folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ermeni Tasarısı ABD"De Kabul Edildi

Ermeni Tasarısı ABD"De Kabul Edildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek
    amerikan piçleirnin mallarını kullanmayarak işe başlayalım arkadaşlar

sokayım onun tezine...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

amna koyim lan sikik ermeni patriginin duasına bak türkiyeyle ilişkilerde daha iyi bir hamle olmus bu abd nin iddayi kabul etmesi.bizimkilerde cıkıp bi kelime konusmuyor.AMINA KOYUM ALAYININ GEÇMİŞİNİ SİKİİM OROSBU COCUKLARI.

BU MİLLETİNDE AMINA KOYİM.KAFASINI SİKİM BU MİLLETİN.VALLA HARBİ DOGRU SOYLUYOLAR BU DEVİRDE ENADİ OROSBU COCUKLUGU YAPANLARA Bİ SİKİM OLMUYO Aq.HEP ONLARIN DEDİGİ OLUYOR.HEP ONLAR HAKLI OLUYOR.SEN NE SOYLERSEN SOYLE EN HAKSIZ SEN OLUYORSUN.SİKERİM ARTIK BU ŞEYLERE KAFAMI TAKMICAM.NE KENDİMİ ÜZÜYORUMKİ Aq.SİKİMDEN AŞŞAGI Aq...BENİM ABİM 23 YIL ASKER OLMUŞ HALADA CAYIR CAYIR GECE GUNDUZ GÖREVDE ÇATIŞMADA.NE DEĞİŞMİŞ 23 YILDA.GÖTÜ GENE AÇIKTA KALAN BİZ VE BİZİM GİBİLER.SİKERİM YA HARBİDEN ARTIK YETER Aq.NE BOK YERLERSE YESİNLER.KİME SİKTİRİYOLARSA SİKTİRSİNLER GÖTLERİNİ.BİZ Mİ BAŞINDA DURACAZ..Ulan bu billeti Allah ıslah etsin.Ya sabır .sikerim lan artıq harbi sıktı ya...bunalım geldi biri çıksınbişey desin.biülkeninüstüne bu kadar mı gelinir.bu kadar mı vurdumduymaz olur bi ülke.valla yeter birisi bi seyler yapsın.artık ben dayanamıyorum.dayanılmaz hal aldı ya yeter ne yazacam sinirlerim bosaldı sikiim ya..harbi sinirlendim.götveren alayı la.

sıçan yok ağzımıza hükm-ü kaderden başka
    avcı bilir avını her kuşa saldırmaz
    kurnaz çoban sürüden kurda kuzu kaptırmaz
    insanoğlu tuhaftır her söze pek aldırmaz
    ibne dersin kızar da sikersin aldırmaz. (Neyzen Tevfik)

HELAL OSSUN Aq.Böylesi yarıyor.Allah ım bari sen yardım et.Bi ATATÜRK Gönder artık noolur.yumurta göte geldi götü de geçti.Bi daha bok bu vatan bizim olur.Amına koyim bi kere de beni yalan çıkarın lan her dedgim her düşündügümmü dogru çıkar.güldürün şu milletin yüzünü.Yarın bayram aq...Allah kahretsin.....

copy
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    spyrex bunu yazdı:
    -----------------------------

yazında  11 adet sik ,5 tane am, 4 tane göt vardı    tam yirmi adet benim sayabildim.  D:

Temel adalettir .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

kardes iyi dalganı geçmişşin helal ossun da.VAlla artık dayanamıyorum.bu ne la bi kere de iyi bir haberle guzel bir şeyle hayata başlayalım.artık sabır kalmadı kalmadı kalmadı.ben üzülmicem bi daha şehit veridigimizde.kafayı yedim kardeess.bunu istiyolarsa millete kafayı yedirmek istiyolarsa kimse zahmet etmesin herkes yerinde otursun zaten alışıklar oturmaya ben kafayı bozum.onlar canlarını sıkmasın.amına koyim istedikleri oldu.kıçlarına kına yaksınar.siktirin gidin aq.. :(

artık güzel şeylere kafamı takıcam.vatan sevgisinden daha güzel bir şey tatmadım ben ama sonu boka gidiyor.hemen yaşlanırız boyle giderse.ben aşkımla yine sahilde dolaşıcam.gidip balık tutucam.annemi yemege götürücem.babama hediye alıcam.tahribattaki kardeslerimle birlikte eglenicem.bi daha haber maber izlemicem.eyw..

copy
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ne zannediyorsunuz ülke ilişkilerini ayşe bana küstü benimde umrumda değil ben de küserim mi?

