ETASQL Lazım.
-
ETASQL internetin neresinde? Öğrenmek için bulmam lazım.
Bi yükleyen bilen falan var mı?
Bilen birini bilen?
Bilen birini tanıyan birini bilen?
Bilen birini tanıyabilecek birini bilen.
Sağolun... ETASQL
-
her firmanın kendi serveri olur. sql'de onda yüklü. neyini arıyorsun?
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------her firmanın kendi serveri olur. sql'de onda yüklü. neyini arıyorsun?
-----------------------------puhaha konuşma sus sus batıyon :) o onu demiyo :)
-
bizim okulda dersleri veriliyo bu aralar öğrenci belgesi almak için gidecem yarın olabilir eklenmemişse koyrım
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------her firmanın kendi serveri olur. sql'de onda yüklü. neyini arıyorsun?
-----------------------------
ajan sus lan kıçımın koderi :M o senn sql den bahsetmiore :B muhasebe programı nın adı ETA SQL :B onu diore -
Bi upload edersen çok sevinirim. Mesut bahtiyar olurum. ajan1111 ETASQL programın adı. O yükledikleri kurulum cd sini arıyorum.
-
philist bunu yazdı:
-----------------------------Bi upload edersen çok sevinirim. Mesut bahtiyar olurum. ajan1111 o yükledikleri kurulum cd sini arıyorum işte.
-----------------------------okuldan aldıgımda hemen eklerim hoca merak etme :)
-
lan excaliburla dj_alper siz ne anlarsınız olum eta'dan sql'den :D asıl siz konuşmayn. lan doğru dürüst bi adama yardım edelim dedik onuda ... neyse :D
o cd'yi lisans'lılara veriyorlar hoca. kaçak yayınlamaya benim maça yemez ;)
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------lan excaliburla dj_alper siz ne anlarsınız olum eta'dan sql'den :D asıl siz konuşmayn. lan doğru dürüst bi adama yardım edelim dedik onuda ... neyse :D
o cd'yi lisans'lılara veriyorlar hoca. kaçak yayınlamaya benim maça yemez ;)
-----------------------------puhahah kıvır bakalım :) hemen araştırdın dime google dan rezil olmayayım diye seni seni :)))
-
yaw bulan varsa bi upload etsin banada lazım ondan :)
-
eta 7 var ama ETASQL bulan varsa bana da göndersin hiç biyerde izine rastlamadım