arkadaşım? kendi kafandan uydurduğun sacmalıklarla gelme ben yazıcaktım ilk arkadaşın yazdığını ama yorumu yapan kişi bozulmasın diye yazmadım.başka biri yazmış bende katılıyorum dedim.
+ rep. nasıl ?
-----------------------------herkes şikayetini dile getiriyor. bari tahribatta bu şekilde yazılmasın. emo sitesi sanmasın kimse tahribatı
-
Her Konuda Eski Sevgilisini Örnek Veren Kızdan Nefret Ederim Meğer O Kadar Beğeniyordun Adamı Neden Ayrıldın :D
Filmler Bana Geliyor Diyerek Sinemayı Kaytarmakta Olan Kızlarıda Sevmem,
O Kadar Erkeklerden Çekiyoruz diyorlar Önce Kendilerinden Başlamaları Gerek :)
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------dumanemre bunu yazdı:
MaliAcikgoz bunu yazdı:
Kaligula bunu yazdı:
mortyr516 bunu yazdı:
bende katılıyorum...
+ rep. nasıl ?
-----------------------------herkes şikayetini dile getiriyor. bari tahribatta bu şekilde yazılmasın. emo sitesi sanmasın kimse tahribatı
-----------------------------yani emo değilde Türkçe bozuluyor o yüzden de tepki koyuyor insanlar. " + rep verin bari " diyen arkadaş ta tabi tak diye atladı acıklayın falan diye yukar da acıkladım tekrar yazıyorum o arkadaş için
ne var arkadaşım? kendi kafandan uydurduğun sacmalıklarla gelme ben yazıcaktım ilk arkadaşın yazdığını ama yorumu yapan kişi bozulmasın diye yazmadım.başka biri yazmış bende katılıyorum dedim.
+ rep. nasıl ?
-
1) kendisi benim hayatımın çok büyük bi lütfuymuş da ben onsuz hiçbi şeymişim gibi sen bi kız arkadaşı/beni/yaşadıklarımızı haketmiyosun demelerine uyuz oluyorum. ben senden önce de yıllar yılı yaşadım-sevdim-sevildim anam beni sen var etmedin anla bunu (ama aynen böyle de söylenmiyo tabi) :D
2) sürekli beni arkadaşlarının sevgilileriyle, eski erkek arkadaşıyla, yada çevresindeki diğer erkeklerle kıyaslamasından da gıcık kapıyorum. senin arkadaşlarının erkek arkadaşları onları götürmek için her türlü y..şaklığı yapıyosa banane, ben yapmam we bu benim seni sevmediğimi göstermez.
yaramı deştiniz müritler de ben de size açıldım güzin abla misali :D
-
Kızların umursamaz tavırları beni çıldırtıyor :|
-
Arkadaşlar konuyla ilgisi yokta bence önemli bir konu.Şu alıntı yapan arkadaşlar tüm yazıyı alıntı yapmasa çok hoş olacak cevap vermek istediğiniz kısmı alıntı yapsakda sayfayı boşu boşuna doldurmasak 1 sayfayı 3 mesjla kaplaya biliyorlar bu şeklide.
-
bu maddelerin coguna her cins sinir olur,ama suda bi gercek insanoglu rahati,huzuru sevmez dort dortluk olsa karsinindaki bu seferde rahat batar.erkekde kadinda gidip su madde madde yazdigi hoslanmadigi huylari olan karekterlere yanasir severiz belayida ugrasmasinida yaradilisimiz boyle