Eurovision‘Da 2. Olduk
-
Bende hiç beklemiydum böyle bi sonuç alıcağımızı. Sanırsam mtv ödüllerinin büyük etkisi olmuş
-
Bence baştan falso ingilizce olması. Eurovision bir kültür vitrini ama biz o vitrine kendi dilimizle çıkamıyoruz. O yüzden benim gözümde sıfır.
-
Ya deli oluyorum arkadaş neden ingilizce şarkıyla çıkarız ki, kıyafetler saçlar başlar, bizim kültürümüz bu mu ya..
-
teşekkürler manga (:
-
ne şarkıyı dinledim ne eurovision u izledim ama sonuç güzel :)
-
Kim tam olarak kültürüyle çıkıyor ki? Folklör yarışmasına mı katılıyoruz?
Amaç şarkıların rekabet ettiği güzel bir ortam yaratmak. Türkçe flemekçe kıyafet falan çok önemsiz detaylar.
-
iyi de almanyanın şarkı sözlerini bilmem de müziği o kadar iyi değildi :| ilk dinlediğimde belki ilk 5e girer demiştim :|
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------
Ya deli oluyorum arkadaş neden ingilizce şarkıyla çıkarız ki, kıyafetler saçlar başlar, bizim kültürümüz bu mu ya..
-----------------------------napıcaktık türkü bardan adam koydurup sarı gelin mi okutturcaktık
ama ingilizce mevzusuna katılıyorum türkçe de olabilirdi.
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
An itibariyle ikinci olduk. Bence şarkıya ragmen güzel bir sonuç
-----------------------------dalgamı geçiyorsun hocam satallite şarkısı 1. oldu ise bizim artık 3 yıl üst üste kazanmış sayılmamız lazım
edit: birşey daha ekelemk istedim amk ermenileri gene puan vermediler herkes komşusuna veriyor eurovision degilde komşuvision yapsak ismini olmaz mı :D
-
İdda ediyorum davul+zurna+bass+tekno+yerel kıyafet+hafif sert tarzda hareketli yerel dans= 1.