Eski Wow Private Serverlara Ne Oldu?
-
Wow a başlamayı planlıyorum, boş zamanmarımda telefonda story kaydırmaktansa hobi gibi oynayacağım, ben en son bıraktığım lichking yeni gelmişti ve türkwow oynulordum. Gm lerdeh birisi bizim cafedeydi bu ünuversite öğrencisiydi çok zevkli oluyodu izlemesi.
bi araştırdım yeni wow a ne para yeter ne kafa, wow classic varmış ona başlayabilirim ama ona başlamadan bi private serverlarda takılmak istedim ama adam akıllı bişey buladam, kapatıldı mı yoksa eskisi gibi talep mi yokbir de türkwow a ne oldu?
-
Benim arladaş ta oynuyor. Ücretli olduğunu görünce geri kaldırdım bilgisayardan. 😂
-
Private server varsa ve birşeyler edinmek kolaysa ben de başlayabilirim. Doya doya oynayamadım şu oyunu.
-
-
VEXTA bunu yazdı
Gerçekten mi, niye böyle oluyo peki server kaldırsın diye mi azaltıyo privateler yoksa blizzart telif atmasın diye mi
-
erebos bunu yazdıVEXTA bunu yazdı
Gerçekten mi, niye böyle oluyo peki server kaldırsın diye mi azaltıyo privateler yoksa blizzart telif atmasın diye mi
priv serverlar blizzardın umrunda bile değil. çünkü gelir modelleri yok. ne kadar tırt olduklarını biliyorlar zaten. amaçta biraz o . privde oynayan biri wowa gelip devam ediyor.
-
erebos bunu yazdıVEXTA bunu yazdı
Blizzard ara ara gözlüyor piyasayı, bakıyor 1:1'e yaklaşan sağlam bir proje var; bastırıyor parasını kapattırıyor.
Aynı durum hileler botlar için de geçerli. O yüzden birkaç manyağın denemesinden sonra görmemeye başlıyorsun.
-
2010lu senelerden beri açık, siteden anlık oyuncu sayılarına bakabilirsin. retaile geçmeden önce baya sürede burada oynamıştım. orjinale geçince vay amk bu mekanik böyle mi diyordum :W ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor :D
bu arada aman aman bug vs yok. elemanlar gayet güzel yapmışlar serverları
şimdi baktım siteden 3 verisyonda serverları varmış. TBC, LK, Pandaria
-
WPE pro paket editörü ile item aldığımızda gelen paketi değiştirip sunucudaki en güçlü alevli kılıcı aldığımız zamanlar... yıl 2005-2006 sanırım
-
Yakın zamanda classic 20. yıl versiyonuna başladık hocam, ayda 300 küsür lira gibi bir şey lakin hayatımda ilk defa wow oynadım bi kastı açıkcası, hikaye vs muazzam lakin şuan oyunun %70i görevden göreve yürümeyle geçiyor :D Biraz lvl kasmasını zor yapmışlar 20.yıl versiyonunda.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
WPE pro paket editörü ile item aldığımızda gelen paketi değiştirip sunucudaki en güçlü alevli kılıcı aldığımız zamanlar... yıl 2005-2006 sanırım
İtem alırken gönderdiğin paket olması gerekmez mi hocam yau.
Öteki türlü client yanlış renderlar sadece?