Eruh Ve Çukurcada Çıkan Çatışmada 7 Şehit Verdik
-
taekwondo bunu yazdı:
-----------------------------
Allah rahmet eylesin kalanlarına sabır versin , bu iş böle gitmez teşkilatlanmak lazım !!
-----------------------------Amin Allah rahmet eylesin ne gibi teşkilatlanmadan bahsediyorsun?
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------LordVader Kışkırtıcı Yorumlardan Kaçınmanız Gerektiğini Belirtmiş. Allah Rahmet Etsin Diyecez Başka Ne Yapabilirizki.
Gerçekten Eshef verici bir Olay, Bu Açılımı Pkk nın istemediğine Yönelik Düşünceler Oluştu kafamda... İstenen bu değil Kanımca. Şehitlere Allahtan Rahmet Ailelerine Sabır İhsan etmesini Diliyorum. Çok Zor Bir durum.
-----------------------------pkk krodistanı istiyor adamım,
-
14 yıl önce askerdim.
teslim ol çağrısına şiddetle karşıydım.
her teslim ol çağrısı sonrası çatışırız.
sonra helikopter gelip şehitleri veya yaralıları alıyordu...
14 yıl geçmiş verilen haberde" teslim olun çağrısına vs vs" deniyor..bu hala devammı ediyor ya? hiçmi geliştiremedik kendimizi?
dağda teslim olun çağrısının mantığı nedir hocalar bilen beri gelsin..
birde şunu anlamam" özel eğitimli komandolar indirildi" .. oraya indirmene gerek yok..oraya onları göndereceksin baştan.
"Allah rahmet eylesin" demek kolay gelmiyor bana..
şimdi dtp çıkacak ve diyecekki harekata devam ediyorsunuz militanlarımız kendini koruyor..
barış zamanı inlerinde kalıp birbirleriyle fantazi yapsınlar diyorum bende.
barış isteyen adamın elinde silah; dağda ne diye geziyor ?
-
hocam 14 yıl öncede aynıydı şimdide aynı değişen bişi var kürtçe dil kürtçe isimler kürt açılımı birlik beraberlik o zaman daha fazlaydı ama şimdi ayrımcı zihniyet devletin en üst makamında sadece hiçbirşey yapmayıp şehit cenazelerinde başsağlığı dileyen riyakar bir iktidar var sonuç bu işi devletin makamları yapmazsa sokaklarda insanların birbirini yemesine az kaldı demektir yakında buda olur
RUHLARI ŞAD OLSUN
-
Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin. Artık farklı çözüm yolları armanın zamanı geldide geçiyor :S
-
Mekanları cennet olsun.
Ramazan ayında bu kahpelik yapılır mı !
-
şehit ailelerine Allah sabır versin.
(terörün dini, dili, milliyeti yoktur.)
-
Allah'tan rahmet dilerim şehitlerimize. Allah onlardan razı olsun ki rahatça yaşıyoruz. Umarım terör de tez zamanda bitecektir. Örgütün kolları birer birer koptukça canımızı yakamayacak inşallah.
-
Bir Kürt olarak;
Şehit analarımızın bası saolsun.Allah rahmet eğlesın.
Pkk olmasaydı gusel ulkem,ekmeğını yedıgım ısmını soylerken gurur duydugum ulkem daha butun,daha kardes,daha gelısmıs olurdu.
Basımızz saolsun...
-
bitik bir terör örgütünü tekardan canlandıran baştakiler sagolsunn
Allah rahmet eylesin :S:S