folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Eurovision 2007 Sonuç + Tüm Şarkılar

Eurovision 2007 Sonuç + Tüm Şarkılar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdincmasat
    erdincmasat's avatar
    Erkek

Eurovision finali Sırbistan’ın zaferiyle sona erdi. Genç solist  Marija ŠERIFOVIC’in seslendirdiği  “Molitva” adlı eser 268 puanla birinci olurken Ukrayna ve Rusya da ilk 3′ü paylaşan diğer ülkeler oldu.

Türkiye, Kenan Doğulu’nun “Shake it up Shekerim” adlı parçasıyla gecenin göz dolduran sahnelerinden birine imza atarak 4.oldu. Almanya ve Hollanda gibi ülkelerden gelen “cepte” puanların dışında İsveç ve Norveç’ten 7, İngiltere’den 12 puan gelmesi sevindirdi. Türkiye’den Ermenistan’a 12, Yunanistan’a da 4 puan çıkmasına karşın her 2 ülkeden de Türkiye’ye puan gelmedi. Bu arada yarışmayı kazanan Sırbistan’a da Türkiye’den hiç puan çıkmadı.

Ayrıntılı Yarı Final Sonuçları http://www.eurovision.tv/addons/scoreboards/2007/semifinal.html

Ayrıntılı Final Sonuçları http://www.eurovision.tv/addons/scoreboards/2007/final.html

FINAL SONUÇLARI

1 Serbia 268
    2 Ukraine 235
    3 Russia 207
    4 Turkey 163
    5 Bulgaria 157
    6 Belarus 145
    7 Greece 139
    8 Armenia 138
    9 Hungary 128
    10 Moldova 109
    11 BosniaHerzegovina 106
    12 Georgia 97
    13 Romania 84
    14 Macedonia 73
    15 Slovenia 66
    16 Latvia 54
    17 Finland 53
    18 Sweden 51
    19 Germany 49
    20 Spain 43
    21 Lithuania 28
    22 France 19
    23 UnitedKingdom 19
    24 Ireland 5

Eurovision 2007 Katılan Tüm Ülkelerin Mp3leri

http://rs35.rapidshare.com/files/21484473/Eurovision_Part-A__2007_.rar

http://rs65.rapidshare.com/files/21887414/Eurovision_Part-B__2007_.rar

İzlemeden geçmemenizi öneririm. Gürcistan - Sopho - Visionary Dream Klip http://www.youtube.com/watch?v=MMr9XggGtPs
    Bu da Eurovisiondaki performansı http://www.youtube.com/watch?v=dDSYlRCXQLY
    Sesler youtube'da iyi gelmiyor ama rapid linkindeki ses kalitesi süper..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    bende tam bunları arıyordum çok saol

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    aq bi sırpların şarkısı bi bizim bide yunanlıları şarkısı hoşuma gitti gerisi fasa fiso abi biz şimdi bunlara kıcımızı acıp gülüyoz acaba ileride bunları izlemek isteyenler napıcak cok merak ediyorum hep kıyafet bakımından hemde şarkılar bakımından...

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Kenan doğlu ilk 10 a giremez 15. olur vs.. diyenler vardı.O zaman "en büyük düşmanımız cahillik" sözü aklıma geldi.Kenan doğlunun sahnesi sağlamdır.Şarkısı güzeldi ama şu vardı.Çakkıdı manyak bir şarkıydı abici çok sağlam aranjör.Çakkıdıyı otellerde turistler istiyordu hep.Birazcık onun alt yapısında olmasını istemiş sanırım.Ona benzediği için fazla birşey yapamadı.

Ben ilk 10 kesin diyordum sıralamada 6 diyordum.Fakat diğerlerini dinleyince dedim 2-3 bile olur.4. oldu.Mutluyum kenan doğluya bu yakışırdı.Tekrar diyorum athenanın hakkını yediler.Biz sağlamdık.Atehena çok süper okudu ama Türkiye ye 2 şer 1.lik vermediler.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    cahillikle ne alakası var bunu söylemenin ?

... sorcerer & musket ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

kokainman bunu yazdı:
    -----------------------------
    cahillikle ne alakası var bunu söylemenin ?
    kenan doğuluyu biraz tanımak lazım hakkında herhangi bir yorum yapabilmek için.Bunu söyleyenlerden bir kaçına sordum tanımıyorlarmış.Abisi Türkiyenin en sağlam aranjörlerindendir.ÇAkkıdıda bunu gördük.Parçayı mükemmele yakın hale getirdi.Her eyrde bangır bangır çaldı.

Kenan doğulu sahnesi çok sağlam olan birisidir.Erovizyonda olmamız biraz bozmuş olabilir ama izlediysen rahat tavırları vardı.Bir sahnede milleti ondna daha iyi coşturan başka birisini görmedim.Beyaza gelmişti sezen aksunun olduğu programa hemen milleti tek şarkıda gaza getirdi.

Yani adma sağlam arkasında sağlam kişiler var.Kasetlerinde mutlaka 3-4 şarkısı dillere yerleşir.Mutlaka bir yerlerde çalmıştır üst üste seninde aklında kalmıştır.Yani cahillikten kastım kenan doğulu hakkındaki cahillik.Tanımadan karar vermemek lazım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

ya şu sırpların şarkısı varmı ? tek o lazım bide romanya nın şarkısı gerisi fiyasko , bu ikisi ve bizimki hakkaten sağlam şarkılar

sırpların şarkısı hoşuma gitti, ama sahne denen bişi yoktu, romanyanın hem şarkısı güzeldi hemde sahnesi , romanlar da hak etmişlerdi bana göre ;) 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    dj alper ilk 3 e iddiaya girmişti bakalım gelince ne tepki vericek:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

tek tek indireceğimiz bir yer arıyorum arkadaşlar bulursam vericem.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

tek tek indireceğimiz bir yer arıyorum arkadaşlar bulursam vericem.

limewireye düşmüştür , şimdi programı kuruyorum, 30 dk ye kadar uploadlarım ;);) 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    Çıkaracaksın sahneye abdullah papuru mest edecek milleti aq. Var ya ne adamlar koyuyolar sahneye aq. Neyse ben yinede abdullah papur diyorum...

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
Toplam Hit: 3959 Toplam Mesaj: 21