Ermenistan Uçağı İndirildi
-
Boku çıktı ama.
Otobüsleri de böyle zart diye durduruyorlar, uçakları da otobüse benzettiler iyice. Geleni geçeni durduk.
Mallıkta sınır yok cidden.
-
boyle pohpohlanacaklari bi durum yok
daha onceden planlanmis ve anlasilmis bisey
ermenistan uzerinden sov yapmaya calisiyor iktidar
zaten yardim getiren firma ile daha once bu yonde talepleri olmus ve yardim getiren ermenistan firmasi bunu kabul etmis -
demirci bunu yazdı
boyle pohpohlanacaklari bi durum yok
daha onceden planlanmis ve anlasilmis bisey
ermenistan uzerinden sov yapmaya calisiyor iktidar
zaten yardim getiren firma ile daha once bu yonde talepleri olmus ve yardim getiren ermenistan firmasi bunu kabul etmisaynen katılıyorum..
bir öncekş uçak krizi fos çıkınca azcık atarlandık sanki millete karşı " Size ne lan istediğimi indirir ararım" varsa yok yoksa var derim gibi.bide ermeniler ile kanka değiliz ya :D
birde geçen akşam tayyibin konuşmasını dinledim de bm felan köpürüyordu sanki bi haltı beceremediniz diye :D misafir vardı tam dinleyemedim ama duyduklarım kadarıyla yorum yapacak olursam şunlar geçiyor aklımdan..
abd bu suriye olayından sıkıldı abi baktı tayyibinde popişi yemedi suriyeye dalmaya abd de ürkek kalınca bu sefer ben cayıyorum bak ayağını denk al der gibi kamo oyundan ciddi ve net olduğunun sinyallerini vermeye başladı....
-
Mallık üstü mallık başka bişi değil..
-
etin ne budun ne , çıkarın ne? sevdiğimin evladı...
Amerika bunun başta tutsun diye atmadığın takla kalmıyo..
-
Arkadaş yazmıyım dedim ama yav adamlar bizim uçağı durdursa helal olsun adamlara bak sözünü geçiriyor dersiniz biz onların uçağını durdurunca kaşınıyor Türkiye dersiniz.
Bizimkiler ses çıkarmaz nereye kadar susacağız dersiniz.
Amk bizim ortak düşüncemiz Türkiyenin kalkınmasın değil mi? Türkiye kalkınsın sözünü geçirsin bunu hangi parti yaparsa yapsın.
Ben mhp ye oy veriyorum ama akp nin yapabildiğini hiçbir parti yapamadı.
-
trışkadan nameler be kardeş..
De ki şu işimiz doru gidiyo.. Hep kabayılık gösterisi. İzinli harketler , havlayım da sahibimin gözüne gireyim hareketleri...
-
Ermenistan: Uçağın aranacağını biliyorduk, uçakta sadece gıda maddesi var :)
-
Hava sahası adamın arkadaş istediğini durdurur geçirir. Hem büyütülecek ne var anlamış değilim. Bir Uganda uçağı durdurulsaydı da bu kadar büyük bir haber olacak mıydı acaba? Bariz ki "Ulan kafa dolduralım da keyfimiz gelsin." anlayışı işte. Daha önemli işler var bak KDV'ler yaklaşıyo bi' yere kaçcak o kadar fatura. Ermenistan uçağı mı ödeyecek KDV'leri?
-
Bne de onu diyom işte , ipte cambaz oynatıp cepçilik yapıyolar...