Ernesto Che Guevara Resimleri 547 Adet {Rapid Değil}
-
GLaDio: konuya siyasi cevaplar yazmaniz ABye kadar $utlanmaniz ile sonuclanacaktir

http://www.ziddu.com/download.php?uid=bq%2Bblpiob7KfluKnaaqhkZSrZqqimJWu9 -
konuyu taşı, yanlış yerde açılmış..
-
ya gizemliye baktım :)) sago ve kolo wallpaperlarını buraya açmış :) bende buraya açim dedim:D ulan gizemli sana uyduk böle oldu.
-
İndirmedim resimleride bu kdr resim gereksiz bence çünkü adamın sadece tek pozu var ve o pozunda inanılmaz görünüo.onu sürekli editleyip başka resim oluşturmak bence saçma.ki o pozuda kendisine pek benzemez :) hmn zıplayıp yok yorum yazma indirmiceksen fln diip saçmalamayın boşuna adamı kötülemedim sadece sanatsal yaklaştım konuya :D:D
-
OpTeR10 bunu yazdı:
-----------------------------
İndirmedim resimleride bu kdr resim gereksiz bence çünkü adamın sadece tek pozu var ve o pozunda inanılmaz görünüo.onu sürekli editleyip başka resim oluşturmak bence saçma.ki o pozuda kendisine pek benzemez :) hmn zıplayıp yok yorum yazma indirmiceksen fln diip saçmalamayın boşuna adamı kötülemedim sadece sanatsal yaklaştım konuya :D:D
-----------------------------
bnde normalde war ztn öyle tek pozda deil..çocukluğundan ailesinden mücadelesinden ölümüne kadar her türlü foto war..bak orda dosya adları werilmiş..
-
Ben bu resmi boşuna koymadım oraya, toplam 11 kategoride 547 tane resim var burda.. Ölüm resimleri, aile resimleri, çocukluğu, spor faaliyetleri filan.. anlayacağınız tek pozun editlenmesi üzerine değil resimler :)Şahsım adına ben her türlü fikre açığım, yeterki fikir olsun.. "neyime yarıcak bu" tarzında boş kelime öbekleri olmasın..
-
İyiymiş, sağol hoca.
-
Teşekkür ederim. Gayet Güzel, Arşivime aldım.
-
arşivime aldım :)
umarım kucuk kucuk resimler degildir :S
-
abi siyasi hiç bi görüşüm yok ama biri bana acıklasın kübanın hali ortada bu adam neyin kahramanı neyi kurtarmış lütfen anlatın? Şöle bi durummu var acaba Atatürkün bizi kurtardıgı gibi bu adamda kübayımı kurtarmış fakat bizin Türkiyenin içine sıçtıgımız gibi kübalılarda kübanın içinemi sıçmış sonradan ? ve merak ettigim asıl konu kübada internet varsa forumlarda insalar büyük insan Atatürkün sekizbin adet resmi diye konu acıyorlarmı??
gladiyo yemin ederim siyasetle alakam yok bak mesajlarıma liboşun tekiyim sırf merak ediyorum nedir bu adama olan sevdanın sebebi ?
-
Küba çok müthiş yerdir.