Eski 45Likler Pikap

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Erkek

Sevgili Tahribat üyeleri, değerli müridler; bana bir pikap lazım bildiğiniz bilmediğiniz ne varsa yazar mısınız? Ama benim bilmek istediğim yeni bir alıcı olarak, alacağım 33,45 ve 78 lik çalacak pikap modelinin arızası olduğunda parça sıkıntısı bulunmaması, sizde takdir edersinizki yeni bir kullanıcı olarak bu hassas cihazı biraz hor kullanacağım. bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. şimdiden klavyeye giden parmaklarınız dert görmesin, eyvallah

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Bende çok istiyorum bie adet bizde var sanırım kullanmaya fırsat bulamadım ama gerçkten hobi zevk işi 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darknessteel
    darknessteel's avatar
    Homo

müridler bu konun tartııldığı başka bi sayfa varsa orayada yönlendiren olursa sevinirim

S*ktir et
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

plakları bilgisayarda dinlemeyi tercih ederim.

ayrıca cok eski plaklar bende mevcut. 6000 adet bilgisayara aktarılmış vaziyette.

dokunmak sanattır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

şu pikap mı bu pikap mı o pikap mı?  :)  (hızlı söylemeye çalışın) :)

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek

pikap

Hocam böyle bi olay var.Bizim birader satıyo bunlardan ama birader yurt dışında bilgi alıp sana pm atarım.Cd,plak,usb,radyo filan güzel bi olay yani :)

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darknessteel
    darknessteel's avatar
    Homo

pr_x71 bunu yazdı:
    -----------------------------

pikap

Hocam böyle bi olay var.Bizim birader satıyo bunlardan ama birader yurt dışında bilgi alıp sana pm atarım.Cd,plak,usb,radyo filan güzel bi olay yani :)

hocam biraderinle yurt dışından döndüğünde doğrudan görüşme imkanımız olursa çok makbule geçer, çok saolasın

S*ktir et
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

pr_x71 bunu yazdı:

pikap

İsmi nedir peki ? çok yönlü falan mı?

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

enteresan, kaç kuruş bu alet?

tahribat.com a can feda
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek

darknessteel bunu yazdı:

pr_x71 bunu yazdı:

pikap

hocam biraderinle yurt dışından döndüğünde doğrudan görüşme imkanımız olursa çok makbule geçer, çok saolasın

Hocam ben yarın filan sorarım biradere fiyatını filan buraya yazarım uyarsa da 8.aya getirtebiliriz.Yarın bu başlığa ürünle ilgili özellikler fiyat vs yazarım.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek

pr_x71 bunu yazdı:

darknessteel bunu yazdı:

pr_x71 bunu yazdı:

pikap

Hocam ben yarın filan sorarım biradere fiyatını filan buraya yazarım uyarsa da 8.aya getirtebiliriz.Yarın bu başlığa ürünle ilgili özellikler fiyat vs yazarım.

300 euro civarıymış ama
    getirmesi sorun olur diyo
    icinde mp3 kasetçalar pikab cd oynatici ve radio var usb stik kopyalama funksionluymuş.İsteyen olursa bi hal çaresine bakmaya çalışırım.

Toplam Hit: 2209 Toplam Mesaj: 12