Eşek Şakasının Bu Kadarı
-
Adamın Aşagı Düştüqü bana pek fazla ınandırıcı gelmedı asagı komsu kızının evıne ınmedıqı ne malum:d oradan arabaya bınıp.) dusmus gıbı rol oynamak:D veya gercekte olabılır:
-
evet şaka olabilir ama kurban camdan düşen adam deil o bağıran kızlar o kanyonda orda duruyodu zaten adam düşünce gitmeye başladı
-
Focal bunu yazdı:
-----------------------------
önceden hazırlanmış herhalde cünki :) camdan düsüyo ama cam kırılması v.b gibi hic ses yok :) ama süper genede :D
-----------------------------abi cam açık olmasın sakın?
ilk başta heralde ikinci katta falan bunlar dedim bir den aşağı çekince vay a.q dedim ama fake gibi duruyo
-
belki fake cıkar ben yemiş olmiyim die amma ayak yapıonuz lan :D fake se bile deilmiş gibi şaşırın işte :P
-
karılara artistlik yapan adama böyle şaka müstahaktır =)
-
şaka güzel ama komyonun içinde ne warsa inandırıcı gelmedi :D
-
feeyk bu feeyk , uzerinde kutahya porselen yaziyor :P:D
-
Düşüş son derece gerçekçi olmuş, sanmamki iki video birleşimidir. Ama Hakikatende Dehşetle izledim. :)
-
yaw nasılda fake kokuyor.orası zaten zemin kat adam yarım metrelik yere kapaklanıyor.2. olay ise kamyonun kasasında çekmişler.bizim eleman şaşkın! bir ifadeyle ne oldugunu anlamaya çalışıyor sözde
-
YesTERFoX bunu yazdı:
karılara artistlik yapan adama böyle şaka müstahaktır =)
koptum be usta iyi cevapama şakada şaka haa bu arada tabi yemedikte genede şaşaırmış gibi yapalım :D:DS:D:D:DD:D:D:D:D
Toplam Hit: 4447 Toplam Mesaj: 27