Eşcinsellik Tedavi Edilmesi Gereken Hastalık Mı, Cinsel Kimlik Mı ?
-
kaydıraktan gaymıyacaksın
:D
-
gecen seneye kadar sorsan, hastalık ve ucube derdim. gecen sene ogrendimki Allah vergisi bir olaymıs. dogustan genlerine islenmis olarak dunyaya geliyormus insan, iste bilimde olmasa ne bok yiyecez boyle insanlara ucube der dururduk. o gun bugundur bu tur insanlara farklı gozle bakıp gozumde olumle yargılamıyorum.
-
hastalik diyenler cogunlukta... ama aç aç lezbiyen izleyenlerde cogunlukta ne iş anlamadım :)
-
ilkan bunu yazdı:
-----------------------------
hocam o tamamen günümüz şartlarıyla ilgili eskiden lez mi vardı
yok muydu ? sonradan kazanılabileceği gibi doğuştanda olabilir hormonal bozukluklar vs tek bi noktaya indiregenmesi zor bir yahut birden fazla sebep olabilir öle bi hastalık olamaz psikolojik diyenler de şunu biraz araştırsınlar bi zahmet "hermafrodit" -
ben 5.sınıf öğrencisiyim. Psikiyatri öğretim görevlisi bize bu konuyu anlattı, bu yıla kadar hastalık olarak biliyordum.Ama hocamız ,dünya sağlık örgütüne göre (WHO) eşcinselliğin cinsel bir kimlik olduğunu ve bunu böyle kabul etmemiz gerektiğini söyleyince sınıftan bayağı tepki toplamıştı.
-
Psikolojikse tedavi edilebilir , hormonel ise kişinin her gün erkeklik hormonu alması gerekir .
-
hastalık
-
aslında bu tartışılabilecek birşey değildir hastalık vs vs değildir evet 2adet cins var ama bunlar fiziki olarak
yani erkek ve kadın olarak 2adet vicut var ama insanın kendini nasıl hissettiğidir önemli olan ve bu doğuştan gelir
- ben iğreniyorum gaylara ancak onların dna sında var bu bir hastalık ise (değil)bizim ne kadar sağlıklı oldumuzu sorgulamamız lazım.
eşcinsellik tarihin başlangıcından beri olan şeyler.
örnek- deniz atlarının hepsi erkektir ama çiftleşme mevsiminde yarısı dişiye dönüşür ve hepsinin içinde bu kalıtım olarak vardır tekrar erkek olurlar
tek fark bizde fikiki değişim olmuyor , hormonlarla ilgili dir ancak ne kadar erkeklik yada kadınlık hormonu versenizde böle olmuş birşey ne kadar düzeltilebilir o konu biraz uzar ancak hastalık değildir herkezin kendini erkek veya sadece kadın olarak hissetmesi gerekmez doğuştan çift penis yada 2adet üreme organı ile doğanlar davar hepsi genetik
genomların yaptığı dna temizlemesi ( doğuştan bebeklerin göz rengi saçrengi hastalıkları gibi şeyleri değiştirme ) şuan için yasak ama ilerde bu yüzden yeni nesiller bizden hesap sorucak ,
hastalık olmadığını anlamayan kaldımı ?
-
IRF bunu yazdı:
exca'ya sormak lazım :):) o daha iyi bilir bu işleri ;)
konu$ma lan pigme :B senden aha e$cinselmi olur -
eşcinsellik alt kimliktir :F