folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ev Kiraya Verirken Dikkat Edilecekler

Ev Kiraya Verirken Dikkat Edilecekler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

kamu, banka, kurumsal çalışanı ilk sıraya al :) diğerlerine kefil şartı koy. kaç aylık kiralayacaksa ona göre ay ay senet imzalat senette 2 tane imzası olsun. Her ay kiranı verdi mi her ay 1 adet senet iade edersin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

evin önce suyunu, elektriğini komple kapattiracaksin.

kiracıyla anlastiginda kontrat yapacaksın. deposito+kirayı peşin alacaksın. deposito almasında olur ancak kiracılar bir yeri kırıp dökünce giderken habersiz çıkıp gidiyor. o depositodan karsiliyorsun. sorun yok ise çıkışta parasını kiracıya verip ugurluyorsun. 

kiracin, sizin kontrat ve deprem sigortası  ile gidip abonelikleri üzerine alacak. size bir zarari olmaz. 

borçlarını vermeden kapatmazlar zaten

elektriği kapatınca  memurun gelip elektriği muhurlemesinden emin olun. eğer memur gelmeden çıkar gidersen elektrik açık kalıyor. 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoQaN
    GoQaN's avatar
    Erkek

Tahliye taahütnamesinin hukuk nezdinde hiç bir karşılığı yok ...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek

Yemin ediyorum içim daraldı. :/ en azından elektriği suyu net olarak kapatıyoruz o kesin. Bir de bi arkadas demirbaslari yaz demiş. Termodinamik var buna da dikkat edecem. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek
    Megalados bunu yazdı

Yemin ediyorum içim daraldı. :/ en azından elektriği suyu net olarak kapatıyoruz o kesin. Bir de bi arkadas demirbaslari yaz demiş. Termodinamik var buna da dikkat edecem. 

yıllık kiraya ver veremeyene verme 3 ay alıp 9 ay alamadıktan sonra riske girme su devirde derim

tabi bu yazdıklarım evinin durumuna bakar sıfır ev farklı 2 yıllık ev 10 yıllık ev farklı..

cybermole tarafından 09/Eyl/21 23:57 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Tanıdık bir avukata gidin. Tüm gerekli prosüdürleri en güvenli şekilde yerine getirecektir.

Avukat/Hukukçu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek
    Ephesus bunu yazdı

Tanıdık bir avukata gidin. Tüm gerekli prosüdürleri en güvenli şekilde yerine getirecektir.

avukatın aq avukat kendi cebinin derdinde .. yazsa cizse nolcak kiracınında hukuku var seni 12 ay avukat yolar.. kiracılarda artık bu işlere girerken ona göre kanunu arastırıo.. sen beni dinle yıllık ver vermeyene verme..........!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

bak vereceğin evi bilmiyorum belki kopek baglasan durmaz modundadır ama en azından calısmaya meyilli insana ver odemeye meyilli insana ver ornek 2 ay vermedi ama gelip 100-200 odeyen adamlara ver bende kiracıyımm pandemide zor zaman gecirdim ama odeyemesemde 100-200 ev sahibine goturdum.. verdim işte bizim milletde bu yok.. len zaten ev tasıma bi dünya dert para ev sahibiyle kotu oluyorlar.. git ya rica et 10₺ ver ya ver ama ver .. vermedinmi o insanda sonucta oraya yatırım yapmıs ver.. desinki gercekten yok verio.. az buz gecimi evden değilse zaten umursamaz ama sen 6 ay verme 10 kurus odeme adama ne yapsa yeridir..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

300-500 lira için inat edip güzel adamları kaçırma, ama her bulduguna da ev verme titiz davran, bi kaç ay boş kalsın ama içine sinsin kiracın. 
    bir sene sonra kendim geçerim diyosan hiç kiraya verme, kulakların çınlamasın,

düzenli işi  olan birine kiralamaya çalış

emlakçısı taşıma şirketi yeni evin işleri derken adam zaten tertemiz   bi onluk oluyor  birde üç  depozito diye sen yapışma yakasına , buralarda  senet imzalatıyorlar depozito yerine. 
    aslında elden depozito alınmaz,  bankaya depozito için hesabı açarsınız o para oraya yatırılır,  bunu yapanı görmedim pek ama.  
    yıllık ödemek isteyene daha uygun fiyat ver, 
    apartman aidatına yansıtılan demirbaşlar ev sahibine aittir, bu konuyu önceden netleştirin.  
    elektrik su doğalgaz vs  gibi herşeyi kira kontratı ile birlikte kiracı üzerine alır .  sana ait abonelik kalmasın.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek

3 adet farklı kanunlarda açık tahliye taahhütnamesi

Güncel bir kira sözleşmesi 

Banka hesabına evin ada parsel bilgileri yazılarak 

2 depozito

1 kira peşin 

Alınır 

Elektrik su doğal gibi abonelikleri intenet üzerinden yapabilir veya kapatabilirsin 

Hepsi ben uğraşamam dersen 

Danışmanlık hizmeti veririm

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
Toplam Hit: 3184 Toplam Mesaj: 29
kira ev kira sözleşmesi