folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ermeni Açılımı Ve İsviçre Protokolü...

Ermeni Açılımı Ve İsviçre Protokolü...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Türkiye açmaya devam ediyor.Kürt açılımı,ermeni,açılımı,şuranın açılımı buranın açılımı.Yani kıçımızı açıyoruz.Dün İsviçre de tarihe imza attık masada kaybettiğimiz günlerden.belki lozan ın intikamı.Damat Ferit i İsmet paşa yı yerden yere vuranlar dün gözlerini kapatıp düşünsünler.Bu protokolle Türkiye ne kazandı ne kaybetti?Azerbaycan dan bilgi alındı mı?İsviçre de Soykırım olmamıştır demenin suç olduğunu hapis cezası alınacağını bilmiyorlar mı?(Örnek Doğu Perinçek)Kars anlaşması uluslararası yürülükte iken hiçe sayılması,Karabağ sorunu neden bu protokole alınmadı?Sadece sınırın açılmasını içeren bu protkolde türkiye hangi menfaatini almaya gitti oraya!!Türk  milletinin %10bile lehine olmayan bu protokol %90 Ermeni diasporasının tezgahı.İsviçre nin tercih edilmesi.Fransa,ABD,Rusya vs dışişleri bakanlarının orada olması şartı.bizim millletimiz bu kadarmı haysiyetsiz şerefsiz gurursuz bunu mu yeğliyorlar.adamlar kapris yapıyorlar biz yalvarıyoruz.bizim masada anlaşma geleneğimiz bozulmayacak anlaşılan.Hala soğuk savaşa mantığı ile İsviçre de tuş olmamız.Amerika lı bir arkadaşımla konuşma yaptım msn de oda bana hak veriyor.İlişkisinde çıkar dengesi olmadan masaya yanaşmayan İngiliz taktiklari bizde olmayacak tarih te yalan söyleyemecek.Sınır açılacak anlaşmalar yok sayılıyor,karabağ da ermeniler var hala.Biz açılımı peşindeyiz.çok vakur ve bonkör milletiz galiba.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek
    haklısın katılıyorum sana daha bısey degıl yalnız gelıcek daha kotu seyler olucak donumuza kadar soyulucaz serefde bırakmıycak bu hukumet bızde...

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    sayın Cumhurbaşkanımız Hz. Abdullah Gül şöyle dedi bu konuda ;

"Buz Dağı Hemen Ertesi Gün Erimez"

bende ona diyorumki buz dağı çok geç erir fakat bu dünya ( Amerika vb...)  emin olki buzdağlarının erimesine bile müsade etmiyecek . ocakta çevreciler önlem alacaklar haberin yokmu :) (her ne kadar Amerika vb... ekosistemi bozup buzdağlarını eritmeye başlasalarda...)  -Örnek mecazidir-

yani evdeki hesabınız gene çarşıya uymayacak ....

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

Yanlız dikkatinizi çektimi bilemiyorum ?

imza töreni esnasında Ermeni delegenin suratından düşen bin parçaydı ve neredeyse ağlayacak gibiydi buna karşı Davutoğlu zevkten dört köşeydi :)

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    ozsar07 bunu yazdı:
    -----------------------------

Yanlız dikkatinizi çektimi bilemiyorum ?

imza töreni esnasında Ermeni delegenin suratından düşen bin parçaydı ve neredeyse ağlayacak gibiydi buna karşı Davutoğlu zevkten dört köşeydi :)

iyi gülüyorlar canım o konuda şüphe yok bizim diplomatlarımızdan :D ama son gülen iyi gülermiş sözüde gene biz Türk milletinin lafıdır hoja :D

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    türkiye masada kaybetmeye mahkum ancak savaşarak 2 metre biryer alıyoruz masada 4 metre kaybediyoruz olay bu 
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek
    Valla Ermeni Diasporası birşeyin karşısında oludğunu söylüyorsa bunun iyi birşey olduğunu söyleyebiliriz. Ama bu taktik icabıda olabilir. Birde bi antlaşmanın iyi mi kötü mü sonuç vereceğini antlaşma yapıldıktan sonra görürüz. Sınırları tanımak maddesi vardı galiba antlaşmada.. misal bu iydir. Tarihi Ermeni iddalarını çürütür bu ve artık bizden ''sözde'' ''soykırım'' ( veya daha makulu 1915 olayları) iddalarından söz edemezler. Ama mevcut sınırları tenımamız Azerilerle olan ilişkilerimizi zedeleyebilir. bunu zaman gösterir. Konuşmak için henüz erken.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Türkiyenin basbakanı mı cumhurbaskanı mı yoksa ermenistanın mı isviçrenin mi amerikanın mı ?

Harbi cidden  soruyorum insanlara. yahu biz mahvolmuşuz insalar geçim sıkıntısı yaşarken. banane ermeniden banane başkasından. sen beni vatandaşı düşüneceksin. ben seçtim seni beni dinle beni iyi ferah yerlere çıkar. geleceğimi karanlık gösterme dedim. ah bi dokunulmazlık kalksa. yakasına yapışır bu millet ama işlerine gelmiyor.

