folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Eruygur Ve Tolon Tutuklanmıştır...

Eruygur Ve Tolon Tutuklanmıştır...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

az önce haber sitelerine düşen birgelişmedir

Şener Eruygur ve Hurşit Tolon'un, "Anayasal düzeni bozmaya çalışmak" ve Ergenekon terör örgütünün liderliğini yapmak" suçlamalarıyla tutuklandıkları duyrulması bence Türkiye de çok büyük şeylere gebedir !

yorumlarınızı bekliyorum

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

Nöbetçi 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 23:40'da başlayan duruşma 01:40'da sona erdi. Önce Tolon sonra Eruygur'un ifadeleri alındı. Hakim Sedat Sami Haşıloğlu kararı açıklamak için kısa bir ara verdi. Sonucu açıklamak üzere koridorda bekleyen avukatlar tekrar salona çağırıldı. Kararı öğrenip dışarı çıktıklarında son derece üzgün ve moralsizdiler. Basın mensuplarının her ikisi de tutuklandı mı sorusuna başlarını evet anlamında sallayarak cevap verdiler. Duruşma süresince oldukça sakin olan adliye kararın çıkmasıyla birlikte hareketlendi. Otobüslerinde bekleyen üç ayrı çevik kuvvet ekibi  hızla  emekli orgenerallerin  çıkarılacağı protokol kapısına yöneldi. Çırağan caddesi üzerinde bir grup ADD(Atatürkçü Düşünce Derneği)'li şu dakikalarda emekli orgenerallarin çıkışını bekliyor ve sloganlar atarak kararı protesto ediyorlar.

Duruşmanın ardından açıklama yapan Tolon'un avukatı Özgür Meriç Turan, tutuklama kararına en kısa sürede itiraz edeceklerini söyledi. "Anayasanın 19. Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nin 6. maddelerini dikkate aldığımızda 67 yaşında olan, kaçacak, göçecek yeri olmayan, 5 gündür sorguda tutulan, yüksek tansiyon hastası olan, ki bununla ilgili tüm raporları mahkemeye sunduk, amüvekkillerimizin adil yargılanmadılar. En kısa sürede karara itiraz edeceğiz" dedi. Avukat Turan, Eruygur ve Tolon'un Metris Cezaevi'ne nakledileceklerini söyledi.

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

hocam diyecegim odur ki hicbirsey olmuycak hatta halk iyice korkacak hic birsey yapmiycak... buda hepimizin sonu bazilarinin ise saltanati olur..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

şimdi akepeliler yargıya güvenin nutukları atıyorlar acaba akepe kapatılıncada aynı şeyleri bu kişilerin ağızlarından duyacakmıyız ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

her defasinda yargiya güvenmediklerini söyleyen bu akpliler degilmiydi? simdi mi yargiya güvendiler..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Paşalarımızın her daim arkasındayız yanlarındayız.Tarih tekerrür ediyor.Onları bu haklı davalarında hiç bir zaman yanlız bırakmıyacagız bunu herksin bilmesi gerek.Bu dava çok şeye gebe ancak sonuclarından en basında ki iddaname ye kadar ki ortada yok.Bu yüzden akp nin götünün sıkısmıs oldugunu anlıyoruz buda demek oluyor ki kapatma davasının süreci akp nin alehine işliyor.Umarım dava en kısa surede akpnin alehine sonuclanır ve haklı ile haksız ortaya cıkar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

Şener Eruygunur'un avukatı Filiz Esen 02:40 sularında adliyeden ayrılmadan önce kısa bir açıklama yaptı. Basın mensuplarının sorularını cevaplamayan Esen, şunları söyledi: "Yıllardır vatanına sadakatle hizmet etmiş olan komutanımız gerçek dışı isnatlarla tutuklanmıştır. Gerekli itirazlar süresi içerisinde tarafımızca yapılacaktır. Bütün gerçekler yargılama aşamasında ortaya çıkacaktır. Komutanımız isnat edilen hiçbir suçlamayı kabul etmemektedir."

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

selim_pusat bunu yazdı:
    -----------------------------

şimdi akepeliler yargıya güvenin nutukları atıyorlar acaba akepe kapatılıncada aynı şeyleri bu kişilerin ağızlarından duyacakmıyız ?

keşke kapatılsa ama bence akp kapatılmayacak,bütün gelişmelerin hepsi birer taktik bence,türban yasasının reddedilmesiyle yargı kendini akladı,yarın öbür gün akp için kapatılmama kararı aldığındada kimse yargıya taraflı diyemiyecek

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Ahh ahh adamLar nasıL oLsa sonumuz geLdi diyoLar gider ayak yapabiLdiğimizi yapaLım..ama sanıyo ki tayyip parti kapanıp dokunuLmazLığı kaLkınca rahat edebiLecek..İşte ozamanı bekliyorum az kaLdı aydınLık günler yakındır..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

onur35 bunu yazdı:

selim_pusat bunu yazdı:

keşke kapatılsa ama bence akp kapatılmayacak,bütün gelişmelerin hepsi birer taktik bence,türban yasasının reddedilmesiyle yargı kendini akladı,yarın öbür gün akp için kapatılmama kararı aldığındada kimse yargıya taraflı diyemiyecek

yok hoca ben eminim kesinlikle indirecekler kaçarı yok nah şura yazıom ....

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

ben kapanacagini zannetmiyorum partinin cünkü gercekten birseyler dönüyor..

Toplam Hit: 11609 Toplam Mesaj: 90