Essential Grammar İn Use (With Keys)
-
Arkadaşlar ingilizce ile ilgili aldığım kitaplardan biri elementary seviyesi çktı ve iade edemedim. Elementary olunca da benim işime yaramıyor. İhtiyacı olan varsa benle temasa geçsin. Kitabın piyasa değerini google ile araştırıp öğrenebilirsiniz.
-
http://vk.com/doc8069473_202956457 bu kitap mı hocam.
-
saposcol bunu yazdı
http://vk.com/doc8069473_202956457 bu kitap mı hocam.
Hocam o kitap ama 2015 basımı ve kapağı biraz değiştirmişler galiba. Kapak ve kitap şöyle :

-
Hocam bu kitap ile mavisinin konuları tamamen aynı mı? Mavisinde daha detaylı mı anlatılmış? Yoksa mavide fazladan konular mı eklenmiş?
-
Hannibal_King bunu yazdı
Hocam bu kitap ile mavisinin konuları tamamen aynı mı? Mavisinde daha detaylı mı anlatılmış? Yoksa mavide fazladan konular mı eklenmiş?
Hocam muhtemelen aynıdır. Mavi olanı bilmiyorum ama çok bi değişiklil olacağını sanmam. Sonuçta gramer değişmediği için yanlışlıklar düzeltilmiş olabilir ya da geri dönüş üzerine örnekler değişmiş olabilir. Açıkçası bilmiyorum
-
-
DrKill bunu yazdı
Bu kitap 2-3 seviye de değil miydi?
Hocam elementary imiş. Satanlar da bimiyor galiba. Elime geçince farkettim.
-
3Dxsolid bunu yazdıDrKill bunu yazdı
Bu kitap 2-3 seviye de değil miydi?
Hocam elementary imiş. Satanlar da bimiyor galiba. Elime geçince farkettim.
Ben yıllar önce(10 yıl) siyah olanını almıştım advanced di. Sonra yeni basımları çıktıydı. Ama 3 renk 3 farklı seviye felandı sanırım.
-
Bu kitap bizim okulun (bilkent) hazırlığının elementary kurunda dil bilgisi kitabı olarak kullanılıyor.Bu sene bizim okula gelen varsa isteyebilir.
-
mavisi elimde süper kitaptır
bunu bilmiyorum
-
10-15 sene oldu bu kitapları göreli.
Yalnız efsane çok faydalı bir kitaptı hala aklımda :) Niye bilmem Yazarının adı çok karizmatik geliyor, aksanlı söylersen daha bir hoş oluyor :)))
Kısa ve öz anlatması, kitabın düzenlenişi örnek cümleler falan çok başarılıydı bence.
Koyu mavisini de bayrak kırmızısını da almıştık. Çok bir fark yok diye hatırlıyorum hafızam yanıltmıyorsa, aynı konular var galiba ama daha ayrıntıya giriyordu sanki.
Kolay Gelsin İngilizce öğrenen arkadaşlara.
AnaMuhalefet tarafından 21/Ağu/15 04:56 tarihinde düzenlenmiştir