Eset Nod32 Yi Kaldıramıyorum
-
program filese girecektin eset böümünün içine girip tek tek silecektin içeriği silinmeyenlerde olacaktır evet sonra çıkıpt advaced system care programını indirecektin kurduktan sonra yardımcı araçlar kısmından unnistal vardı girip kaldıracaktın bu kadar basit işin kolayına kaçmak herzaman kolay önemli olan onunla baş edip üstesinden gelmektir. ama sen kolayına kaçıp format atmışsın
-
Ne lanet programmış silinmiyor mına koyduğum..
-
bazı programların silinmesi farklı olabiliyor.
Program files'tan dosyaları sildin mi?
Eğer sildiysen yeniden setup dosyasını bul ve kurulum yap yeniden.Kurulumda REMOVE gibi bir seçenek varsa onu kullan.Yoksa kurulumu bitir,bitirince görev çubuğunun sağında saatin orada bi yerde simgesi vardır oradan programı durdur/kapat ve program ekle/kaldırdan sil.
Bu yöntemleri denemiş miydin?
-
ilgili sürümün setubu varsa elinizde ona tıklayın
-
Program Files'ten silinmiyor
Bu işlemi yapabilmeniz için SYSTEM izin vermelidir diye hata veriyor. Program kapalıyken de aynı hatayı veriyor :S
-
benimde başıma geldi bir ara hoca sana şöyle söylim ben hangi uninstal programları kulanmadımki vallaha regeditten bile sildim programı falan ama bir türlü program ekle kaldırdan kalıramadım sürekli hata verdi emin ol bir hafta iki hafta onu kaldırmayı denedim farklı farklı programlar la ama inan kaldıramadım en sonunda baktım ipne kendisi yok olmuş o yüzden kasma biraz zor.
-
programı tekrar yükle.
sonra revo uninstaller ile kaldır.
-
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------
hoca sana şöyle söylim ben hangi uninstal programları kulanmadımki vallaha regeditten bile sildim programı falan ama bir türlü program ekle kaldırdan kalıramadım sürekli hata verdi emin ol bir hafta iki hafta onu kaldırmayı denedim farklı farklı programlar la ama inan kaldıramadım en sonunda baktım ipne kendisi yok olmuş o yüzden kasma biraz zor.
-----------------------------Hass ya Kaspersky'den neden vazgeçerim ki? :/
Şimdi uğraş formatla..
Neyse biraz daha bakayım olmazsa yarın format yolu gözükür bize..
Eyvallah bu arada arkadaşlar.. :)
Notorious bunu yazdı:
programı tekrar yükle.
sonra revo uninstaller ile kaldır.
-----------------------------Deneyecektim setupta duruyor lakin rar şifresini unuttum doğal olarak. İndirdiğim siteyi hatırlasam adıdır kesin onu da unuttuk yeniden indireyim en iyisi.. -
a.q pc sıne sırf bu yuzden format attım
-
darkroques61 bunu yazdı:
Program Files'ten silinmiyor
Bu işlemi yapabilmeniz için SYSTEM izin vermelidir diye hata veriyor. Program kapalıyken de aynı hatayı veriyor :S
-----------------------------görev yöneticisndende kapatmayı denedın degılmı sılmeden once mutlaka altta çalışıyordur :S