Hiçkimse bu tarz kriktik konularda kafasına göre yol izleyemez. Bugün Amerika'nın Irak'a ne için girdiğini herkes biliyor. Ama dikkat ederseniz ne Fransa ne İsrail ne de diğer yalaka ülkeler bu tarz durumlarda söz sahibi olmuyorlar.
    Konuşmak istemiyorlar.Çünkü konuşabilmeleri mümkün değil.

Ama Türkiye'de 24 saat içerisinde 15 şehit verilince sınır ihlali yapmamız için de hepbir ağızdan birlik oluyorlar. İşte güç böyle birşey. Ama yıllardır izlenen yanlış politika bitirilemeyen bu iç terör, hafife alınan bu tutum bunu doğurdu. Terörün hiçbir yoğunluğu hafife alınamaz. Bir kişinin patlattığı 1 kg bombada öldürür 1000 kişinin sıktığı mermi de.

Bir milletin yüksek faizle borç alması demek o milletin emir alacağı anlamına da gelir. İster istemez sus-pus olur, ezilirsin.

İlk önce borçlarımızdan kurtulmalıyız.Tüketen değil, üreten bir ülke konumuna geçmeliyiz.

Ama,

Sözde değil,

Gerçekten.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    spyrex bunu yazdı:

kardes iyi dalganı geçmişşin helal ossun da.VAlla artık dayanamıyorum.bu ne la bi kere de iyi bir haberle guzel bir şeyle hayata başlayalım.artık sabır kalmadı kalmadı kalmadı.ben üzülmicem bi daha şehit veridigimizde.kafayı yedim kardeess.bunu istiyolarsa millete kafayı yedirmek istiyolarsa kimse zahmet etmesin herkes yerinde otursun zaten alışıklar oturmaya ben kafayı bozum.onlar canlarını sıkmasın.amına koyim istedikleri oldu.kıçlarına kına yaksınar.siktirin gidin aq.. :(

artık güzel şeylere kafamı takıcam.vatan sevgisinden daha güzel bir şey tatmadım ben ama sonu boka gidiyor.hemen yaşlanırız boyle giderse.ben aşkımla yine sahilde dolaşıcam.gidip balık tutucam.annemi yemege götürücem.babama hediye alıcam.tahribattaki kardeslerimle birlikte eglenicem.bi daha haber maber izlemicem.eyw..

Terörle mücadele sadece askerde değildir. o kısa bir görevdir.. Bu işi meslek edinenler ise gerçekten Allah kolaylık versin..Dayanamıyorum olmamalı çanakkalede 250.000 şehit verdik sadece yawww..o zamanki anneler babalar abiler farklımıydı şimdikilerden...Ardından bu kadar şehitle yılmadan usanmadan rezillik içinde kurtuluş savaşına da girmedikmi ?  ne yaptık düşmanı ?  analarının amlarına beton enjeksiyonu yapıp  kıra kıra sikmedikmi ??demekki o dönemdeki insanlarda insanmış.. ya şimdikilerle farkı ne?  yine onlar biz değilmiyiz ? ama biraz cık  daha sosyeteyiz .

Temel adalettir .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

amerikan konsoloslugunu bombalayak a.q.!  Herşey o amerikalılar yüzünden.Gördüğün yerde turis muris demicen vur azına kır dişini:@!!! 

TayyİTT denen o.ç nuda karakoye sürecen ömür boyu:@  A.q böle politikanın :@ acayip kafam bozuldu:S ama pek şaşırmadım  tarihi semtlerimizi  restorasyon bahansiyle boşaltıp yerine azınlıkları yerleştiren akepe:@  hükümetinden bu beklenmezde ne beklenir.  Bi yerde akp li goreim kafasını kıracam sopayla anam avradım olsun yeter lan . susduk susduk.  *ikerim böle işi,*ikerim lan! Aslında çalcan bi f16 gidicen ermenistandaki nukleer santrallerden birine çarpacan. patlicak gümlücek.el- kaide husulu :|   Hadi el-kaide senden beklioz 2 ci 11 eylulu yaşat şu abd ye. ilkinde akıllanmadılar çünkü. Tarihi olmayan millet işde. Onun bunun çocukları gelmiş bize haraç kesiolar. Kapatcan bütün sınırları içine döncen. Küba gibi yapcan .  Alayına gider olcan.  Bağımlı ve onursuz yıllarca yaşamaktansa  bağımsız 1 gün yaşamayı tercih ederim.! (''Bağımsızlık benim karakterimdir'')

