folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Erkekleri Sinir Eden Huylar!

Erkekleri Sinir Eden Huylar!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    teşekkürler beni siz yarattınız :D

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    he valla harbiden doğru iyide bunlar zaten bayanların genetiğinde var :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

dumanemre bunu yazdı:
    -----------------------------
    MaliAcikgoz bunu yazdı:
    Kaligula bunu yazdı:

o6u2 bunu yazdı:
    mortyr516 bunu yazdı:
    evet evet chok doqru :D

hocam sana ne dersen haksız sayılmazsın ama, bu ne biçim türkçe yahu, forumda düzgün türkçe kullanımını teşvik edelim derken bu tip şeyler çok göze batıyor kusura bakma..

katılıyorum.

bende katılıyorum...

+rep verseydiniz birde ...hey Allahım yaaa..klasik forum sitesi gibi katılıyorum ,+rep..katılın ama açıklayın birde!

ne var arkadaşım? kendi kafandan uydurduğun sacmalıklarla gelme ben yazıcaktım ilk arkadaşın yazdığını ama yorumu yapan kişi bozulmasın diye yazmadım.başka biri yazmış bende katılıyorum dedim.

hee madem cok kızdın tamam o zaman

+ rep. nasıl ?

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

Kaligula bunu yazdı:

dumanemre bunu yazdı:
    MaliAcikgoz bunu yazdı:
    Kaligula bunu yazdı:

o6u2 bunu yazdı:
    mortyr516 bunu yazdı:

hocam sana ne dersen haksız sayılmazsın ama, bu ne biçim türkçe yahu, forumda düzgün türkçe kullanımını teşvik edelim derken bu tip şeyler çok göze batıyor kusura bakma..

katılıyorum.

bende katılıyorum...

+rep verseydiniz birde ...hey Allahım yaaa..klasik forum sitesi gibi katılıyorum ,+rep..katılın ama açıklayın birde!

ne var arkadaşım? kendi kafandan uydurduğun sacmalıklarla gelme ben yazıcaktım ilk arkadaşın yazdığını ama yorumu yapan kişi bozulmasın diye yazmadım.başka biri yazmış bende katılıyorum dedim.

+ rep. nasıl ?

herkes şikayetini dile getiriyor. bari tahribatta bu şekilde yazılmasın. emo sitesi sanmasın kimse tahribatı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Her Konuda Eski Sevgilisini Örnek Veren Kızdan Nefret Ederim Meğer O Kadar Beğeniyordun Adamı Neden Ayrıldın :D

Filmler Bana Geliyor Diyerek Sinemayı Kaytarmakta Olan Kızlarıda Sevmem,

O Kadar Erkeklerden Çekiyoruz diyorlar Önce Kendilerinden Başlamaları Gerek :) 

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

raul bunu yazdı:

Kaligula bunu yazdı:

dumanemre bunu yazdı:
    MaliAcikgoz bunu yazdı:
    Kaligula bunu yazdı:

o6u2 bunu yazdı:
    mortyr516 bunu yazdı:

katılıyorum.

bende katılıyorum...

+ rep. nasıl ?

herkes şikayetini dile getiriyor. bari tahribatta bu şekilde yazılmasın. emo sitesi sanmasın kimse tahribatı

yani emo değilde Türkçe bozuluyor o yüzden de tepki koyuyor insanlar. " + rep verin bari " diyen arkadaş ta tabi tak diye atladı acıklayın falan diye yukar da acıkladım tekrar yazıyorum o arkadaş için 

+ rep. nasıl ?

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tekyoldewrim
    tekyoldewrim's avatar
    Erkek

1) kendisi benim hayatımın çok büyük bi lütfuymuş da ben onsuz hiçbi şeymişim gibi sen bi kız arkadaşı/beni/yaşadıklarımızı haketmiyosun demelerine uyuz oluyorum. ben senden önce de yıllar yılı yaşadım-sevdim-sevildim anam beni sen var etmedin anla bunu (ama aynen böyle de söylenmiyo tabi) :D

2) sürekli beni arkadaşlarının sevgilileriyle, eski erkek arkadaşıyla, yada çevresindeki diğer erkeklerle kıyaslamasından da gıcık kapıyorum. senin arkadaşlarının erkek arkadaşları onları götürmek için her türlü y..şaklığı yapıyosa banane, ben yapmam we bu benim seni sevmediğimi göstermez.

yaramı deştiniz müritler de ben de size açıldım güzin abla misali :D

Türk milleti gariptir / Her lafı kaldırmaz / İ.ne dersin kızar da / S.kersin aldırmaz... NEYZEN TEVFİK
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Kızların umursamaz tavırları beni çıldırtıyor :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar konuyla ilgisi yokta bence önemli bir konu.Şu alıntı yapan arkadaşlar tüm yazıyı alıntı yapmasa çok hoş olacak cevap vermek istediğiniz kısmı alıntı yapsakda sayfayı boşu boşuna doldurmasak 1 sayfayı 3 mesjla kaplaya biliyorlar bu şeklide.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi
    bu maddelerin coguna her cins sinir olur,ama suda bi gercek insanoglu rahati,huzuru sevmez dort dortluk olsa karsinindaki bu seferde rahat batar.erkekde kadinda gidip su  madde madde yazdigi hoslanmadigi huylari olan karekterlere yanasir severiz belayida ugrasmasinida yaradilisimiz boyle

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
Toplam Hit: 2992 Toplam Mesaj: 21