Eski Bi Oyun Adını Hatırlamıyorum ?
-
kuş bakışı bi oyun vardı yeşil yaratıklar falan worms tarzıydı pek oynayamamıştım cd bozuktu adını da tam hatırlamıyorum hatırladığım sahne rakibin altına bisiklet koyuyodu öteki de kaza yapıp canı mı ne azalıyodu bu tarz şeyler işte fikri olan ?
-
hocam baltalıo gibi olmasın ama bende soruyim,
bi oyun vardı böyle arabamsı araçlar vardı üzeri kırmızı olan yerlerden geçince hız kazanıodu hız kazanınca arka farlar kırmızı yanıodu nitro gibi bişidi. sonra silah alıp rakiplerimize füze falanda atabiliyorduk eski bişeydi
x li bişidi adı heralde :D
-
http://www.isminiunuttum.com/eski-bi-oyun.html
hocam burdan cevap gelir inşallah
-
oraya da yazdım ilgilendiğin için teşekkür ederim
-
Army Men olabilir mi ?
-
araba yarışına benzer bi oyun olup, adamları ezip zaman kazanıyor olup, ismi carmageddon olabilir mi?
aslında olamaz ama yine de carmageddonu da bi hatırlatmak istedim :D
-
sir bunu yazdı:
-----------------------------
bi oyun vardı böyle arabamsı araçlar vardı üzeri kırmızı olan yerlerden geçince hız kazanıodu hız kazanınca arka farlar kırmızı yanıodu nitro gibi bişidi. sonra silah alıp rakiplerimize füze falanda atabiliyorduk eski bişeydi
----------------------------- -
yok casteal grinc diye bi yaratık varya onu andırıyo yaratıklar ama oyun görüntüsü benzer bişeydi
-
vangers tan bahsediyorssun galiba
-
sir bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Crash Team Racing olabilir mi?
-
sir korkarım ki baltalamışsın benden çok sana cevap geliyo neyse peki oyunları belli kriterlere göre arayabilicem bi site bilen varmı