Eski Bir Düşmanla Kavga
-
eziklik bence.. teke tek gidicektin.. yanlış yaptın.. nerde öle 10 a 1...
-
harbiden güzel anltmıs ama :D :D
-
yanlış anlamada elemanada helal olsun snn ynnda o kdr arkadaşın varken kafa tutmuş sana bnce buda gayet geçerli bi hareket...
-
tmm benim sevdiğim tarzdan :)) şahsen hiç teke tek kavga etme şansım olmadı hep böle
grup gezen eziklerle kavga ettim bi ka. yara bere ve dikiş izlerinden geriye pek bişey kalmadı..
yanlış bi hareket toplama kazandırmak lazım :| -
ahaha fatality
-
Hoja çok kickbox maçı izliyorsun gibime geliyor. Azalt biraz.. :D
-
Kendimi kick box turnuvasında sandım bi an :D eline sağlık :D
-
Eskiden çok kavga ederdim. Aynı şey başıma geldi. Çocuğun teki sağda solda ileri geri konuşuyomuş. Hesabımız bitmedi görüşücez onla falan şeklinde. Bigün Arkadaşalrıyla oturuken yakaladım gel hesabını kes dedim. Öylece yüzüme bakakaldı. Herkesın içinde rezil oldu. O saatten sonra ağzını burnunu kırsam ne olacak bıraktım gittim.
Sende dövmeyecektin. İti dövemektense korkutmak daha iyidir
-
anlamayanlara şunuda tekrar yazıyorum .
Hiç bir şekilde çevredekiler müdahele etmedi !!! . Ettirtmemde .
Zamanında o adamla pek çok sefer vs çıktım 1 defa bile adam akıllı vurduğunu hatırlamam . olayı tam olarak bilmeden rezillik , eziklik , mallık türü şeyler yazmayın .
-
Hocam bu olaya kimse alkış tutmaz,senin yaşlarında biz de pek farklı değilizdir belki ama tasvip edilecek bişey değil.Tamam anlattığına göre öteki eleman da hak etmiş ama bu şekilde bişe çözemezsin.Stres atarsın da yarın bigün babası,abisi gelirse attığın stresi yiyedebilirsin.Sakat işler bunlar yanii.