folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Ev Arkadaşımın Downloadlarına Karşı Birşey Yapmam Lazım!!

Ev Arkadaşımın Downloadlarına Karşı Birşey Yapmam Lazım!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

ev arkadaşımn torrent kullanarak günün 12 saati download yapıyor, bitmek bilmeyen bu downloadlar beni dinden imandan çıkardı.. int kullanamıyorum anasını satim anasını ağlatıyor, bilgisayarına ulaşamam elemanın.. odasına bile girmiyorum.. modem üzerinden birşeyler yapmam lazım lütfen müritlerden biri bana yardım etsin.. downloadını sınırlandırayım torrenti yasaklayayım veya hiç download yapamasın.. bişey yapmam lazım her ne olursa.. az kaldı sıkıyorum dişimi haziran 10 da tekmeyi bascam ama o zaman kadar intihar ettircek bu bana..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

arkadaşım çaktırmadan sigortayı indir kaldır, günde 5-6 kere yap sigorta atıyor ben napim a.q. de biraz sosyal düşünün illa modeme girmene gerek yok, zira telekomun verdiği boktan modemde site bazında engelleme yapamazsın.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pic_Boy
    Pic_Boy's avatar
    Erkek

portu kapayabilirsin belki modem ozelliklerinde varsa...

Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Al karsına, Ya adam gibi kullan interneti ben senin yüzünden nete adam akıllı giremiyorum çok yavaşlatıyorsun işlerimi halledemiyorum şöyle böyle konuş... Hocam karsı çıkarsa haziranı bekleme !!

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Modemin Arayüzüne Giriş yapıp Onun kullandığı pc yada Laptop un MAC adresini silerek onun internete Erişmemesini Sağlayabilirsin...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

Al karsına, Ya adam gibi kullan interneti ben senin yüzünden nete adam akıllı giremiyorum çok yavaşlatıyorsun işlerimi halledemiyorum şöyle böyle konuş... Hocam karsı çıkarsa haziranı bekleme !!

Bencede en iyi çözüm bu! Aynı evdesiniz ve herşeyi paylaşıyorsunuz 50/50 .

Öğrenci evi basit görünsede aslında ciddi bi durum.Bazı şeyleri konuşmanız en iyisidir.

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:

Modemin Arayüzüne Giriş yapıp Onun kullandığı pc yada Laptop un MAC adresini silerek onun internete Erişmemesini Sağlayabilirsin...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

en mantıklısı konuşmak

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuz_ruhu_03
    tuz_ruhu_03's avatar
    Erkek

modemlerde web filtreleme oluyor. o kısımdan torrent sitelerini engelleyebilirsin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

KULLANDIĞIM MODEM BU

İnternete tamamen erişimini kapatsam olmaz ciddi bir sorun olur ve bunun arkasını araştırır.. kafası basmıyor ama modemi resetleyip yeniden kendi makinasına tanıtıp interneti kurarsa düzelir..

Şartel işi yaş hacı ya bende kullanıyorum interneti ya :S artı olarak arada yapıyorum ama torrent lanet bişey olduğu için int gelir gelmez kaldığı yerden devam ediyor.

Arada bi ethernet kablosunu çıkarıyorum ama wireless ile otomatik bağlantıya geçiyor torrent indirmeye devam :|

bi ara dişe diş dedim, imd ile rapid premium kullanıp downloada başladım ama olan benim 5 saatime oldu, er yada geç inecek ya.. yavaş veya hızlı farketmiyor onun için öyle açıp beklyor :|

modemi evimden getirdim kalitelidir, yapılacak bişey varsa bu modemle altından kalkarım diye düşünüyorum??

FİLTRE kullan diyen kardeşim acaba bunu yaparsam eleman indirmek istediğinde uyarı bişey vercekmi? yani beni bilmesin bi zahmet erken cinayet çıksın istemiyorum.. hazirandan sonra ne çıkacaksa çıksın.. modamle ilgili veya herhangi bi uyarı almasın.. filtre kullanamam ama aşırı sayıda torrent sitesi var hangi birini yasaklıcam :S

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Torrent üzerinden indirme hızını%50 olarak limitlesin. Mesela internetiniz 1mbit ise torrent programından 50kb/sn olarak limitleyebilir. Böylece seni kastırmaz :) yarı yarıya kullanmış olursunuz onu da.

Ne onun indirmeler duraksar, ne senin internet yavaşlar..

...said addicted.
Toplam Hit: 6022 Toplam Mesaj: 36