Eticaret Sistemi Önerisi
-
Dostlar selamlar
ufak bir kuruyemişçi için online siparis web sitesi kurmak istiyorum
uzun zamandır yapmıyorum bu işleri
güvenlik va uğraşmak istemiyorum. İdea soft un fiyatları yüksek
hem uygun hem de kaliteli eticaret sistemi öneriniz var mı?
-
eengineer bunu yazdı
Dostlar selamlar
ufak bir kuruyemişçi için online siparis web sitesi kurmak istiyorum
uzun zamandır yapmıyorum bu işleri
güvenlik va uğraşmak istemiyorum. İdea soft un fiyatları yüksek
hem uygun hem de kaliteli eticaret sistemi öneriniz var mı?
hocam komisyonlardan dolayı en mantıklısı şuan kendi altyapını kurup kendi siten üzerinden satış yapmak diğer türlü her sistem gerçekten ciddi komisyonlar istiyor
-
wordpress, woocommerce, iyzico düşündün mü hocam?
-
biraz bu işlerden anlıyorsan opencart anlamıyorsan hazır e ticaret script alt yapısı ve desteği olan firma
-
Üstat genelde müşterilerime OpenCart öneriyorum. Basit, giriş için ideal. Zaten amaç ilk etapta satıştan ziyade kendini tanıtmak oluyor. Gelir kalemi yükseldikçe ya özel yazılım yada piyasadaki ikas gibi firmalara geçiş yapılıyor.
Şu anda bir müşterime aktif olarak kurulum yapıyorum mesela, bir haftaya açacağım. O da ödeme alt yapısı istedi, Moka ile hızlıca entegre ettim bile.
-
Hocam ikası kendi alan adınla ücretsiz kullanabilirsiniz. Pos ücreti hariç birşey ödemezsin
-
Hazir sistemlerin kargo anlasmalari cok iyi oluyor
-
esinti bunu yazdı
Hocam ikası kendi alan adınla ücretsiz kullanabilirsiniz. Pos ücreti hariç birşey ödemezsin
Onu gördüm hocam %4 komisyon alıyor sadece sanırım. Satış hacmi düşük olacak sanırım ondan dolayı mantıklı gibi
-
Dostlar hosting + wordpress ödeme altyapısı için fiyat verebilecek olan varsa pm den ulaşsın
ayrıca ikasda ilk kurumu yapacak uğraşabilecek varsa ona da fiyat verebilirsiniz.
çok vaktim yok açıkçası
-
ben yıllarca opencart ve sopsy kullandım
sopsy de önceden ( 10 sene önce) yüzde 4 idi tek komisyon onun dışında herşey beleşti ve satış yapana kadar ücret ödemiyordun.
opencart ta paypal entegre kullanıyordum aq paypal ı türkiye de kapanınca yalan oldu herşey.
-
Eğer tema yükleme editleme işleri ile de sen uğracaksan opencart ile uğraşma derim. Wordpress woocommerce bence gayet işini görür üstelik daha basit