Esrar Perdesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Glaxoks u küçümsüycek bir durum yok ortada. Adam delikanlı gibi ben denemek istiyorum demiş. İçindekini delikanlı gibi söylemiş. Dalga geçilecek bir durumu yok bence.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

İki dakika delikanlı olun yav esrar mesrar sanki iyi bişeymiş gibi yazanlar var aranızda :| Artistliğin alemi yok uyuşturucumu? uyuşturucu,zararlı mı? zararlı.. Kendiniz bi bok yiyosunuz bari milleti özendirici şeyler yazıp adamın canını sıkmayın :|

Her Hakkım Saklıdır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

HolyDemon bunu yazdı:
    -----------------------------
    Glaxoks u küçümsüycek bir durum yok ortada. Adam delikanlı gibi ben denemek istiyorum demiş. İçindekini delikanlı gibi söylemiş. Dalga geçilecek bir durumu yok bence.

evet.bence içmem diyenlerin hepsi merak ediordur

ben damardan kullanmamda böle sigara şeklinde "sarma"diye tabir edilen olabilir :D

@Emrow

ateş olsan nereyi yakarsın :D

+imzana bak aq

Ot için mutlu olun.. 

"Murid" Değil "Murit"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben garantili merak etmiyorum.hayatımda garantili onun dumanının %0.1 'ini bile solumak istemem.

kahretsin,lanet olsun.hiç içmedim,denemedim,benzerlerini ve kendisini denemem.

Yasallaşsa geceden meclisi taşlamaya giderim.Başlarına yıkarım dünyayı.Bu kadar düşmanım.

insanın düşünen kısmı beyin,insanı insan yapan beyin ve sinir sistemi.insanlıktan çıkmak için ot için.

İçeni ve teşvik edeni ispiyonlarım.Dikkat ediniz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     ekşisözlük neden kapatılmıştı bilen var mı?

Sen hiç kaval çaldın mı?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

önce:esrar ortamını merak ediyordum ve girmek istiyordum

şimdi girmek istemiyorum

neden derseniz ortamlar düşündüğüm gibi işlemiormuş vede karı kız olayıda yokmuş :D

sonuçta merakımı yendim sayılır konuyu açan arkadaşa teşşekkürler

özelliklede holydemon abimizde teşekkürler :)

"Murid" Değil "Murit"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek
    Emrow bunu yazdı:

ben garantili merak etmiyorum.hayatımda garantili onun dumanının %0.1 'ini bile solumak istemem.

kahretsin,lanet olsun.hiç içmedim,denemedim,benzerlerini ve kendisini denemem.

Yasallaşsa geceden meclisi taşlamaya giderim.Başlarına yıkarım dünyayı.Bu kadar düşmanım.

insanın düşünen kısmı beyin,insanı insan yapan beyin ve sinir sistemi.insanlıktan çıkmak için ot için.

İçeni ve teşvik edeni ispiyonlarım.Dikkat ediniz.

ben bıraktım ve ne yaşadığımı anlattım .ayarı sağlandıkça  doğal bi madde ve güzel yalan yok.

..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

bu yaziyi kafam iyiyken yaziyorum

ya esrar bagimli yapmaz bence sigaragibi birsey yani beni bagimlilik yapmadi

ben ictim sirf negibi etkisi var ne yapiyorgibisinden ilk baslarda kafa dongusu kusma bas agrisigibi etkileri vardi ayda 1 2 icerdim simdi burda ictim birtane ama busefer yesil kafasi degil tozu polenlerini kiristal kismini daha serttir hafifte ot karistirdim sabah 5 e kadar 4 erkek 3 kiz off vallaha herkez iyiydi arkadasin odadaydik dev ekrandan box izledik herkez guluyordu mutluydu suan bile hala egzimda lezzetli bir yemek yemiskibi bir tat var iyi mutlu hissediyorum dokundugum seyler yumusak geliyor ya acayip birsey hic iyi bir bok degil hic ovmem de guzellestiriyor insani acayip sigaranin agiri isteya

arkadas bir mal getirdi 300 ytl azcik birsey off cuss dedim ama deli birsey yok yani sonra bir tane daha getirdi en kalitelilerden yok boyle birsey hersey gulduruyor beni neyse sarmayin boyle seyler yaramaz

bu arada kari kiz ayagina denemeyin yani ozentiden yani

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Glaxoks bunu yazdı:

önce:esrar ortamını merak ediyordum ve girmek istiyordum

şimdi girmek istemiyorum

neden derseniz ortamlar düşündüğüm gibi işlemiormuş vede karı kız olayıda yokmuş :D

sonuçta merakımı yendim sayılır konuyu açan arkadaşa teşşekkürler

özelliklede holydemon abimizde teşekkürler :)

Bak adamı aşağılamaya , yalnış bişey sölemeye , küçümsemeye gerek yok. Adam delikanlı gibi içindekileri söyledi bende ona bunun nasıl bişey olduğunu anlattım PM de. Oda şimdi buraya neler yazmış bakın :) Adam istemiyorum artık diyo :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Arada bir Arkadaşlar la takılırım oda Kovasını Severim Kurusunu Sevmedim gitti. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 6790 Toplam Mesaj: 38