folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Euro Truck Simulator 2 Multiplayer

Euro Truck Simulator 2 Multiplayer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeTr
    DeTr's avatar
    Erkek

Bunu sadece 8.49 $ olanı alsam multisi yok değilmi arkadaşlar ?

Kelimeler Kanatır !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek
    DeTr bunu yazdı

oyunun orjinalini alırsan multisi beleş hocam internetten indiriyorsun multisini 

wAreX!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

şahane indirim var lan alayım hemen

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

etrafta kimse yok 2.göreve geçince yeni görev gelmiyor şirkete filan nasıl giriyoruz ? yok mu tbt'den birileri

bu ne ya allah allaah tek seferlik işte kalıp duruyor neden böyle oluyor ki ? İş kalmıyor sadece ilk işi yapabiliyorum bana garaj verdiği an iş bitiyor ne yapmalı ?

bir de vtc panel reklamı çıkıyor ne oluyor bu tam olarak

rapidhacker550 tarafından 01/Eki/14 20:39 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeTr
    DeTr's avatar
    Erkek
    efsaneburak bunu yazdı
    DeTr bunu yazdı

oyunun orjinalini alırsan multisi beleş hocam internetten indiriyorsun multisini 

Sağol  hocam aldım  indiriyorum steam üzerinden bakalım  birde  buna konsol almak lazım  şimdi :D

Kelimeler Kanatır !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek
    DeTr bunu yazdı
    efsaneburak bunu yazdı
    DeTr bunu yazdı

Sağol  hocam aldım  indiriyorum steam üzerinden bakalım  birde  buna konsol almak lazım  şimdi :D

orasına kesene ve zevkine klamış hocam :D

wAreX!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

beyler tek seferlik işte ben iş bulamıyorum online neden? nasıl sürecez yahu hiç bir zevk alamadım oyundan.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

etrafta kimse yok 2.göreve geçince yeni görev gelmiyor şirkete filan nasıl giriyoruz ? yok mu tbt'den birileri

bu ne ya allah allaah tek seferlik işte kalıp duruyor neden böyle oluyor ki ? İş kalmıyor sadece ilk işi yapabiliyorum bana garaj verdiği an iş bitiyor ne yapmalı ?

hocam single playere gir, biraz para topla garaj al bitane bitane de çekici al kaydet. sonra multiye gir "serbest çalış" ile alıcaksın dorseleri tek seferlik iş yapmayacaksın. Çabuk para toplamak için cheat engine ile halledebilirsin googleda nasıl yapılacağı yazıyor.

Multide genelde tr saatiyle akşam 6 - 11 arası çok oyuncu oluyor. Oyuna update geldiği ve multiplayer yeni update için güncellenmediği için millet downgrade yapmak yerine beklemeyi tercih ediyor o nedenle şuan biraz tenha sunucular.

Bu arada belirteyim EU1 serverda 90km limiti var, EU freeroam oland ahız sınırı ve çarpışma kapalı durumda. Zevk almak için EU1 de oynayın.

-----------------------------------

Multiplayer oynayabilmek için oyunun orjinal olarak sadece kendisi olsa da yetiyor. Extra dlcleri almanıza gerek yok ama indirimdeyken kaçırmayın bence gereksiz paintjob dlcleri dışında diğer dlcleri aldım ben. Multiplayer türm dlcleri destekliyor.

:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı

hocam single playere gir, biraz para topla garaj al bitane bitane de çekici al kaydet. sonra multiye gir "serbest çalış" ile alıcaksın dorseleri tek seferlik iş yapmayacaksın. Çabuk para toplamak için cheat engine ile halledebilirsin googleda nasıl yapılacağı yazıyor.

Multide genelde tr saatiyle akşam 6 - 11 arası çok oyuncu oluyor. Oyuna update geldiği ve multiplayer yeni update için güncellenmediği için millet downgrade yapmak yerine beklemeyi tercih ediyor o nedenle şuan biraz tenha sunucular.

Bu arada belirteyim EU1 serverda 90km limiti var, EU freeroam oland ahız sınırı ve çarpışma kapalı durumda. Zevk almak için EU1 de oynayın.

-----------------------------------

Multiplayer oynayabilmek için oyunun orjinal olarak sadece kendisi olsa da yetiyor. Extra dlcleri almanıza gerek yok ama indirimdeyken kaçırmayın bence gereksiz paintjob dlcleri dışında diğer dlcleri aldım ben. Multiplayer türm dlcleri destekliyor.

Oyun lrjinal cheat engind calisir.mi ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

şahane indirim var lan alayım hemen

nerden alıyorsunuz ben de alayım et2 e feda olsun :) 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 10391 Toplam Mesaj: 89