Eskisehire Gidiyorum Sonunda Apart Bulmamamda Yardımcı Olurmusunuz?
-
Arkadaslar sonunda gidiyorum edkisehire 2 yarıyıl ordayım. E haliyle apart lazım karma bi apartta kalmak istiyorum. 400 tl ye kadar tek kisilik odalı bi apart bildiginiz bi apart varsa yonlendirir misiniz
-
Benim bir arkadaşım aparttan çıkacak yerine adam arıyor ama ne zaman çıkacağı belli değil muhtemelen 2. yarıyıl çıkar diye tahmin ediyorum. Sana haber ederim.
-
GusFring bunu yazdı
Benim bir arkadaşım aparttan çıkacak yerine adam arıyor ama ne zaman çıkacağı belli değil muhtemelen 2. yarıyıl çıkar diye tahmin ediyorum. Sana haber ederim.
Ucret ne apartın adı ne karma : ) cok soru sordum tesekkurler gusfring
-
Nvidia bunu yazdıGusFring bunu yazdı
Ucret ne apartın adı ne karma : ) cok soru sordum tesekkurler gusfring
Tabu apart, anadolu üni. ye yakın ama kaçak apartmış. Odaları, eşyaları felan gördüm güzel içerisi. Fiyatı 270 miydi 320 miydi hatırlayamadım. Şimdi sms attım cevap gelirse düzenleme yaparım mesajda. Karma apart değil.
http://www.tabuapart.com/ sitesi varmış hocam fiyat 300 tl 'miş
GusFring tarafından 14/Ara/13 15:10 tarihinde düzenlenmiştir -
karma apart eskisi kadar fazla kalmadı dorlion diye bi yer daha biliyorumda oranın tarifini nasıl ederim bilemedim eskişehirdeyim yardım lazımsa pm atarsın hocam
-
niye illa karma
-
DeZzZ bunu yazdı
karma apart eskisi kadar fazla kalmadı dorlion diye bi yer daha biliyorumda oranın tarifini nasıl ederim bilemedim eskişehirdeyim yardım lazımsa pm atarsın hocam
Dorlion pahalı ya baya
-
FiL3MAN bunu yazdı
niye illa karma
-
FiL3MAN bunu yazdı
niye illa karma
Bir kız arkadasım var evime rahat girebilsin diye karma
-
FOXXLY bunu yazdıFiL3MAN bunu yazdı
niye illa karma
ananı skim oifadeyi nerden yaptım ölüyorum gülmekten. :Daehöamdfgidfg