Eti Süt Burger'in Tadı Çok Güzel
-
panxer'le migrosdan biraz önce aldık tadı gayet güzel heleki bitince damağında krema tadi olması ayri güzel denemelik aldık 1 er adet sonra 8 10 paket birden aldık :D
-
MaxeL bunu yazdı
panxer'le migrosdan biraz önce aldık tadı gayet güzel heleki bitince damağında krema tadi olması ayri güzel denemelik aldık 1 er adet sonra 8 10 paket birden aldık :D
ben de bugün aldım hiç beğenmedim. bi de diyodum ki nası birileri çok beğenmiş birileri yerin dibine sokmuş, cidden öyle heralde nimet olmasa söverim yani :/
-
2 tane aldık test ettik mükemmel gittik kalanını da aldık oyş :D
-
Dün avm'dim. Burgerin ismi aklıma gelmedi o an Alperin cebi olsa ara sorardım :)
Neyse bi daha ki sefere tadına bakıcaz inşallah.
-
rejime girdim bi ton kalori vardır bunda amk :D
-
DevilKingtr bunu yazdı
rejime girdim bi ton kalori vardır bunda amk :D
hiç sorma :D amk kalori hesabına girince insan en güzel yiyecekten bile soğuyor :D geçen bi çikolata aldım ama nefis görünüyor paket.
almadan önce baksam kaloriye almam. eve geldim kahvemi yaptım paketi ucundan azıcık yırttım bian şeytan dürttü kaloriye baktım :D
470 küsüt kalori var :D anında paketi bırakıp olay yerinden uzaklaştım :D
-
Bende dün gittim aldım ve hiç hoşuma gitmedi hocam.Ev yapımı dandik kek gibi tadı var aynı. Hani ergen kızlar yapıp getirirler ya aynen öyle.
-
8-9 market dolaştım uzaklarda bi yerde zar zor buldum 2 tane aldım.
Yiyince keşke daha çok alaymışım dedim :(
-
bugün ekmek almaya bakkala gittiğimde gördüm aklıma bu konu geldi alayım dedim tadını revaniye benzettim.
-
az önce aldım geldim a101den beklediğim gibi çıkmadı çok beğenmedim açıkcası :/