folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ermenistan Uçağı İndirildi

Ermenistan Uçağı İndirildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Boku çıktı ama.

Otobüsleri de böyle zart diye durduruyorlar, uçakları da otobüse benzettiler iyice. Geleni geçeni durduk.

Mallıkta sınır yok cidden.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

boyle pohpohlanacaklari bi durum yok

daha onceden planlanmis ve anlasilmis bisey

ermenistan uzerinden sov yapmaya calisiyor iktidar

zaten yardim getiren firma ile daha once bu yonde talepleri olmus ve yardim getiren ermenistan firmasi bunu kabul etmis

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    demirci bunu yazdı

boyle pohpohlanacaklari bi durum yok

daha onceden planlanmis ve anlasilmis bisey

ermenistan uzerinden sov yapmaya calisiyor iktidar

zaten yardim getiren firma ile daha once bu yonde talepleri olmus ve yardim getiren ermenistan firmasi bunu kabul etmis

aynen katılıyorum..

bir öncekş uçak krizi fos çıkınca azcık atarlandık sanki millete karşı " Size ne lan istediğimi indirir ararım"  varsa yok yoksa var derim gibi.bide ermeniler ile kanka değiliz ya :D 

birde geçen akşam tayyibin konuşmasını dinledim de bm felan köpürüyordu sanki bi haltı beceremediniz diye :D misafir vardı tam dinleyemedim ama duyduklarım kadarıyla yorum yapacak olursam şunlar geçiyor aklımdan..

abd bu suriye olayından sıkıldı abi baktı tayyibinde popişi yemedi suriyeye dalmaya abd de ürkek kalınca bu sefer ben cayıyorum bak ayağını denk al der gibi kamo oyundan ciddi ve net olduğunun sinyallerini vermeye başladı....

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Mallık üstü mallık başka bişi değil..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

etin ne budun ne , çıkarın ne? sevdiğimin evladı...

Amerika bunun başta tutsun diye atmadığın takla kalmıyo..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Arkadaş yazmıyım dedim ama yav adamlar bizim uçağı durdursa helal olsun adamlara bak sözünü geçiriyor dersiniz biz onların uçağını durdurunca kaşınıyor Türkiye dersiniz.

Bizimkiler ses çıkarmaz nereye kadar susacağız dersiniz.

Amk bizim ortak düşüncemiz Türkiyenin kalkınmasın değil mi? Türkiye kalkınsın sözünü geçirsin bunu hangi parti yaparsa yapsın.

Ben mhp ye oy veriyorum ama akp nin yapabildiğini hiçbir parti yapamadı. 

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

trışkadan nameler be kardeş..

De ki şu işimiz doru gidiyo.. Hep kabayılık gösterisi. İzinli harketler , havlayım da sahibimin gözüne gireyim hareketleri...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Ermenistan: Uçağın aranacağını biliyorduk, uçakta sadece gıda maddesi var :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Hava sahası adamın arkadaş istediğini durdurur geçirir. Hem büyütülecek ne var anlamış değilim. Bir Uganda uçağı durdurulsaydı da bu kadar büyük bir haber olacak mıydı acaba? Bariz ki "Ulan kafa dolduralım da keyfimiz gelsin." anlayışı işte. Daha önemli işler var bak KDV'ler yaklaşıyo bi' yere kaçcak o kadar fatura. Ermenistan uçağı mı ödeyecek KDV'leri?

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Bne de onu diyom işte , ipte cambaz oynatıp  cepçilik yapıyolar...

Toplam Hit: 3611 Toplam Mesaj: 31