Long Live Turkey..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

her şey aynı.degişen bir şey yok.degişen tek sey var.kişiler.türkiye de olan biten her sey bu.darbe olur her sey biter.ulke geriye gider.baskılar artar.kriz olur ülke geriye diger.baskılar artar.ha degişen bir sey daha var.her seferinde ülke fakirleşir,insanlar sefalete bi adım dha yaklaşır.o kadr insanın çalışması bi gecede güme gider.şimdide aynı.ben bundan sonra da  pek bir sey degisecegini sanmıyorum.bi kere elin kolun tamamen baglı.ve boylece de mahkumiyete mahkumsun.

8mm 15 şehit verilince güçler birleşir ve güç budur demişşin.peki kardes illa gücün bu olması icin 15 şehit mi verilmesi gerekiyor.her güç birligi için he zman 15 şehit şartmı.bu zamana kadar akılları nerdeydi akıllarına soktuklarımın.ben hiçbi siyasi partiyi tutmuyorum ama türkeşin bi sözü var geçen youtubede izledim.adam diyoki o zaman ta 1995 mi ne işte !bana yetki verilsin diyor 1 yılda ne terör koyarım ne de baska bir tehdit unsuru diyor.tabi ülkenin tüm güçleriyle.[asker,psikolog,doktor,millet...]adama vermediler yetkiyi ve 1 yıl sonra öteki tarafa ışınladılar.yani çok sewenleri işte boyyle barındırmazlar.

zigana sana geleyim kardes: ne yani illa vatanın kurtulması için her zaman canakkle gibi bir savasa mı girmemiz gerekiyor illa 250.000 şehit mi vermemiz gerekiyor.bu millet bunu haketmiyor.her nekadar saf olsada.belki ewet diyeceksin.bak o zman kardes yine nereye geldik.BAŞLADIGIMIZ YERE.ama tek fark;

BU SEFER BAŞIMIZDA BİR ATATÜRK YOK.MALESEF :( 

copy
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    spyrex bunu yazdı:

her şey aynı.degişen bir şey yok.degişen tek sey var.kişiler.türkiye de olan biten her sey bu.darbe olur her sey biter.ulke geriye gider.baskılar artar.kriz olur ülke geriye diger.baskılar artar.ha degişen bir sey daha var.her seferinde ülke fakirleşir,insanlar sefalete bi adım dha yaklaşır.o kadr insanın çalışması bi gecede güme gider.şimdide aynı.ben bundan sonra da  pek bir sey degisecegini sanmıyorum.bi kere elin kolun tamamen baglı.ve boylece de mahkumiyete mahkumsun.

8mm 15 şehit verilince güçler birleşir ve güç budur demişşin.peki kardes illa gücün bu olması icin 15 şehit mi verilmesi gerekiyor.her güç birligi için he zman 15 şehit şartmı.bu zamana kadar akılları nerdeydi akıllarına soktuklarımın.ben hiçbi siyasi partiyi tutmuyorum ama türkeşin bi sözü var geçen youtubede izledim.adam diyoki o zaman ta 1995 mi ne işte !bana yetki verilsin diyor 1 yılda ne terör koyarım ne de baska bir tehdit unsuru diyor.tabi ülkenin tüm güçleriyle.[asker,psikolog,doktor,millet...]adama vermediler yetkiyi ve 1 yıl sonra öteki tarafa ışınladılar.yani çok sewenleri işte boyyle barındırmazlar.

zigana sana geleyim kardes: ne yani illa vatanın kurtulması için her zaman canakkle gibi bir savasa mı girmemiz gerekiyor illa 250.000 şehit mi vermemiz gerekiyor.bu millet bunu haketmiyor.her nekadar saf olsada.belki ewet diyeceksin.bak o zman kardes yine nereye geldik.BAŞLADIGIMIZ YERE.ama tek fark;

BU SEFER BAŞIMIZDA BİR ATATÜRK YOK.MALESEF :( 

Cümlemi eksik okumuşsun.

