folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eşcinsellik Tedavi Edilmesi Gereken Hastalık Mı, Cinsel Kimlik Mı ?

Eşcinsellik Tedavi Edilmesi Gereken Hastalık Mı, Cinsel Kimlik Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

kaydıraktan gaymıyacaksın

:D 

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    gecen seneye kadar sorsan, hastalık ve ucube derdim. gecen sene ogrendimki Allah vergisi bir olaymıs. dogustan genlerine islenmis olarak dunyaya geliyormus insan, iste bilimde olmasa ne bok yiyecez boyle insanlara ucube der dururduk. o gun bugundur bu tur insanlara farklı gozle bakıp gozumde olumle yargılamıyorum.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    hastalik diyenler cogunlukta... ama aç aç lezbiyen izleyenlerde cogunlukta ne iş anlamadım :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    ilkan bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam o tamamen günümüz şartlarıyla ilgili eskiden lez mi vardı
    yok muydu ? sonradan kazanılabileceği gibi doğuştanda olabilir hormonal bozukluklar vs tek bi noktaya indiregenmesi zor bir yahut birden fazla sebep olabilir öle bi hastalık olamaz psikolojik diyenler de şunu biraz araştırsınlar bi zahmet "hermafrodit"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karsinojen
    karsinojen's avatar
    Erkek
    ben 5.sınıf öğrencisiyim. Psikiyatri öğretim görevlisi bize bu konuyu anlattı, bu yıla kadar hastalık olarak biliyordum.Ama hocamız ,dünya sağlık örgütüne göre (WHO)  eşcinselliğin cinsel bir kimlik olduğunu ve bunu böyle kabul etmemiz gerektiğini söyleyince sınıftan bayağı tepki toplamıştı.

www.karsinojen.tr.cx
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek
    Psikolojikse tedavi edilebilir , hormonel ise kişinin her gün erkeklik hormonu alması gerekir .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hastalık
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

aslında bu tartışılabilecek birşey değildir hastalık vs vs değildir evet 2adet cins var ama bunlar fiziki olarak

yani erkek ve kadın olarak 2adet vicut var ama insanın kendini nasıl hissettiğidir önemli olan ve bu doğuştan gelir

- ben iğreniyorum gaylara ancak onların dna sında var bu bir hastalık ise (değil)bizim ne kadar sağlıklı oldumuzu sorgulamamız lazım.

eşcinsellik tarihin başlangıcından beri olan şeyler. 

örnek- deniz atlarının hepsi erkektir ama çiftleşme mevsiminde yarısı dişiye dönüşür ve hepsinin içinde bu kalıtım olarak vardır tekrar erkek olurlar

tek fark bizde fikiki değişim olmuyor , hormonlarla ilgili dir ancak ne kadar erkeklik yada kadınlık hormonu versenizde böle olmuş birşey ne kadar düzeltilebilir o konu biraz uzar ancak hastalık değildir herkezin kendini erkek veya sadece kadın olarak hissetmesi gerekmez doğuştan çift penis yada 2adet üreme organı ile doğanlar davar hepsi genetik

genomların yaptığı dna temizlemesi ( doğuştan bebeklerin göz rengi saçrengi hastalıkları gibi şeyleri değiştirme ) şuan için yasak ama ilerde bu yüzden yeni nesiller bizden hesap sorucak , 

hastalık olmadığını anlamayan kaldımı ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    IRF bunu yazdı:
    exca'ya sormak lazım :):) o daha iyi bilir bu işleri ;)

konu$ma lan pigme :B senden aha e$cinselmi olur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    eşcinsellik alt kimliktir :F
Toplam Hit: 2793 Toplam Mesaj: 21