folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eski Kullanıcılara Telekomdan Kazık Oyunu

Eski Kullanıcılara Telekomdan Kazık Oyunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Türk Telekom’un yeni ADSL kampanyası “Yaz Fırtınası”nı değerlendiren Tüketiciler Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Şube Başkanı Üstün Bol, “Telekom yeni abonelere indirim yaparak eski abonelerini cezalandırmaktadır. Eski aboneler de bu indirimden faydalandırılmalıdır” dedi.

Üstün Bol, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Telekom'un “Yaz Fırtınası” adını verdiği yeni ADSL kampanyasında henüz ADSL bağlantısına sahip olmayan ve 1 Haziran tarihinden önce aboneliğini iptal ettirmiş olanlara 24 ay abone olma şartıyla 2007 sonuna kadar yüzde 51 indirim uygulayacağını hatırlattı.

Bol, 4 Haziran-31 Ağustos tarihleri arasında TTNet ADSL abonesi olan tüketicilerin 2008’e kadar aylık 29 YTL yerine 14.99 ödeyeceğini ifade ederek, “Türk Telekom’un ADSL internet erişiminde indirime gitmesini olumlu karşılıyoruz. Ancak, yeni abonelere yönelik yapılan düzenleme, Türk Telekom’un eski abonelerinin cezalandırılması anlamına gelmektedir. Türk Telekom yıllardır kendisini tercih ederek internet erişimini TTNET üzerinden sağlayan abonelerine aynı şartlarda indirim yapmak zorundadır” diye konuştu.

İndirimden faydalanabilmek için 24 ay abonelik şartı getirilmesinin tüketicinin sözleşmeden cayma hakkını gaspettiğine dikkat çeken Bol, kısmi indirimi olumlu bulduklarını söyledi. Bol, Türk Telekom’dan ADSL aboneliğini kullanan eski abonelerin cezalandırılması anlamına gelen bu düzenlemenin eski aboneleri de kapsayacak şekilde düzeltilmesini istedi.

ANKA

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    O.ç telekom.Biz veriyoruz tabi parayı eşşek gibi her ay.Kazıklamaya yeni insan arıyorlar.Sanki bu bktan altyapıları bu kadar insanı kaldırıyor.Bu paul denen o.ç geldiğinden beri kazık atmaktan başka birbok yapmadı.Kampanya adı altında kazık atıyor.Borçlarıda ödediler 2 günden.Sömürsünler şimdi telekomu.Telekomu satan zihniyetinde aq.Bu kurum yüzünden Türk halkı küfürbaz oldu.Telekoma kafam girsin!

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    telekomun a.q.

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    sabah bi kalktım rüyama girmiş faturayı yatırmadım diye biliyorum kesecekler korkusuyla erken kaldırdı şerefsiz neyse babam yatırmış erken kalktım a.w nezle oldum ya nolacak benim halim yarın sınavda burnumu tutmaktan başka bişey yapmayacam şerefsizler yatacam ya istemediğim halde akıyor yeter kıpkırmızı oldu burnum uffff

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek
    sadece adsl de kazıklasalar hadi sineye çekerizde şehir içi konuşma fiyatını şehirler arası fiyatına kadar çıkardılar özelleştirmede verdikleri paranın 2 katına kaldıracaklar heralde.

!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karsinojen
    karsinojen's avatar
    Erkek
    ne yapacağımızı bilmiyorum , bende telekom eski mağduruyum..

www.karsinojen.tr.cx
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Telekom amk, Holydemon senin de amk

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

ben telekomdan kovuldum amq bende sikiyim telekomu

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    HolyDemon bunu yazdı:

EmiRReiS bunu yazdı:

ben telekomdan kovuldum amq bende sikiyim telekomu

kovuldunmu :S nie be baba seni nie kocdu bu p.çler bizi nie ezmeye çalışıyolar yeni kullanıcı baksın keyfine eskiler kıçımıza giren kazığın haddi hesabı olmayacak bole giderse aq telekomu.

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    izmire dsl geldiğinden beri var bende ben daha daşaklı bi indirim isterim 6 ay port gelcek die bekledim:( sinyal bi cumartesi sabahı saat 8:40 civarlarında gelmişti gözlerim doldu ağlıcaktım nerdeyse aq
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercan10
    ercan10's avatar
    Erkek

telecoma yapilacak en buyuk kotuluk nedir sizce ?

bunu hep dusunurum.

Toplam Hit: 1973 Toplam Mesaj: 13