Eski Rotring Kalem
-
Merhaba, elinde eski Rotring kalemi olan kardeş var mı? Tercihen 0,7. Yeşili sarısı vişne çürüğü renkli cam rotringler ve diğer nostalji modelleri :) zevkine istiyorum. Ankara içi elden alabilirim... iyi geceler
Mod not. Konu yerlerine dikkat edelim. -
satılmıyorlarmı artık?
-
Bunlardan mı?
-
Sanırım bahsettiği onların bir model eskisi daha kaliteli olan seri
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Bunlardan mı?
Yok hocam bu sonraki seri. Rotring Tikky serisi cok kiymetli. Onlar daha da inceydi. Ben 96-97 yillarinda kullandigimi hatirliyorum. 2. nesil dahi bana kalın gelirdi. Hep koyu mavi renk alirdim.
Bi de Tombow diye bi firma vardı. Tutma yeri çok tırtıklı diye tercih etmezdim.
-
Sanırım bu seriden bahsediyorsun :)
bu kalemle girdiğim hiç bir sınavı tekletmedim :) hepsinden kaldım.
hatıra olarak hala saklarım :)
-
ilk seriyi de ikinci seriyi de kullandım, ilk seri çok çabul bozuluyordu, ucu daha kolay yamuluyordu, o yüzden ikinci seriden var şu an elimde.
kırmızı ve turuncu renk 0,5, siyah renk 0,35 mevcut =)
-
kahverengi eski seri olanlardan 0.3 0.35 0.5 1.0 ve 2.0 var ne hikmetse 0.7 set kutusundan kayıp satan varsa 0.7 olanına ben de talibim.
-
Ne olsa kullandık okul yıllarında. Bazen kalem getirmezdik sınav günü arkadaşlardan dilenirdim :D sonuç=kalem getirenler bir yerlere gitti getirmeyen ben gibiler ameleliğe devam :D
-
-
ortaokuldan beri kullandığım lacivert renkli Faber Castell Grip 1345 0.5 var, 15 yıldır sınavlara o kalemle giriyorum, çok seviyorum keratayı.
hem parmakta çevirmesi felan da çok rahat bunu. ileri geri çevirip duruyorum.