Eski Cep Telefonu Alacağım
-
heh o resimdekilerden al 1110 muymuş işte onlar sağlam çok oyun oynadım onlarda :D
-
usta gel sana 3310 verelim taş gibi telefon yada siemens a52
-
maycamp85 bunu yazdı
usta gel sana 3310 verelim taş gibi telefon yada siemens a52
nereye geleyim kaça verecen
-
usta kargoylada yollarız sorun değil 40 tl ye veririm tertemiz cihaz siemensi de 25 tl den veririm
-
bende de var 1100. tertemiz hatta. ben de satayim diyordum.
ama ankarada telefon. kargoya verilmesi lazim. kargo masrafiyla 50 derim.
-
2. el satan bi yerden git bi '1600' al..... ben de kullanıyorum..... eski batarya olmasına rağmen 6 gün şarjı gidiyor
-
Bende aynısını düşünüyorum geçen c.tesi günü 5 dükkana girdim en ucuz telefon aralarında 75 lira dedi
bunun neresi ucuz hocam dedim abi 2 milyara telefon var bizde pek memlun değiliz bu konudan tezgah yetmiyor diyor adam.
Aslında protesto etmek lazım kardeşim bizi resmen zikiyorlar ayda bi telefon araba donanım parçası elektronik bir zamazingo çıkıyor
bir insanı bu kadar enayi yerine koymak göz göre göre hiç olmamıştı önceden saklarlardı amaçlarını
birşeylerin arasına arkasına saklarlardı şimdi artık o bitti demek ki o halkın beynine yerleştirmek istedikleri cevapları soruları
yerleştirdiler kıvamına getirdiler psikolejiyi direkt çakıyorlar en direk serbest vuruştan.
Bu arada tavsiyem ufak dükkanlara git onlarda bulursun büyük hiç bir dükkanda bulamazsın kıyıda köşede ne kadar dükkan varsa dolaş..
-
hocam sahibindene bir bak
-
geçen gün vitrinde 3310 gördüm girdim kaç lira dedim bin lira çekti adam ama daha sıfır imiş
-
myblackworldweb bunu yazdı
3600 slide var çalışır vaziyette. garantisi bitti.
80 e bırakayım
güzel telefondur para olsa sırf keyif niyetine alırım