Esrar Perdesi
-
Glaxoks u küçümsüycek bir durum yok ortada. Adam delikanlı gibi ben denemek istiyorum demiş. İçindekini delikanlı gibi söylemiş. Dalga geçilecek bir durumu yok bence.
-
İki dakika delikanlı olun yav esrar mesrar sanki iyi bişeymiş gibi yazanlar var aranızda :| Artistliğin alemi yok uyuşturucumu? uyuşturucu,zararlı mı? zararlı.. Kendiniz bi bok yiyosunuz bari milleti özendirici şeyler yazıp adamın canını sıkmayın :|
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
Glaxoks u küçümsüycek bir durum yok ortada. Adam delikanlı gibi ben denemek istiyorum demiş. İçindekini delikanlı gibi söylemiş. Dalga geçilecek bir durumu yok bence.
-----------------------------evet.bence içmem diyenlerin hepsi merak ediordur
ben damardan kullanmamda böle sigara şeklinde "sarma"diye tabir edilen olabilir :D
@Emrow
ateş olsan nereyi yakarsın :D
+imzana bak aq
Ot için mutlu olun..
-
ben garantili merak etmiyorum.hayatımda garantili onun dumanının %0.1 'ini bile solumak istemem.
kahretsin,lanet olsun.hiç içmedim,denemedim,benzerlerini ve kendisini denemem.
Yasallaşsa geceden meclisi taşlamaya giderim.Başlarına yıkarım dünyayı.Bu kadar düşmanım.
insanın düşünen kısmı beyin,insanı insan yapan beyin ve sinir sistemi.insanlıktan çıkmak için ot için.
İçeni ve teşvik edeni ispiyonlarım.Dikkat ediniz.
-
ekşisözlük neden kapatılmıştı bilen var mı?
-
önce:esrar ortamını merak ediyordum ve girmek istiyordum
şimdi girmek istemiyorum
neden derseniz ortamlar düşündüğüm gibi işlemiormuş vede karı kız olayıda yokmuş :D
sonuçta merakımı yendim sayılır konuyu açan arkadaşa teşşekkürler
özelliklede holydemon abimizde teşekkürler :)
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------ben garantili merak etmiyorum.hayatımda garantili onun dumanının %0.1 'ini bile solumak istemem.
kahretsin,lanet olsun.hiç içmedim,denemedim,benzerlerini ve kendisini denemem.
Yasallaşsa geceden meclisi taşlamaya giderim.Başlarına yıkarım dünyayı.Bu kadar düşmanım.
insanın düşünen kısmı beyin,insanı insan yapan beyin ve sinir sistemi.insanlıktan çıkmak için ot için.
İçeni ve teşvik edeni ispiyonlarım.Dikkat ediniz.
-----------------------------ben bıraktım ve ne yaşadığımı anlattım .ayarı sağlandıkça doğal bi madde ve güzel yalan yok.
-
bu yaziyi kafam iyiyken yaziyorum
ya esrar bagimli yapmaz bence sigaragibi birsey yani beni bagimlilik yapmadi
ben ictim sirf negibi etkisi var ne yapiyorgibisinden ilk baslarda kafa dongusu kusma bas agrisigibi etkileri vardi ayda 1 2 icerdim simdi burda ictim birtane ama busefer yesil kafasi degil tozu polenlerini kiristal kismini daha serttir hafifte ot karistirdim sabah 5 e kadar 4 erkek 3 kiz off vallaha herkez iyiydi arkadasin odadaydik dev ekrandan box izledik herkez guluyordu mutluydu suan bile hala egzimda lezzetli bir yemek yemiskibi bir tat var iyi mutlu hissediyorum dokundugum seyler yumusak geliyor ya acayip birsey hic iyi bir bok degil hic ovmem de guzellestiriyor insani acayip sigaranin agiri isteya
arkadas bir mal getirdi 300 ytl azcik birsey off cuss dedim ama deli birsey yok yani sonra bir tane daha getirdi en kalitelilerden yok boyle birsey hersey gulduruyor beni neyse sarmayin boyle seyler yaramaz
bu arada kari kiz ayagina denemeyin yani ozentiden yani
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------önce:esrar ortamını merak ediyordum ve girmek istiyordum
şimdi girmek istemiyorum
neden derseniz ortamlar düşündüğüm gibi işlemiormuş vede karı kız olayıda yokmuş :D
sonuçta merakımı yendim sayılır konuyu açan arkadaşa teşşekkürler
özelliklede holydemon abimizde teşekkürler :)
-----------------------------Bak adamı aşağılamaya , yalnış bişey sölemeye , küçümsemeye gerek yok. Adam delikanlı gibi içindekileri söyledi bende ona bunun nasıl bişey olduğunu anlattım PM de. Oda şimdi buraya neler yazmış bakın :) Adam istemiyorum artık diyo :)
-
Arada bir Arkadaşlar la takılırım oda Kovasını Severim Kurusunu Sevmedim gitti. :)