Tam olarak okumaya şuradan başlarsan doğru anlamı yakalayacaksın spyrex :

"Hiçkimse bu tarz kriktik konularda kafasına göre yol izleyemez. Bugün Amerika'nın Irak'a ne için girdiğini herkes biliyor. Ama dikkat ederseniz ne Fransa ne İsrail ne de diğer yalaka ülkeler bu tarz durumlarda söz sahibi olmuyorlar.
    Konuşmak istemiyorlar.Çünkü konuşabilmeleri mümkün değil.

Ama Türkiye'de 24 saat içerisinde 15 şehit verilince sınır ihlali yapmamız için de hepbir ağızdan birlik oluyorlar. İşte güç böyle birşey."

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

DkN bunu yazdı:
    Azerbaycan yakın zamanda ermenistana savas ilan edecek merak etmeyin. daha gecen sene soylediler topraklarımızı geri alacagız diye. savas acsınlar aynı gun azerbaycan ordusuna gonullu katılmazsam (katılmazsak) kalıbımıza sokim. istedikleri tasarıyı kabul ettirsinler butun dunyaya neye yarayacak. butun komsuları ermenistana sınırlarını kapalı tutuyor ambargonun alası var. aclıktan boklarını yiyolar hala 3kurusluk yalanlar pesinde kosuyolar. ermenistandaki urunlerin yarısı turk malı zaten cekersin geriye darfurdaki insanlardan farkları kalmaz. abd ye gelince onların yaptıgı zaten beklenen biseydi. gonul isterdiki bir karsı durus sergiliyelim ama gucumuz yok iste Allah kahretsin. 60milyar dolar ticaret acıgı veren 400milyar dolar borcu olan bir ulke suan oldugu gibi izler sadece. ekonomik ozgurlugunu eline almamıs bir ulke dunya arenasında hicbirsey yapamaz. bizimde bu saatten sonra ekonomik ozgurluk kazanmamız imkansız. delik okadar buyukki...

ermenistan sınırındayken ramazan diye bir badim vardı,bununla arasıra kafayı sıyırır ,bileylenmiş jilet gibi kasaturayla karga yakalar canlı canlı göğsünden ikiye yarar iç organlarını çıkarıp diğer askerlerin üzerine atardık (yetişebilirsek tabi)

fare yakalarsak mazot a batırıp, yakıp bırakırdık deli gibi zıplayıp cıyaklarlardı  sesi bize zevk verirdi.

yabani domuzlar termal kamerada terörist gibi görünür(tek sıra yürürler) terörist beklerken karşımızda domuz görünce vurur yaralılara işkence yapardık.(bunu gündüz yapardık)

aç karakol köpeklerinin bir eşşeğin koşarken karnını deşmesi ve bağırsaklarının koşarken dökülmesini zevkle izlemiştik,o barsaklardan ne kokareç çıkar ama derdik.

daha bir çok olaylara sebep olduktan sonra.

bölük komutanı yüzbaşı ikimizide karakola sürdü tam sıfır noktasında dagda bir karakol ermenilerle aramızda sadece bir dere var.

ikimizinde aynı karakola gönderildiğini öğrenen tabur komutanı binbaşı yüzbaşı ya;amına koyarlar bunlar oranın ermenistanla savaş çıkarırlar diyip bizi ayırmışlardı,onu başka bir karakola sürmüşlerdi.

ne vardı sanki bizi ayırmasalardı şimdi ne tasarı vardı nede bu tasarıyı oylamaya sunacak ve savunacak bir ermeni vardı :)biz bu işi çoktan bitirecektik .

şimdi azerbaycan devlet başkanı açık açık söylüyor hazırlanıyoruz işgal altındaki topraklarımızı alacagız diye.

hani diyorum

iran -abd.. 

suriye-israil..

türkiye-k.ırak..

rusya -kanada norveç ( buz kutbundaki madenler için)

pakistan-hindistan..

azerbaycan-ermenistan..

a.grubu savaş takımları gibi oldu, vay a.q be dünya saatli bomba gibi ..

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 8161 Toplam Mesaj: 43