İsviçre sözde soykırımı kabul etmiş bir ülke. sen daha neye isviçreye güveniyorsun. Atalarım kabul etmemiş bunları siz ne yapıyorsunuz.

ermeniler zaten ekonomisi bitik. bırak ne halleri varsa görsün.Türkiyeyi amerikaya şikayet edip amerikada kongreden sözde soykırım geçsin diye lobileri neler yapıyor  görmüyormuyuz.

Atatürkün dik duruşu olmasaydı bugün ermenistan bizim topraklarımızda olacaklardı doğuda.Atatürk niye reddetti. hayır dedi.

Nedir yani niye bu kadar uğraşılıyor. banane ermeni den. ermeniler ülkemize ne yapmış ne yararı var. hainlerdir Türk milletin. bi iş yapıyorlar. Milletten gizliyorlar. kimse duymasın bilmesin ne olmuş ne oluyor.

of offf. bizim millet cahil oldukça daha çok uğraştırır elin amerikalısı.

yarın bursada ibneler yüzünden Azerbaycan bayrağı çıkarmayı yasaklamışlar. bak şu işe..

klavyede böyle yazıncada bişey olmuyor. Milletin kafası dinle yıkanmış. görmüyor görmek istemiyor. 

tutturmuşlar bir sınır kapısı. illa sınırda ermenileri kurşuna dizecek birileri sonra görceksiniz sınırı.

yani Asala terörünü çıkarıp Türk milletine terörist olan bir ermeniyle nasıl bu şekilde duruş olur anlamıyorum.

Biz asla ermenilerle dost olmadık. aslada olmayacağız. düşmanla dost olmak öküzlüktür.

yani bi akp li çıkıp la bu hükümet benle ilgilenmiyo gidiyo ermeni gavuruyla ilgileniyo ne iş la diyemiyor. 

ne diyelim yakında bir erken seçim olur umarım. bu böyle gitmez.

Hani derler ya : Devletler de efeler gibidir. efe gibi duramazsan  efeliğin beş para etmez. ha işte buda böyle

Uyanın ve Hükümetin yabancıların esiri olduğunun farkına varın. anlayın. insan olan anlar.

bunu meclise getirecekler. fos çıkacak. ağzının payını alacaklar umuyorum.

monitöre uykudan kafamı yaslayacağım nerdeyse iyi geceler..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iŞNİZ GÜCÜNÜZhÜKÜMETE SALLAMAK ,

BAKIN kIBRIS KONUUSNDA hÜKÜMET yUNANİSTANIN ELİNDEKİ KOZU ELLEİRNDEN ALDI , ESKİDEN kIBRIS SORUNU DİYE ÖNÜMÜZE ENGEL ÇIKARTIYOLARDI , kIBRISTAKİ REFERANDUM SONUCUNDA rUMLARIN HAYIR DEMESİNDEN SONRA ,yUNANİSTANIN ELİNDEKİ KOZ ALINDI ,

eRMENİ MESELESİNDE DE , eRMENİLER HER PLATFORUMDA SOYKIRIMI ÖNE SÜRÜYORLARDI , DİĞER DEVLETLERDE BUNU BİZİM ALEYHİMİZE KULLANIYORLARDI .

Şimdi Türkiye tek tek bu oyunları bozuyor, bu yüzden Ermeni diasporası bas bas bağırıyor , 

Soykırım meselesinde Türkiynin bi korkusu yok , bu yüzden ortak komisyon araştırsın diyor , Ermeniler bunu istemiyor , yıllardır suistimal ettikleri konu ellerinden alınacak.

Azerbeycan konusunda bşbakan defalarca açıklama yaptı ,Ermeniler işgalettikleri yerlerden çıkmadıkça sınrıı açmayız dedi.Bu konuda Ermenilerle Azeriler görüşüyorlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Türkiyenin duru verdiği günleri görmeyiz inşallah

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaptanMagaraAdami
    KaptanMagaraAdami's avatar
    Erkek

student bunu yazdı:

iŞNİZ GÜCÜNÜZhÜKÜMETE SALLAMAK ,

BAKIN kIBRIS KONUUSNDA hÜKÜMET yUNANİSTANIN ELİNDEKİ KOZU ELLEİRNDEN ALDI , ESKİDEN kIBRIS SORUNU DİYE ÖNÜMÜZE ENGEL ÇIKARTIYOLARDI , kIBRISTAKİ REFERANDUM SONUCUNDA rUMLARIN HAYIR DEMESİNDEN SONRA ,yUNANİSTANIN ELİNDEKİ KOZ ALINDI ,

----------------------------

Türk limanlarını Rum gemilerine açmak üzere imza attığımızı; çok kısa bir süre sonra bu anlaşmanın gereğini yerine getirmek zorunda olduğumuzu; Rum'ların Kıbrıs Ada'sı etrafında petrol aramak üzere uluslararası şirketlerle anlaşma yaptığını; tüm uluslararası ilişkilerde Türk Tarafı yok sayılarak 'CYPRUS' devleti adının ısrarla kullanıldığını hatırlatırım.

Toplam Hit: 2717 Toplam Mesaj: 17