Ermeni Müzikleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

S.a. beyler Ermenileri sevmesemde bu duduk diye bi aletleri varmış işte onları dinledim güzeldi baya bi hoşuma gitti

Belki elinde olan vardır paylaşan olursa sevinirim

Dinlemek isteyen varsa http://armeniansound.net/Jivan-Gasparian-Tribute/ buradaki linkten bakabilrler Flash Playerdan seçin işte orada MUSH diye bi müzik var çok hoşuma gitti acaba bu adamın albümlerini nereden bulublirim www.mp3hanesi.com a falan baktım ama 1 albümünü buldum eğer isteyen olursa paylaşabilrim..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    eet güzel :) Sarı gelin ermenicesi vardı ne güzeldi amk :P

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/19810513/Duduk_-_Sari_Gelin.zip = Albümdür

http://rapidshare.com/files/28076251/I_Will_Not_Be_Sad_In_This_World.rar = Albümdür

bunları buldum şuanlık ben ama o MUSH u bi bulsam 

Şimdi dosyam.net e tek dosya olarak SARI GELİN i atıyorum dinlemek isteyen varsa indirsin dinlesin sonra karar versin :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    http://uploaded.to/?id=90tdgx&lang=tr buyurun buda sarı gelin tek şarkı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    ermeni müziklerinden kastın nedir klise müzigi arıyorsan davinci code soundtrackı var indir harika müzikler

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    nonviolen bunu yazdı:
    -----------------------------
    http://uploaded.to/?id=90tdgx&lang=tr buyurun buda sarı gelin tek şarkı.
    saol hacı :) büyüksün

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

Saol Tarikat Vidası :) 

Ermeni müziklerinden kastım, Duduk. Duduk yani enstruman hocam... Neyin farklı bir versiyonu..

Her ne kadar Ermenide olsa onlarında duyguları var bir insan olarak ortak duygulara sahibiz bence Tahribattaki bazı arkadaşlarım ön yargıyla yaklaştı sendemi falan?

Burdan herkese bir cevap insanız abi, bizimde onlarında duyguları var güzel ifade ediyorlar bu ensturmanla. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    müzikleri batsın

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    nonviolen bunu yazdı:

Saol Tarikat Vidası :) 

Ermeni müziklerinden kastım, Duduk. Duduk yani enstruman hocam... Neyin farklı bir versiyonu..

Her ne kadar Ermenide olsa onlarında duyguları var bir insan olarak ortak duygulara sahibiz bence Tahribattaki bazı arkadaşlarım ön yargıyla yaklaştı sendemi falan?

Burdan herkese bir cevap insanız abi, bizimde onlarında duyguları var güzel ifade ediyorlar bu ensturmanla. 

ben ermenilere laf sölemedim yada başka bir arkadaşım ırkçılıgı sevmem ermeni arkadaşlarımda var ayrıca müzik evrenseldir her tarz müzik dinlersin dedigim gibi davinci code albumunu bul indir

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    tmm hocam :) bende size demedim zatennn saol bir bakayım indireyim eyvallah
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    siktr edin hajılar amkduklarımın müziklerini düdükte gotlerine girsin siz bırakın it müziğini dinle türk sanat musikisi pop vs  nede olsa TM

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
Toplam Hit: 1695 Toplam Mesaj: 14