Ernesto Che Guevara Resimleri 547 Adet {Rapid Değil}

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    GLaDio: konuya siyasi cevaplar yazmaniz ABye kadar $utlanmaniz ile sonuclanacaktir

http://www.ziddu.com/download.php?uid=bq%2Bblpiob7KfluKnaaqhkZSrZqqimJWu9

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    konuyu taşı, yanlış yerde açılmış..

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    ya gizemliye baktım :)) sago ve kolo wallpaperlarını buraya açmış :) bende buraya açim dedim:D ulan gizemli sana uyduk böle oldu.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek
    İndirmedim resimleride bu kdr resim gereksiz bence çünkü adamın sadece tek pozu var ve o pozunda inanılmaz görünüo.onu sürekli editleyip başka resim oluşturmak bence saçma.ki o pozuda kendisine pek benzemez :) hmn zıplayıp yok yorum yazma indirmiceksen fln diip saçmalamayın boşuna adamı kötülemedim sadece sanatsal yaklaştım konuya :D:D

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Serser1
    Serser1's avatar
    Erkek

OpTeR10 bunu yazdı:
    -----------------------------
    İndirmedim resimleride bu kdr resim gereksiz bence çünkü adamın sadece tek pozu var ve o pozunda inanılmaz görünüo.onu sürekli editleyip başka resim oluşturmak bence saçma.ki o pozuda kendisine pek benzemez :) hmn zıplayıp yok yorum yazma indirmiceksen fln diip saçmalamayın boşuna adamı kötülemedim sadece sanatsal yaklaştım konuya :D:D
    -----------------------------
    bnde normalde war ztn öyle tek pozda deil..çocukluğundan ailesinden mücadelesinden ölümüne kadar her türlü foto war..

bak orda dosya adları werilmiş..

dil, kültür, renk değil..emektir yüce olan..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

http://img104.imageshack.us/img104/7154/umutumutumut2yy8.jpgBen bu resmi boşuna koymadım oraya, toplam 11 kategoride 547 tane resim var burda.. Ölüm resimleri, aile resimleri, çocukluğu, spor faaliyetleri filan.. anlayacağınız tek pozun editlenmesi üzerine değil resimler :)

Şahsım adına ben her türlü fikre açığım, yeterki fikir olsun.. "neyime yarıcak bu" tarzında boş kelime öbekleri olmasın..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

İyiymiş, sağol hoca.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Teşekkür ederim. Gayet Güzel, Arşivime aldım.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

arşivime aldım :)

umarım kucuk kucuk resimler degildir :S 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasansabah
    hasansabah's avatar
    Erkek

abi siyasi hiç bi görüşüm yok ama biri bana acıklasın kübanın hali ortada bu adam neyin kahramanı neyi kurtarmış lütfen anlatın? Şöle bi durummu var acaba Atatürkün bizi kurtardıgı gibi bu adamda kübayımı kurtarmış fakat bizin Türkiyenin içine sıçtıgımız gibi kübalılarda kübanın içinemi sıçmış sonradan ? ve merak ettigim asıl konu kübada internet varsa forumlarda insalar büyük insan Atatürkün sekizbin adet resmi diye konu acıyorlarmı??

gladiyo yemin ederim siyasetle alakam yok bak mesajlarıma liboşun tekiyim sırf merak ediyorum nedir bu adama olan sevdanın sebebi ?

C E N S O R E D b y G O V E R N M E N T
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Küba çok müthiş yerdir.
Toplam Hit: 3224 Toplam Mesaj: 17