Ertan Hakkında :)
-
az önce bizim dükkana birisi gedi bizim patronun arkadası
ertanın akrabasıymıs beni tbt de görünce dedi bizim yigende buraya takılıo falan dedi sordu bana tanıomusun die dedim evet ama reelden görmedim dedi 5 yıldır dersaneye gidio ama kazanamadı hala :)
anladım dedi neden olduunu :)
sonra dedi hükümet konaanın oraya git ordaki 2 metrelik tek insan ertandır dedi görürsün oralardadır dedi :)
ertan bunu okuyunca bana pm at bulusak :)
bunları sölüyen kişi SİSTEM WEB de calısıo adı fatih :)
ertanın kimligi buymus :D
bişler daha dedi ama yazmaya gerek yok :)
-
Hoca boyu 1,87 civarında, yakısıklı, dalgalı saçlı jöleli efendi bir uşaktır. Resmini çekdim size yollayacakdım ama saolsun son anda sildi :D
-
adam gizli çıkmıyro ortaya kasmayın boşuna :):)
-
ben cıkarcam hacı fatih abiden alcam resmini yayınlıcam ertan seni bulcam hacı :) bugun yarın yanındayım bil :)
-
ertanın görmedim hiç ama konuştuğummuz kadarıyla harbi çok efendidir
(Gerilla-Sagopa)
-
ertan üstadtır yaf :) ..efendiliğine ..alçak gönüllülüğüne de laf yogh :) ..daha bi sürü şey falan :D ..deşifre edip ne zükümü yicen ..herif belki nette efsaneleşmek istio :D ..belki netten bi süre uzak kalıp ..öss'yi zükmek istio :)
-
5 yıldır öss e hazırlanmak temelleri saglam atıyo herhal :)
-
Ne sağlamı çalışmıyor ipne. Adam nete takılmaktan ders çalışmıyor. Bu sende giremezse öss ye askere uğurluyoruz :D
-
belki askerde kafasına renk eder :)
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------
5 yıldır öss e hazırlanmak temelleri saglam atıyo herhal :)
-----------------------------
herhalde ..müridler işini garantiye almak için temele ii kasıyo :P ..sorci geçen sene hat track yapmıştı ..bu sene de ben yapıcam herhalde [ psikolojim elvermiyo çalışmaya a.q :) ] ..koko gibi istisnalarda çıkabilir tabii ..Artizz herif..!! -
olabilü :) böle giderse kokoda kazanamaz üniverste falan gerçi bende kendimden emin deilim ama :)
Toplam Hit: 2982 Toplam Mesaj: 19