Eski Sokak 3D
-
Dj_DooM3 bunu yazdı
bence sahnenin tek eksigi "Ambient Occlusion" olmus. onun disinda cok guzel ;)
haklısınız sizin yorumlarınız benim için önemli:):)
-
O değilde 1-2 hafta önce aynısını SDN de gördüm :)
-
Ka1nsha bunu yazdı
O değilde 1-2 hafta önce aynısını SDN de gördüm :)
Doğru çünkü orda da paylaşan bendim:)
-
hocam bu işi yaptığımızdan söylüyorum. o telefon direğini normalde 2 kişi taşıyıp dikebiliyor. ama senn modellediğin direği 10 kişi bile taşıyamaz çok kalın ve büyük hocam gercekten çok uzak o direk :D onun haricinde çatı zaten söylenmiş ve eski evlerin duvarı o kadar düz olmaz taşlara 3d olayı pek yansımamış buda basitleştirmiş :)
emek harcamışsın ellerine sağlık hocam
-
Metanet bunu yazdı
hocam acikca belirticem kusura bakma cok basit gozukuyor, valve hammerla bile basitce yapilabilir bu kadari.
Hocam bu lafı ettiğine göre 3ds max'den hiç anlamıyosun demektir.Tamam böyle şeylerin daha rahat çizildiği programlar var ama onlar biryere kadar sonlu programlar.Bu arkadaş bugün bunu çizer yarın öyle birşey çizerki lan bunu ben valvenin musluğunu açsam gene çizemem dersin.
-
Hakkinen bunu yazdı
hocam bu işi yaptığımızdan söylüyorum. o telefon direğini normalde 2 kişi taşıyıp dikebiliyor. ama senn modellediğin direği 10 kişi bile taşıyamaz çok kalın ve büyük hocam gercekten çok uzak o direk :D onun haricinde çatı zaten söylenmiş ve eski evlerin duvarı o kadar düz olmaz taşlara 3d olayı pek yansımamış buda basitleştirmiş :)
emek harcamışsın ellerine sağlık hocam
hocam nette eski bir köy fotografı bulmuştum yanlış hatırlamıyorsam izmirin eski bir köyü idi resimdeki direği modellemiştim,bu günkü kullanılan direklere göre daha kalın ve uzundu:)
-
de_infernonun c4 yerine benzzetim :) çatılar cok yapmacık ama duvarlar iyi
ustura tarafından 19/Kas/13 20:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Perspektifte biraz sorun var. Çatı hariç kaplamaları çok beğendim ama gökyüzünün derinliği pek belli değil dikkat et. Ve ışıklandırmada sorunlar var.
Ayrıca evet a.o. yu düzgün ayarla.
-
3d'den anlamam ama bence fena olmamış, itin götüne sokmaya gerek yok şimdi.
-
3d_enjoy bunu yazdıMetanet bunu yazdı
hocam acikca belirticem kusura bakma cok basit gozukuyor, valve hammerla bile basitce yapilabilir bu kadari.
size çok basit geldiğine göre siz valve hammer ile harikalar yaratıyorsunuz:)
çalışmalarınızı merak ettim dogrusu:)
sakin ol hoca, eserini buraya koymussun elestirisinede katlanacaksin sonucta. ben modelleme yapan biri degilim goruslerim bunlar, ayrica
dedigim "eserlerin boyleyse birak bu isleri" degil, basit olmus dedim sadece bil yani.