Et Beni
-
arkdaşlar kafamda iki üç tane fazla büyük olmamakla beraber aslında epeycede küçük et benleri var rahatsız etmiyor aslında haberim bile yoktu.
bu yaz kafayı kazıttım görüntü oalrak yine rahatsız etmiyor fakat mac3 ile 2 3 günde bir tıraş olurken ilk 2 sefer 3 üde kesildi. normalde ciddi bir durummuş öle diyolar ama ben sallamadım.
neyse kestiğimde bildiğiniz normal düz kafam oldu sonraki kesmelerimde kanamadı çünkü ilk iki sefer fazlalıklar gitmişti.
geçenlerde yine 1 hafta filan kesmedims açları sonra yine keserken yine kanadı ve hemen sonrasındada burnum kanadı kafa kel güneşten diyicem ama 2 gündür evdeydim. anlamadım yani az önce yine kanadı ve ben yine iki gündür evdeyim anlamadım kafadaki et beni kanser filan olabilirmi böle şeler kafa ile ne bilim kafam karıştı sorayım dedim doktora gidin demeyin zaten gidicemde fikir sormak istedim
-
Et benlerini bazen damar yolu üzerinde oldugundan kılcal damarlardan biri zarar görmüş olabilir.
Sana tavsiyem kesinlikle ama kesinlikle burada ki kimseyi takmadan en yakın sağlık ocağına görünmen.
-
valla ne kadar doğru bilmem ama ip sararak kan dolaşımının durması sağlanıp kendi kendine düşmesinin beklendiğini biyerlerden duymuştum.
-
tamamen yanlış anlamışım :DD
-
ewt hoca aynen :)
-
Saat n4 küsur olunca et beni'ni daha farklı varyasyonlarda anlayabliosnuz , utanıyorum kendimden sölemicem =)
-
ok.
-
snooper bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------- -
o nasıl bi baslıktır ole et beni diye arkadasım değiştir baslıgı. konuya girerken gayet hayvansal içgudulerimi kullanarak girdim ve bildiğin dumur oldum :D
-
snooper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------sen ne diyosun az daha yalçın abi sandımdı
-
Noluyo lan diyerek girdim ama benim de yaşadığım bir sorun olduğunu gördüm. Benimki şu anda sol göz kapağımın üzerinde duruyor hiç dokunmadım. Aynısından 5 - 10 tane babamın ensesinde de vardı iple düğüm atıyorduk kuruyup düşüyordu bir haftaya kadar, sonra da sorun oluşturmadı hiç.