Eski 45Likler Pikap
-
Sevgili Tahribat üyeleri, değerli müridler; bana bir pikap lazım bildiğiniz bilmediğiniz ne varsa yazar mısınız? Ama benim bilmek istediğim yeni bir alıcı olarak, alacağım 33,45 ve 78 lik çalacak pikap modelinin arızası olduğunda parça sıkıntısı bulunmaması, sizde takdir edersinizki yeni bir kullanıcı olarak bu hassas cihazı biraz hor kullanacağım. bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. şimdiden klavyeye giden parmaklarınız dert görmesin, eyvallah
-
Bende çok istiyorum bie adet bizde var sanırım kullanmaya fırsat bulamadım ama gerçkten hobi zevk işi
-
müridler bu konun tartııldığı başka bi sayfa varsa orayada yönlendiren olursa sevinirim
-
plakları bilgisayarda dinlemeyi tercih ederim.
ayrıca cok eski plaklar bende mevcut. 6000 adet bilgisayara aktarılmış vaziyette.
-
şu pikap mı bu pikap mı o pikap mı? :) (hızlı söylemeye çalışın) :)
-

Hocam böyle bi olay var.Bizim birader satıyo bunlardan ama birader yurt dışında bilgi alıp sana pm atarım.Cd,plak,usb,radyo filan güzel bi olay yani :)
-
pr_x71 bunu yazdı:
-----------------------------

Hocam böyle bi olay var.Bizim birader satıyo bunlardan ama birader yurt dışında bilgi alıp sana pm atarım.Cd,plak,usb,radyo filan güzel bi olay yani :)
-----------------------------hocam biraderinle yurt dışından döndüğünde doğrudan görüşme imkanımız olursa çok makbule geçer, çok saolasın
-
pr_x71 bunu yazdı:

-----------------------------İsmi nedir peki ? çok yönlü falan mı?
-
enteresan, kaç kuruş bu alet?
-
darknessteel bunu yazdı:
pr_x71 bunu yazdı:

-----------------------------hocam biraderinle yurt dışından döndüğünde doğrudan görüşme imkanımız olursa çok makbule geçer, çok saolasın
-----------------------------Hocam ben yarın filan sorarım biradere fiyatını filan buraya yazarım uyarsa da 8.aya getirtebiliriz.Yarın bu başlığa ürünle ilgili özellikler fiyat vs yazarım.
-
pr_x71 bunu yazdı:
darknessteel bunu yazdı:
pr_x71 bunu yazdı:

-----------------------------Hocam ben yarın filan sorarım biradere fiyatını filan buraya yazarım uyarsa da 8.aya getirtebiliriz.Yarın bu başlığa ürünle ilgili özellikler fiyat vs yazarım.
-----------------------------300 euro civarıymış amagetirmesi sorun olur diyoicinde mp3 kasetçalar pikab cd oynatici ve radio var usb stik kopyalama funksionluymuş.İsteyen olursa bi hal çaresine bakmaya çalışırım.